merhabalar tuf a15 i kullanıyorum r5 7535hs rtx 4060 modelini. cs2 de 92 dereceyi gördüm oyun ayarlarım yüksek bile değil. cpu turboda gpu yu da ultimatede kullanıyorum. ısınması özellikle de fan sesi çok rahatsız ediyor. arkadasımın aceri var ve neredeyse hiç ısınmıyor ve fan sesi de oldukça...
merhabalar yakın zamanda türkcell süperbox aldık. 4 5 kişi bağlanınca biraz ping çıkıyor. hızını artırmak pingi düşürmek istioyrum bunun için öneriniz nedir? router, anten vs
merhabalar samsung s24 fe satın alıcaktım fakat güvenilir satıcıların ve ya resmi satıcıların stoğu kalmamış. düzgün satıcı bulamadığım için honor 200 pro alsam mı diye düşünüyorum. ne yapmam lazım sizce
bu bütçede telefon arıyorum. kamerası ortalama olsa olur bataryası önemli benim için bide donup kasmasın istiyorum. aşırı büyük ve ağır olmasa iyi olur. önerilerizi bekliyorum
Merhabalar yakın zamanda direksiyon sınavını geçtim. Ziraat Bankası üzerinden B sınıfı ehliyet için harç bedelini ödedim. Fakat daha başvuru yapmadım. Bu herhangi bir sorun oluşturur mu? En kısa sürede nüfusa gidip işlemlerimi tamalayacağım zaten.
merhabalar üzerinde çok sayıda çizik düzeltilmiş çökük ön farlarının birinin de uç kısmı kırık sorunları olan 2007 kangoo aracımız var. bildiğim kadarıyla hiç kazaya karışmadı tüm parçalarının da orijinal olması lazım. araç şuan 2300000 kmde. bu aracı satıp üzerine 100-150k koyup sedan tarzı...
merhabalar fa507nv modelli a15 tufu kullanıyorum r5 7535hs işlemci rtx 4060 ekran kartına sahip. cihaz bluetoothdayken video veya dizi izlerken hep takılmalar oluyor kopmalar oluyor yırtılmalar oluyor bi süre nomal devam ediyor sonra tekrar devam ediyor redditte yurt dışında insanlar da aynı...
merhabalar asus tuf a15 15.6 inç laptopum için çanta arıyorum. su geçirmez ve iki üç defter sığacak şekilde olursa iyi olu. önerilerinizi bekliyorum. bütçe 700-800 tl
iskenderun üniversitesi ve rize recep tayyip erdoğan üniversitesi arasında kaldım daha dığrusu ikisini tutturmam olası . hangisi daha iyidir eğitim olarak ve imkan olarak
merhabalar sayısal 200k yaptım işsiz kalmayacağım ve düşük maaş almayacağım bölüm önerileriniz varsa bekliyorum. aklımda veterinerlik malzeme mühendisliği maaden mühendisliği ve gemi kaptanlığı var.
merhabakar sayısal 200k yaptım aklımda yazılım mühendisliği ve veterinerlik var veterinerliğe biraz daha yakın gibiyim. ama aklımda yazılım mühendisliği de var sizce hangisi daha mantıklı? ayırca bölümün zorluğu pek mühim değil çğu insan gibi odaklandığım şey alacağım para. varsa başka bölüm...
bu bütçede 4070 ve üstü ekran kartı olan modellerle ilgileniyorum. narka takıntım yok fakat lenovoların kronik sorunu oluyor diyorlar. mümkünse uzun ömürlü kronik sorunsuz model önerilerinizi bekliyorum.
merhabalar taahütüm daha bitmedi 5 6 ay arası zaman var daha. uygulama içinde paket teklifi gelmiş pakete geçir yaparsam cayma bedeli vs öder miyim acaba?
asus tuf a15 fa507nv modelini kullanıyorum işlemci r5 7535hs gpu rtx 4060. 1440x1080 çözünürlükte düşük ayarlarda valoda 250 300 fps arasuı alıyorum normal midir?
merhabalar hattım babamın üzerineydi. uygulama içindeki yapay zeka tobi bana hattının ücretsiz tanımlayabilirsin dedi. bende tıkladım bir form geldi tc kimlik ad soyad doğum tarihi vs istiyor. bu formu doldurursam herhangi bir ücret yansır mı ve avantajları var mıdır?