Arama sonuçları: *

• Users: Eray Varol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Türknetin fiber altyapı süreci nasıl işliyor?

Yakın zamanda bir iş için sokakta yürürken kablo çeken adamlar gördüm ve herhalde elektrikle alakalı bir sorun var falan dedim fakat 1 2 gün sonra bizim sokağa da kablo çekmeye başladılar ve fark ettim ki türknetin fiber kablolarını çekiyorlarmış binadan binaya kabloları çektiler ve binanın...
  2. E

Bazı klavyelerin arasında kaldım

İnternettem baktığıma göre çoğu insan steelseries apex 3 tercih ediyor ama ben baktığımda xpg summoner klavye de inceledim ve malzeme kalitesi olarak da daha uygun geldi bir hatam var mı bilmiyorum ama bu bantta önerdiğiniz başka klavyeler varsa söyleyebilirsiniz ve sizce hangisi daha mantıklı
  3. E

Bilgisayarımda performansı tam kullanamama sorunum var

Bilgisayarım 650 watt power supply asus rog strix rtx 2070 ve ryzen 7 5700x sıvı soğutmayla beraber anakartım ise b450m bilgisayarımda mesela rust oynarken ayarları yükselttiğimde gpu kullanımı artıyor ama bilgisayar tam olarak kullanıp bana en yüksek performansı vermiyor mesela düşürünce...
  4. E

5000-6000 tl civarında güzel bir performans verecek işlemci önerisi arıyorum

5000-6000 tl civarında iyi bir işlemci arıyorum ekran kartım asus rog strix rtx 2070 genelde rust falan oynuyorum haliyle işlemciye biniyor şu an ki işlemci ryzen 5 2600 ama dediğim gibi işlemci biraz eski kalıyor daha iyi bir işlemciyle güncellemek istiyorum ana kartım b450m-a pro max
Geri