Arama sonuçları: *

1. İ

Poco x7 pro için soğutucu fan

Bana poco x7 pro için soğutucu fan lazım bütçe 1000 tl
  2. İ

Oyun indirme hızı sorunu

Merhaba arkadaşlar ben Steam den oyun indirken 250 mps civarında yım ama epic games te 500 600 mps alıyorum steamde neden bu kadar düşük yardımcı olur musunuz Not: internetim 1000 mps
  3. İ

Oyuncu mouse steelseries

steelseries aerox 3 snow kablolu 1300 TL düşmüş iyi bir mouse mu alınır mı genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum
  4. İ

Oyuncu mouse önerisi .

Asus P507 ROG Gladius II Core ve SteelSeries Aerox 3 Snow arasında kaldım hangisi almalıyım ikiside kablolu 1500 civarinda baska mouse önerebilen varmı
  5. İ

Oyuncu mouse önerisi

Merhabalar bana 1500 civarında oyuncu mouse önerisi verebilir misiniz kablolu veya kablosuz da olur
  6. İ

Bilgisayarım donuyor

merhabalar benim bilgisayar donmaya ve hata vermeye basladı ve hatada sıcaklık ram ve bellek testi yaptım sıkıntı yok bazen oyunda bazen internette gezerken oluyor ne yapmam lazım
  7. İ

Wifi da uygulamalar giriş yapmamiyorum

Merhabalar ben milenicom un 1000 mps interneti var ama dünden beri banka uygulamaları ve internet sitelerine giremiyorum oyunlardan bazen atıyor internet den dolayı ama oyun vs indirebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. İ

Yeni sistem toplama tavsiyesi

Merhaba ben sistemi yavaş yavaş yavaş değişmeye çalışacağım sistem özellikleri aşağıda gibidir parçaları değistirmeye uygun bir şekilde yardımcı olur musunuz 1 yıl a kadar değiştirmeye çalışacağım 2k oyun oynamak istiyorum onun için bütçe ekran kartı hariç 45 k ya kadar cıkar Önerileri...
  9. İ

Hp victus 15 birden bire kapanma

merhabalar benım hp vıctus 15.6 4050 6 gb bir leptop um var ancak bu aralar cihaz bazen birden kapanıyor bu bazen oyun oynarken film izlerken ve leptop yük altında değilken kapanıyor bazen donup ben kapatmak zorunda kalıyorum nadırde olsa bu neden olabilir cözumu varmı
  10. İ

1500 tl gaming klavye önerisi

En fazla 1700 tl kadar klavye önerebilir misiniz? sessiz bir klavye oldun
  11. İ

Leptop valoranta fps sorunu

merhaba benim leptom hp victus 15. 6 beyaz i 5 13500h rtx 4050 6 gb valoranta 100 150 fps veriyor düsük ayarlarda bile aynı bu değerler normalmı fps nasıl artıracağım god of warr ragnorokte dlls acıkta 90 fps görurken valo da 100 fps görmek can sıkıcı
  12. İ

2500 e kullaklık önerisi

2500 veya max 3000 kullaklık alıcağım öneriniz varmı
  13. İ

hp victus leptop sıcaklık değerlerini gösteren uygulama

armory crate gibi kendi uygulamsı varmı
  14. İ

ganing leptop önerisi

merhabalar bana 30k 35k arası gaming leptop önerebilir misiniz?
  15. İ

max 1.3k ya beyaz klavye önerisi

1.4k ya beyaz bir klavye önerisi lazım
  16. İ

rdr 2 de fps kac olmalı

merhabalar benim sistem r 5 5600 rtx 3070 16 gb ram var rdr de ortalama 65 70 fps alıyorum 1080p ultrada dlss dengelide fps biraz düsük gibi diğer oyunlarda da fps düsük sisteme göre bunun nedeni bilen varmı
  17. İ

İnternet upload hizi

Merhaba ben İnternet hiz testi yaptimda 15 mps cikiyor ama steamde hep 5 veya 6 mps alıyorum kablo ile bunu nasil yükseltirim?
  18. İ

mönitor önerisi 24 ınc

MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD ben bunu beğendim baska önerebileceğinız mönitor varmı mumkunsu 5500 tl gecmesin
  19. İ

Asus g18 te valorant hatası

Van9003 hatasını nasil cözebilirim
  20. İ

yeni leptota ekran karı sürücüsu

ekran kartı driverini nereden yükleyeceğim geferce expensive den mi yükleyeceğim yoksa baska yerdenmi
Geri