Arama sonuçları: *

• Users: LightsLord
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bu darboğaz normal mi

Merhabalar benim rtx 3060 ti + Ryzen 5 5600 bir sistemim var. İnternette bir darboğaz testi gördüm ve yapmak istedim. Fakat hiç beklenmdedik bir şekilde 25.7% lik bir darboğaz olduğunu gördüm https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/1fB17E/1/general-tasks/1920x1080/ sizce doğru mudur...
  2. L

1080p olan monitörde yeni çözünürlük

Merhabalar benim 27 inç 1080p bir monitörü var. Ekran kartı driver güncellemesini yaptıktan sonra çok garip bir çözünürlük keşfettim Hiç haberim yoktı rastgele fark ettim. Resimdeki çözünürlüğü nasıl geldiğini bilen var mı?
  3. L

Ryzen 5 5600 max gpu

Merhaba arkadaşlar bende r5 5600 + rtx 3060 ti bir sistem var. GPU mu yükseltmek istiyorum işlemci max rtx 3080 i destekliyor ama rtx 4000 serisi hakkında bir şey bilmiyorum . Acaba işlemcim rtx 400 serisinden en yüksek hangi gpu yu destekler. ve 500w psu var kaç watt lık bir psu almalıyım?
  4. L

Hızlı önyükleme özelliği

Agalar işlemcimin sanallaştırma özelliğini açarken hızlı önyükleme diye bir şey keşfettim. Nedir, açmalı mıyım?
  5. L

Bilgisayarım çok hızlı ısınıyor

Arkadaşlar rtx 3060 ti+ r5 5600 bir sistemim var. Cod cold war oynuna girdiğimde pc çok çabuk ısınıyor. GPU bir anda 85 derece falan oluyor. neden olabilir. kasamın ön yüzeyi mesh önde ve yukarıda 2 arkada 1 tane toplamda 5 tane fan var.
  6. L

Android Telefon tavsiyesi

Arkadaşlar Hafıza kartı destekli günce bir telefon tavsiyesi istiyorum. Xiaomi Samsung vb. Android telefon tavsiyesi istiyorum. Verilerimi hafıza kartında tuttuğum için hafıza kartı desteği şart. bütçe pek müim değil kaçak alacağım
  7. L

Razer viper mini ile sorun yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce aldığım razer viper mini mouse nın tekerlek tuşu çalışmamaya başladı. rdr2 oynarken fark ettim. daha sadece birkaç ay oldu ve bu kadar hızlı bozulmasını beklemiyordum ne yapmalıyım. Nerelere bildirebilirim ? Mouse tuş testinden bir foto bıraktım aynı bu şekil
  8. L

Gigabyte b450 mh anakart

bu gördüğünüz girişler nedir ve ne işe yarar.
  9. L

500w psu yeterli midir?

Merhaba arkadaşlar Ben ryzen 5 5600 + rtx 3060ti lı bir sistem toplattım. Ve 500w ps olduğunu fark ettim. Sizce 500w psu 3060ti için yeterli midir? Yoksa psu yu yükseltmem mi gerekiyor
  10. L

Ryzen 5 5600 için soğutucu tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Ben ryzen 5 5600 için soğutucu tavsiyesi istiyorum. Şöyle uygun fiyatlı güzel bir ürün biliyorsanız yazın lütfen Bir de uygun fiyatlı termal macun arıyorum
  11. L

Öneri Ryzen 5 5600 Max ekran kartı önerisi

Merhaba ben Ekran kartımı yükseleceğim. Şu anda rtx 3060 ti ım ve ryzen 5 5600 işlemci var. İşlemci in destekleyeceği en yüksek ekran kartı nedir? 4070 alsam 2k da darboğaz yapar mı?
  12. L

Mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar minimal kompakt red switch bir kalvye önerisi istiyorum. Yardımcı olur musunuz .Bütçe 750 tl civarı Bunun gibi ozon ömürlü güzel bir kalvye tavsiyesi istiyorum
  13. L

Techstorm Exotic T28 Gamepad Kablosuz Çalışmıyor

Herkese iyi akşamlar. Zamanında Abdullah abimin de incelemesini yaptığı gamepad Techstorm Exotic t28 gamepad inin aldım. God of War (orjinal değil ) a girdiğimde kablosuz bağlantıda çalışmadığını fark ettim. Fakat kablosuyla pc ye bağladığım zaman sorunsuz çalışıyor. Kablosuz bağlantı...
  14. L

Öneri Bilgisayar için PS kolu tavsiyesi

Anakartım kablosuz bağlantı desteklemiyor. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualshock-4-v2-zct2-kablosuz-ps4-fiyati,8480970.html bu tip bir oyun kolunu şarj kablosu ile bilgisayarımda kullanabilir miyim? önerileriniz var ise lütfen yazın ne yapmalıyım
  15. L

Yeni aldığım monitörüm çizildi

Arkadaşlar yeni aldığım AOC marka monirörüm çizildi. Sadece yüzeysel bir çizik. Panelde bir sıkıntı yok. Lütfen yardım edin 6k verdim monitöre
  16. L

AMD sistem mi intel sistem mi?

Arkadaşlar yakın zamanda bir pc alacağım çok kararsızım. 10k civarı bütçe var. RYZEN 5 5600 işlemci ve RX 6700 lü bir sistem mi alayım. Yoksa intel + Rtx 3060 lı bir sistem mi alayım. Birde AMD ekran kartlarında oyun esnasında çok fazla fps drop oluyormuş. Lütfen cevapla abi
Geri