Arama sonuçları: *

• Users: ktposhorx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ktposhorx

İphone 17 Pro max te sarj sorunu yaşayan var mı ?

Merhabalar, Lansmanla beraber iphone 17 pro max satın almıştım. Normalde yeni alınan telefonların sarjı her iphone serisinde 1-1.5 gün yeterken telefonda 1 günü geçirmek için zorla ekran süresinden kısıyorum. Bu rutin bir sorun mu yaşayan var mı yoksa acaba bana gelen telefon mu kronik arızalı
  2. ktposhorx

RAM UYUMSUZLUĞU ? BİLGİSAYARIN KENDİNİ RESETLEMESİ

Yukarıda sistemimi size ilettim. İşlemcim Ryzen 7 7800X3D ve ramlerim 4x16 PATRIOT DDR5 ramlerim expo desteklemiyor ve şuan ramler 7000 olmasına rağmen 5200 de açabiliyorum maksimum aksi halde ekrana görüntü gelmiyor. Bilgisayar ara ara kendini resetliyor. Bunun nedeni tamamen sistem uyumsuzluğu...
  3. ktposhorx

Ekrana görüntü gelmiyor, debug ışığı yanıyor

Ekrana görüntü gelmiyor, bios sıfırlamayı denedim illet bu ramler 3800 ile çalışıyordu 6000 E çektim gitti ekran daha da gelmedi sıfırlamayı denedim bios u hala daha bu ışıklar yanıyor görüntü gelmiyor Acil yardım
  4. ktposhorx

Razer Deathadder v3 pro takılıyor

Dün teknosadan v3 pro aldım, Normalde diğer mouse ta (v2 pro ) ara sıra takılma oluyor diye aldım fakat aldığımdan beri bazen takılıyor bazen 3 -5 saniye donuyor anlayamadım sorun tam olarak nerde üründe mi driverda mı bulamadım. Daha öne yaşayan yada bir fikri olan varsa yardım bekliyorum
  5. ktposhorx

Blackshark v2pro klavyeden mutelayınca çalışmıyor

Merhaba aktif olarak 8 aydır blackshark v2 pro kullanıyorum. Klavyelerdeki bu mute tuşuna bastıktan sonra tekrar sesi açmak için mute tuşuna basınca bilgisayardan ses açılıyor fakat blackshark v2 pro ya ses gelmiyor. Ancak bilgisayarı resetlediğim zaman sorun düzeliyor kulaklığı açıp kapamam...
  6. ktposhorx

5-10k arası klavye önerisi kablosuz

Merhaba arkadaslar 5-10k arası kablsozu klavye arıyorum önceki klavyem ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe tu kırdım .s
  7. ktposhorx

120k+lık pc hem geç açılıyor hemde genel olarak az fps veriyor

Merhabalar 4080 süperli 64 ram li ve ryzen 7 7800x3d li pc genel olarak hem geç açılıyor( power tuşuna bastıktan 10 15 saniye sonra monitörlere ekran geliyor (3 monitör var )) hemde bundan sonra 10 saniye falan bekletiyor normalde 3060 la falan lolde 200 300 fps alırken bunla 350 arası alıyorum...
  8. ktposhorx

Çözüldü✓ S

9. ktposhorx

Bilgisayar ekranımı televizyona nasıl verebilirim hdmi ile

Merhaba 3 monitörlü bilgisayarımın 1 monitörünü televizyona yansıtmak istiyorum hdmi ile bunu nasıl yapabilirim kasaya hdmi taktığımda 4. ekranmış gibi oluyor
  10. ktposhorx

Motor kaskı için öneri

Merhaba motor almayı düşünüyorum ve ilgimi çeken cok güzel kasklar var ruroc sitesinde fakat tr ye teslimatları yok bu tarz kasklar satan güvenilir siteler biliyor musunuz motordaşlar https://www.ruroc.com/en_row/eox-helmet-anarchy
  11. ktposhorx

RTX 4070TS + 7800x3d li sistemim nasıl ? Bu bütçede öneri sistemleriniz var mı ?

Sistemim bu sekilde Sıvı soğutucu 360 olmadığı için mecbur 240lık aldım onun dısında ayrıca 2x16GB ram alarak 64 e tamamlayacağım. Gözünüze çarpan bir sorun var mı , bu bütçede daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
  12. ktposhorx

Televizyon Önerisi lazım Bütçe 24k

Merhabalar evime 70 65 inç arası 24k bandında televizyon arıyorum yardımcı olur musunuz
  13. ktposhorx

Airfryer önerisi (SPORCULAR İÇİN)

Merhaba arkadaşlar sporcuyum, tavuk-et-patates kızartması gibi basic şeyler yapmak için airfryer düşünüyorum sadece kendim için önerileriniz nelerdir bütçe 2.5k ya kadar
  14. ktposhorx

Airpods Pro 2 alınır mı

Merhabalar airpods pro 2 almayı düşünüyorum trendyol üzerinden şuan güncel fiyatı 6500 2 yıl ek garantiyle 7100 e denk geliyor sizce alınır mı indirim gelir mi kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi
  15. ktposhorx

Yardım SSD Tavsiyesi ve gen uyumu

Merhabalar ssd almayı düşünüyorum 2 tane seçenek arasında kaldım ve şöyle bir konu daha var bunlar gen 4 ssdler ama anakartım gen 3 destekliyor ne kadar etkiler bu durum ssdlerin performansını Crucial P5 Plus CT1000P5PSSD8 1TB Solid State Sürücü (PCIe 4.0, 3D NAND, NVMe, M.2), 6600MB/s'ye...
Geri