Arama sonuçları: *

• Users: efost
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Rx 9600 16 gb alınır mı?

Bazıları darboğaz vs yapar demiş ama bilemedim yardım lazım. Sapphire Pulse Radeon RX 9060 XT 16 GB Monitör 1080 p İşlemci Ryzen 5 5600 Anakart Asus a320m-f Ram 16 3000 mhz Kasa Gamepower Crimson Guard 550 wat
  2. E

17 BİN TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

0 istiyorum, 19 20 binlik şeyler önermeyin, sistemim bu: RX 5500XT 4 GB. Ryzen 5 5600. 8+8 RAM. Thermalright Peerless Assassin 120 SE. A320M-F 550 wat PSU. Gamepower Crimson guard 550.
  3. E

MKK hakkında sorularım var

Midas, Binance, Vakıfbank Yatırım bu uygulamalarda hesap açınca otomatik olarak bizi MKK'ya mı kayıt ediyor, sadece kayıt olurkken mi para alıyorlar, şifre istemek paralı mı ve ne işe yarıyor şifre alınca ne oluyor tam olarak? Son sorum ise bu uygulamalar üzerinden devlet vergi kesiyor mu...
  4. E

Valorant hesap geri çekem olayı nedir?

Nedir, nasıl yapıyorlar?
  5. E

Soğutucum anakartıma olmuyormuş

Bu olayı başka kişilere de sordum, hepsi de bilgisayarcının kötü olduğunu söyledi. Sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. Kısaca ve öz anlatayım: Kasama 5 ay önce Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucu taktırmıştım. Taktırırken adam, anakartımın mini ATX olduğundan soğutucu tam...
  6. E

2.El İşlemci Hakkında Soru

3 4 Aydır kullanmadığım eski bir işlemcim ve fanı var, satmayı düşünüyorum ama işlemciyi anakarta geri takmayı vs bilmiyorum.İnsanlara çalışıp çalışmadığını nasıl anlatabilirim?
  7. E

4 bin tl civarı anakart sorusu ve tavsiyesi

Arkadaşlar, olayı kısaca anlatayım. Bizim bilgisayarcı, eski Ryzen 3 3100 işlemcim, stok fanı ve eski A320M-F anakartını getirirsen sana 2500 TL'ye B450 anakart veririm diyor. Sorularım şu şekilde: 1.Eski işlemci, stok fan ve anakartımı götürüp 2500 TL'ye B450 almak mantıklı mı? 2.Ya da bu...
  8. E

MX-6 alınır mı işlemci için?

MX-4 veya MX-6 almayı düşünüyorum sadece 1 kere kullanıcam hangisi daha iyi soğutur?
  9. E

Kasanın Ön Tarafını Delmek

Crimson Guard kasam var ön tarafını alt tarafı açık hafiften ama masaya değdiğinden sanırım hava çıkmıyor. bu video gibi delsem ön tarafı 3:17 deki toz filtresinden koymazsam ne olur?
  10. E

İşlemci stok fan hakkında soru

Pcde stok fan hiçbir şekilde dönmüyor vidaları çıkaramıyorum, kasanın arkasındanda az bastırdım 1 i döndü öbürleri dönmedi bilgisayarı yeniden başlattığımda ise stok fan dönmedi sorularım şunlar: 1.Vidaları döndürürken tornavidayla bastırdım işlemciye bir şey olmuş olabilir mi? 2.Stok fanı...
  11. E

MMORPG oyun önerisi lazım

Hiç oynamadım,P2W mümkünse az olan ve kitlesi iyi olan oyun arıyorum zamanda çok problem yok.Metin 2 ve Knight düşünüyordum P2W çok diye biliyorum vazgeçtim. Not:Çok pahalı olmayan olursa iyi olur.
  12. E

20.000 TL hazır sistem tavsiyesi

Oyun ders karışık kullanılacak.
  13. E

Uygun fiyatlı hazır sistem tavsiyesi

Babam kardeşime kasalı bilgisayar alıcak, bana dedi ki seninkine benzer bir şey al bütçeyi oda bilmiyor. Oyun ve ders için kullanıcak benim bilgisayarda şu özellikler var : Rx 5500xt Ryzen 5 5600 16 ram b450
  14. E

Eski fotoğrafta ki beyazlıklar nasıl silinir?

Elimde tahminimce 40 yıllık aile fotoğrafı var fakat fotoğrafın bazı yerleri beyazlaşmış bu beyaz yerleri nasıl düzeltirim adobe ile yapacaktım fakat nasıl yapıldığı videoyu bulamadım. Fotoğrafta görüldüğü gibi yüzlerdede var azda olsa.
  15. E

C# nereden öğrebiliim

Bana ücretsiz Youtubeden C# kursu atar mısınız?
  16. E

Google hesabı hakkında sorum va

Google hesabımı silersem üye olduğum siteler vs vs otomatik hesaplar siliniyor mu?
  17. E

Ryzen 5 5600x için sorularım

1.Sistemime uygun mu? 16 gb ram rx5500xt 4 gb asusa320 m-f anakart bios 6210 2.Max 1.000 tl ryzen 5 5600x için fan lazım
  18. E

Akıllı priz önerisi

Schneider Cata Tunçmatik hangisi alınır?
  19. E

Kargo hakkında sorum olacak

Sürat kargoda dün çıkış transfer merkezindeyken gönderi yolda diyordu, şimdi çıkış sube aracına yüklenmiş gene gönderi yolda diyor anlamadım bi açıklarmısınız?
  20. E

mndfgtqw.v13 dosyası nedir?

Temp dosyasında böyle bir dosya var, içini açamıyorum, bu nedir? 1709743415 Yok mu bilen, ismini falan değiştirebiliyorum. 1709743496 İçide boş.
Geri