Arama sonuçları: *

• Users: ahmetkvrk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Sporda 6.ayim, vücudumu yorumlarmisiniz

Boy 177 kilo 70, yeme içme 0 dikkat. Çikolata cips yiyorum hala, protein falan bazen 100gr bazen 10gr oluyor. Mart ayından beri spor yapiyorum düzenli, gelişim olarak yavasmi sizce, ölçülerimi yazıyorum. Sırtımdaki iz sandalyeden kaynaklı kusura bakmayın. Mart. Kol:32 Omuz:106 Bel:82 Şuan Kol...
  2. A

Samsung A23 6Gb Kamera Sorunu

Kamerada fotoğraf çekince bastıktan 2 3 saniye sonra foto cekiliyo, basınca şak diye çekmiyor. Bir de kamera aşırı derecede kasıyor, kamerayı oynatinca çok kasıyor. Çözümü nedir
  3. A

Sporda 5.aydayim, yorumlarmisiniz

4.ayin sonuna geldim. Başlarken 66 kiloydum şuan 70, boyum 177. Yeme içme sıfir dikkat, önüme ne konursa o onu yiyorum, aburcubur şeker falan hala deli bibi tüketiyorum. Eylülden itibaren yemeye içmeye de dikkat edeceğim, creatin ve protein tozu alacağım. Işıktan dolayı ön taraf bir tuhaf çıktı
  4. A

Sporda 4.ayi bitirdim, yorumlarmisiniz

4.ayin sonuna geldim. Başlarken 66 kiloydum şuan 70, boyum 177. Yeme içme sıfir dikkat, önüme ne konursa o onu yiyorum, aburcubur şeker falan hala deli bibi tüketiyorum. Eylülden itibaren yemeye içmeye de dikkat edeceğim, creatin ve protein tozu alacağım.
  5. A

İnternetim gitti yardım edebilirmisiniz

Pazartesi bağlattim turknet vdsl, dün akşam modemdeli dsl ışığı yanıp sönmeye basladi ve telefonumda ağda oturum açın uyarısı vermeye başladı. İnternet gitti. Modemin kablolarini soktum taktım, fişi çıkardım yarım saat bekleyip taktım düzelmedi. Ağda oturum açma yerine girince de şöyle bir hata...
  6. A

Jxjdjdjjd

Mmsmdmdm
  7. A

Turknet rezilliğine bakin

Dün akşam sitedeki evimize İnternet bağlattim. Türknet altyapı testinde 97mbit vdsl internet destekledigi yaziyordu. Fiber maalesef yok. Adam eve geldi bağladı, hız testinde 3download veriyor. En son bir şeyler yaptı modem degisti falan şu an download 23 24 çıkıyor. BAHANESİ de bizim binanin...
  8. A

Yardım İkinci el bu sistem alınırmi

Max bütçem bu kadar sayılır. Daha iyisi var mıdır, valorant GTA 5 CS gibi oyunlar oynayacağım. 8500 son fiyat dedi adam
  9. A

Sss

Jdjdjjdjfjd
  10. A

İnternet hakkında yardım

Öncelikle merhaba. Tarifemde 30gb internet var türk Telekom, evde internet kullanmiyoruz ve bana bu internet yetmiyor. Ek paket aldığımda da faturaya yansıyor. Sorum size şu olacak, türk telekom faturalı hat kullanıyorum bu arada. Ek paket alıp kredi kartimla ödemem mümkün mü veya bir yerden...
  11. A

İkinci el bu sistem alınır mi

GPU:ASUS DUAL RADEON RX6750xt İşlemci:i5 12400F Anakart:Asus prime H610M-K D4 Ram:XPG Gammix D30 16 GB (2*8) 3200 Mhz DDR4 CL16 Depolama:Adate legend 700 ALEG-700-512GCS PCI-Express 3.0 512gb M.2 SSD PSU:Deep Cool PF650 600W powerSupply KASA:Antec nx292 rainbow fanlı temperli camlı mid...
  12. A

İkinci el bu sistem alınır mı

Fiyat 17k, PSU hariç iyi gibi ama bilemedim. Haziran 2023 yılında hazır kasamı sistemimi yükselttiğim için satıyorum, haziran 2025 yılına kadar garantisi devam etmektedir. Herhangi bir sıkıntısı yoktur. İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 İşlemci (55288)...
  13. A

Allah neden eşit davranmıyor?

Öncelikle merhaba. Ortaokulda imam hatip mezunuyum. 6 7 sene kuran kursuna gittim hatta bazen müezzinlik bile yaptım. Yaşım arttikca dinden uzaklasmaya başladım. Kafamda bazı sorularin cevaplarını bulamiyorum. Örnek olarak Herkes bir sinava tabi ve en sonunda hesaba çekileceğiz. Fakat kimisi...
  14. A

İkinci el bu ekran karti alınır mı

Asus Rog Strix 1060 6Gb Kutulu faturasiz garantisiz Ryzen 5 5600, b450 anakart ile kullanacağım. Bütçem ekran kartı için kısıtlı, değiştirene kadar idare edecek bir ekran kartı arıyorum. Fiyatı 2000tl. Sizce nasıldır alınır mı, pişman eder mi? rdr de kaç FPS verir
  15. A

Ghikbb

saç da y
  16. A

ACİL BİLGİSAYARİMİ SATMAM GEREK FİYATİ YUKSEK Mİ

Daha alalı 1 ay olmadı yaptığım bir kazadan dolayı para lazım. 1 haftadır ilanda satılmıyor namuzssuz. Fazla da girmedim fiyati. Bir kişi bile sormadı. MSI 4060ti 8gb. İlan fiyatı 25.000tl her şey beraber.
  17. A

Bu sistemi ne kadara satabilirim

Kasa 1 hafta önce toplandı sıfır olarak vatandan. Monitör ve ekipmanlar da 2 3 hafta önce sıfır vatandan. Kutu fatura tam hepsinin. Ekran kartı Aralık 2023 te alınma, MSI RTX 4060Tİ 8GB faturası var kutusu yok. Toplu olarak tüm sistemi acil para ihtiyacimdan satacağım daha alalı 1 hafta oldu...
  18. A

Bu sistem bu kasaya sığar mı

asus prime ap201 tg m-atx Bu kasayı almayı düşünüyorum. Sistemim aşağıda. Isınma problemi falan olur mu, ekstra kasa fanı almam gerekiyor mu. İşlemci stok fan kullanıyorum. 1726690321 Upupupup
  19. A

Fan Kablosu Hakkında Yardım

Gamepower kasamdaki önde 3 adet ve arkada 1 adet argb fan var. PSU ya bağlanmış ve böyle olunca hızlarını kontrol edemiyorum. Anakarta bağlayıp hızlarını kontrol etmek istiyorum çünkü full hızda sesli çalışıyorlar. Vatandan çoklayıcı aldım ama bu fanların girişleri farkli uymadı aldığım şeye...
  20. A

Kasa Fanlarını nasıl anakarta takacağım

Gamepower kasamdaki önde 3 adet ve arkada 1 adet argb fan var. PSU ya bağlanmış ve böyle olunca hızlarını kontrol edemiyorum. Anakarta bağlayıp hızlarını kontrol etmek istiyorum çünkü full hızda sesli çalışıyorlar. Vatandan çoklayıcı aldım ama bu fanların girişleri farkli uymadı aldığım şeye...
Geri