Arama sonuçları: *

• Users: nuri35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Çözüldü✓ Apu sistem için yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar şuan için bir Apu sistem düşünüyorum işlemci anakart ram SSD PSU için ilk baştaki bütçem 12-14 k arası sonrası için yükseltilen bir sistem olması da benim için önemli yardımlarınızı bekliyorum
  2. N

Sahibinden ilan şüphesi

Merhabalar arkadaşlar http://sahibindenparam.guvende-tr.com/ilandetay/monster&03042023144328-2558 bu laptopu alicam fakat ilandan şüphelendim sizce bir sorun var mı ilanda acaba ya da sayfada ona göre alicam yardımlarınızı bekliyorum.
  3. N

Laptop ampulde kalıyor!!

Merhabalar Asus tuf A15 serisi laptopum Windows güncellemesinden sonra açılmamaya başladı. dün mavi ekran hatası verdi ve tekrar açılmadı. Açmaya çalıştığımda ampul işareti yanıyor ve öylece kalıyor sadece klavye ışıkları yanıyor ekran gelmiyor. HDMI ile TV ye bağladım gene görüntü yok...
  4. N

altyapısız bölgeye internet tavsiyesi

Merhabalar şuan altyapısız bir evde oturuyorum.Turkcell box kullanıyorum. Oyun için birde evdeki teller bağlanınca çok yetersiz geliyor ekstra sadece benim kullanabileceğim internet var mı sadece oyun oynayacağım indirmeleri v.s boxdan yapicam tavsiyelerinizi bilgi deneyimlerini bekliyorum.
Geri