Arama sonuçları: *

• Users: jrurahera
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Ekran kartı önerisi varmıdır

Ekran kartı önerebilecek var mı? Eğer bütçeyi aşacak varsa da olur ama Max 4900 olsun.
  2. J

Ekran kartı marka karşılaştırması

Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti D5 4G 128bit GDDR5 (DX12) PCI-e 3.0 ekran kartı GV-N105TD5-4GD ASUS Phoenix NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB 128bit PH-GTX1050 Ti-4G ekran kartı Hangisi daha iyidir?
  3. J

Dx 10 ile valorant oynayabilirmiyim

internetde dxcpl var ve oradan dx 10.1 yapıp oyuna girince açılıyor bende denemek istiyorum kaç fps alırım ram : 8 sdd : 512 gb işlemci : ryzen 5 1600 six core-proccessor ekran kartı : ati radeon hd 4300/4500 series
  4. J

Papara kartım gelmiyor

papara gray card sipariş ettim 1 ay 15 gün önce ve tahmini geliş süreci 15 gün yazıyordu ve 1 ay geçti agt kuryeye yazdım durmadan siparişiniz kuryededir en kısa zamanda getireceğiz vb diyip oyalıyorlar bu ne saçma bir şey ne zaman gelir veya size nezaman geldi?
  5. J

intel pentium apu işlemcimi

intel pentium apumu
  6. J

Kendi bilgisayarımdan ekran kartını çıkarıp geri takınca biosa atarmı

7. J

8. J

İp dinamik ip olmasına rağmen değişmiyor

İpm dinamik ip olmasına rağmen ayarlardan giriyorum ip yerine değişmiyor ipv4 napacağım
  9. J

vpn ile geforce nowda sıra bekleme

vpn ile geforce now sıra bekliyorum sonra kapatıyorum hızlı olsun diye hiç sıra beklemeden oynama şansım varmı ücretsizde
  10. J

whatismyip den baktım ip değişmedi

interneti kapatıp açınca ip değişiyor falan dediler olmadı napacağım
  11. J

ts3 de ip belli falan oluyormu

ts3 sunucusuna girdim ip im falan bulabiliyormu kurucu kişiler vs
  12. J

İp çalınırsa ne yapmam gerekir

az önce ts 3 girdim bir sunucuya ve ip olayları falan döndüğü için ts3 sildim sonradan ama bir sunucuya girdiğim için çoktan geçti cs1.6 sunucusuydu diyelim ıp mi buldular ne yapacağım nerden anlayacağım pcme erişip erişmediklerini ve internetimi kapatayım yeni internetemi geçeyim?
  13. J

Cs 1.6 da ts3 gittim ip belli olurmu

cs1.6 da sunucuya gittim birtane ve ts gittim admınlık aldım ve sonradan csden sıkıldım ve denetim masasından sildim hem ts yi hemde csyi ıp imi bulabilip bir şey yapabilirlermi elim ayağım titriyor
Geri