Arama sonuçları: *

1. erdemkaraogllu

Yardım Asus Zephyrus Duo 15 SE GX551QS ikinci el

https://shbd.io/s/drOlojJZ Bu ilanı inceleyebilir miyiz? Asus'un bu serisi bir laptop almak istiyorum ancak Türkiye'de sıfır el satışı yok galiba. Boyle bir ilan buldum. Normalde 100k bantlarinda ikinci el fiyatları bu ilanda özellikleri biraz düşük ama Fiyatı uygun mu ya da ilan hakkında...
  2. erdemkaraogllu

Fan Kontrolcüsünün Kablosu Nereye Takılmalı?

Merhaba arkadaşlar, kasayı komple sokup temizledim ve yeniden toplarken bir kabloyu arttirdim. Bu kablo JUSB tipinde ancak kasamda bunun için başka yer yok, Anakart modelim msi b660-a modeli. USB kısmına sıvı soğutucunun USB tarzı kablosunu taktım o yüzden bu kablo boşta kaldı. İlgili...
  3. erdemkaraogllu

Taşınabilir HDD için kılıf önerisi!

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda indirimden Seagate Darth Vader 2tb taşınabilir HDD aldım. Ofis için kullanacagim. Bu yüzden sürekli yanımda tasiyacagim. Uygun kılıf önerilerinizi bekliyorum.
  4. erdemkaraogllu

Masaj Tabancası Tavsiye

Merhaba arkadaşlar, uygun fiyata ve kaliteli bir masaj tabancası arıyorum. Bu ürünü bilen var mi nasıldır? Ya da daha iyi secenekleriniz var mıdır? RENPHO Masaj Tabancası https://amzn.eu/d/itITv30
  5. erdemkaraogllu

80K Bütçe İle Alınabilecek Laptop Tavsiyeleri ?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 80.000 TL civarında bir bütçem var, ancak masaüstü bilgisayarlar ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Hem ofiste hem de bazen evde çalışıyorum. Karşıma iki seçenek çıktı: Güçlü bir Windows laptop. Bir Mac ve bir de orta seviye bir laptop. Bu iki kombinasyon hakkında...
  6. erdemkaraogllu

Bu Sistem özellikleri Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı sabahlar olsun. Bir arkadaşım sistemini satıyor bende sistemini almak niyetindeyim. Sistemin özelliklerini fotoğrafla atiyorum. Arkadaşım 20k fiyat çekti bu sistemin ederi nedir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İstenilen fiyat 20k
  7. erdemkaraogllu

Battlefield™ 2042 İndirimli Fiyatına Değer mi?

Battlefield™ 2042 şuan indirimde bu fiyata değer mi oyun? Güncel bir incelemeye denk gelemedim o yüzden oynayan arkadaşlara sormak istiyorum.
  8. erdemkaraogllu

Redragon K617 vs Redragon K530

Redragon K617 Redragon K530 Bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim ? Yazılım geliştirirken ofiste kullanacağım. Daha çok Laptop ile beraber kullanırım. Kablosuz olması tercihimdi ama karşılaştırma videoları kafamı karıştırdı. İkiside birbirine yakın fiyat yardımcı olursanız sevinirim...
  9. erdemkaraogllu

Bronz LOL hesabı Lazım bu gecelik !

Arkadaşla oynayabilmek için bronz hesaba ihtiyacım var bu gecelik verebilcek var mı? max 3-4 el oynarız sonra rank sorunumuz kalmıcak
  10. erdemkaraogllu

Türk Telekom Paket Hakkında

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler Haziran ayında türk telekom 16 Mbps internet paketimin taahhütü bitiyor. Birkaç farklı internet sağlayıcılarından sorgulamalar yaptım Sonuclarını eklerim. Bu sonuclara göre türk telekomda bana öneren hangi paketi almalıyım. 50 Mbps ya da 75 Mbps secenekleri...
  11. erdemkaraogllu

Yardım Gümrük İşlemleri / Garantiden Gelen Ürün

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda PSU için garanti işlemleri başlatmıştım. İlgili konu : https://forum.donanimarsivi.com/konu/guencelleme-psu-patlama-sesi-ve-sonrasinda-yanik-kokusu.713760/ Bana ürün yolladılar ama gümrükte kalmış sanırım. Tarafıma bir bildiri geldi. Yapmam gereken adımlar tam...
  12. erdemkaraogllu

🔥İndirim EPOS Sennheiser GSP 301 Yeniden İndirimde 738.50TL

Stokda 3 tane kalmış. Geçen sefer almak isteyip kaçıranlar bunu kaçırmasın. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B075ZYC92D/ref=sw_img_1?smid=AEON4WGBY9QIW&th=1
  13. erdemkaraogllu

Yardım Evidea güvenilir midir ?

Merhaba arkadaşlar PC için çalışma masası alacağım. Ürüne karar verdim ama nasıl almam konusunda kararsız kaldım. Hepsiburada üzerinden mi alsam yoksa satıcının kendi sitesinden mi ? (Taksit ile alacağım) Hepsiburada Evidea
  14. erdemkaraogllu

(Güncelleme) PSU patlama sesi ve sonrasında yanık kokusu..

PC çalışırken kasamdan patlama sesi geldi ve arkasından yanık kokusu. Sonrasında hemen PC kapattim. Kasaya baktığımda PSU daha yoğun bir koku vardı sanırım orada oldu. Garanti kapsaminda bir sorun yaşar mıyım? Diğer PC bileşenlerime bir şey olmuş mudur? PSU: Corsair 750w 80+ bronze Akım Korumalı...
  15. erdemkaraogllu

İnceleme Wifi-5 + Bluetooth 5.0 Combo Adapter

TANIM Merhaba arkadaşlar Masaüstü sistemime ethernet kablosu çekmek istemediğim için wireless almak istedim ve dün kargodan teslim aldım. Biraz inceleme tadında biraz da yardım isteği seklinde bir konu olucak. Sonuna kadar okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. ÜRÜN ...
  16. erdemkaraogllu

Yardım i5-10300h Undervolt Yapma

ideapad gaming 3 serisi bir laptop kullanıyorum. 1- Undervolt yapmak performans kaybına neden olur mu ? 2- Donanımsal ya da yazılımsal bir zararı olur mu ? 3- Undervolt sonrası işlemcimde sıcaklık düşüşü görür müyüm ? Yorumlarınız için teşekkürler.
  17. erdemkaraogllu

Yardım Bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/dell-g15-se-5520-i9-12900h-16gb-ram-1tb-ssd-8gb-rtx3070ti-15-6-inc-qhd-240hz-ubuntu-g155520se4805u-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003I6RAC?magaza=GpnTeknoloji&url_src=ios-product-detail
  18. erdemkaraogllu

Çözüldü✓ YARDIM HDD Yazma Koruması Hatası !

Sorun başlıkta. sisteme yeni bir hdd aldım ama bu hata yüzünden ekleyemiyorum. ÇÖZÜM
  19. erdemkaraogllu

PC'e HDD eklemede Veri Hatası Yardım

Sisteme hdd eklerken söyle bir hatayla karşılasıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  20. erdemkaraogllu

Anakart Kablolama

Merhaba. B660-A anakartıma kablolama yaparken yardıma ihtiyacım var. JUSB bölümlerimin hepsi doldu Ve bu kısımlara takılabilecek şekilde şekilde bir kablom daha var onu nereye takabilirim? Corsair kontrolcüsünden cıkan kablo
Geri