Arama sonuçları: *

• Users: KemoRef
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Kablolu-kablosuz oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

Kablolu veya kablosuz alınabilecek güzel bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 3500 lira. Fiyat bütçemi bir tık geçebilir kasım kampanyalarında indirim gelirse almayı düşünebileceğim önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. K

Kulaklık önerisinde bulunur musunuz?

Kablolu sünger pedli kulaklık önerir misiniz?
  3. K

Kulaklık önerebilir misiniz?

3000 tl yi geçmeyecek şekilde kulaküstü kablosuz ve kablolu kulaklık önerebilir misiniz?
  4. K

Çözüldü✓ Kullanılabilir ram neden böyle gözüküyor

16 gb ram takılı 8.5 gb kullanılabilir gözüküyor neden böyle? Bunu nasıl düzeltebilirim?
  5. K

Anakart konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Sistemde anakartın iyi olması ile çok iyi olmasının bir farkı var mı? Bu iki anakart arasındaki fiyat farkı değer mi? Ucuz olanı alıp aradaki fiyat farkı ile daha iyi bir ekran kartı almak mantıklı mı? Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC)...
  6. K

Anakartla ilgili bir sorum var

Sistemde anakartın iyi olması ile çok iyi olmasının bir farkı var mı? Bu iki anakart arasındaki fiyat farkı değer mi? Ucuz olanı alıp aradaki fiyat farkı ile daha iyi bir ekran kartı almak mantıklı mı? Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC)...
  7. K

Ekran kartı önerir misiniz?

Amd ryzen 5 7500f işlemci için hangi ekran kartını önerirsiniz?
  8. K

Atx ve mesh kasa önerisi

Atx ve Mesh kasa almak istiyorum güzel ve sağlam olsun öneriniz var mı?
  9. K

Rami nasıl almalıyım

32 gb ram almak istiyorum. 4x8gb mı yapmak mantıklı. 2x16 gb mı yapmak mantıklı?
  10. K

Amd işlemci önerir misiniz?

Max 5000 tl bütçeye uygun am4 işlemci mi yoksa am5 işlemci mi alınır? Hangi işlemci modelini tavsiye edersiniz?
  11. K

Anakart önerir misiniz?

Amd ryzen 5 5600x ile uymulu çalışacak max 5000 liraya hangi anakartı önerirsiniz?
  12. K

7000 lira bütçeye oyuncu koltuğu tavsiyesi verir misiniz?

7000 lira bütçeye oyuncu koltuğu tavsiyesi verir misiniz?
  13. K

Öneri 10.000 TL ye oyun için 1920x1080 en mantıklı monitör önerisi alabilir miyim?

10.000 tl ye en mantıklı monitör önerisi alabilir miyim?
  14. K

Hangi monitörü almalıyım

Asus ROG Strix XG249CM 23,8" 240hz (oc ile 270hz) Asus ROG Strix XG259CM 24,5" 240 hz hangi monitörü almamı tavisye edersiniz?
  15. K

Kablosuz klavye ve mouse

Kablosuz klavye ve mouse almayı düşünüyorum. Kullanımda herhangi bir sıkıntı olur mu çalışmama veya tepkilerde gecikme gibi bir durum olur mu?
  16. K

Valorantta görüntü bulanıklaşması

Selamün aleyküm arkadaşlar viewsonic 165 hz 1 ms monitörüm var. Valorantta fareyi hızlı bir şekilde sağa sola çevirdiğimde görüntü net bir şekilde akmıyor aksine hafif bulanıklaşıyor gibi oluyor. Bunun nedenini bilen var mı?
  17. K

Öneri kaliteli mousepad

Önerebileceğiniz max 100 lira 70x30 veya 90x40 mousepad var mı?
  18. K

FİFA 23 ESKİ VERİLERİME ULAŞAMIYORUM

Selamün aleyküm arkadaşlar. Bilgisayar değiştirdiğim için fifa 23 ü tekrardan yükledim ancak buluttaki verilerim yüklenmedi ve oyuna en baştan başlamak zorunda kalıyorum eski verilerime nasıl ulaşırım bu verileri nasıl geri yüklerim bilgisi olan var mı?
  19. K

Kule tipi soğutucu önerisi

Amd ryzen 5 5600x işlemci Asus tuf gaming b550m-e Bu sistem için önerebileceğiniz kule tipi soğutucu var mı?
  20. K

Çözüldü✓ Kabloları nasıl bağlamalıyım

Asus tuf gaming b550m-e anakartım ve msi mag forge m100r kasam var. Kasanın önündeki 3 rgb fanın kablolarını nereye takacağımı bulamadım. Egzoz fanını bağladım ancak öndeki 3 fanın kablosunu nereye bağlayabilirim?
Geri