Arama sonuçları: *

• Users: batbugra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Leptop fanı bağırarak titriyor

Leptopta herhangi bir anormallik olmamasına rağmen bu gün sabahtan beri fan hızlı şekilde dönüyor ve pc aşırı şekilde titriyor pc soğukken oyundayken oluyor birkaç dakika bu şekilde devam edip duruyor normal halinde devam ediyor pazartesi servise götüreceğim hafta sonu pc ye bu şekilde bakmaya...
  2. B

Kulaklığın sürücüsünü kullanamıyorum

İkinci el kulaklık aldım ama sürücüsünün kodunu tek kullanımlık olduğundan dolayı sürücüsünü kullanamıyorum başka kullanabileceğim alternatif bir sürücü var mı Kulaklık; https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2003901967.html
  3. B

Öneri 800 bandında f/p oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz

800 ile 1000 tl arasında kulaklık bütçem var önerebileceğiniz kulaklık varsa sevinirim (az da olsa bütçenin biraz üstüne çıkabilirim)
  4. B

Yardım Steam ı silince oyunlar gider mi

Steam da bir sorun oldu sanırım sürekli yükleniyor da kalıyor çözüm olarak bunu önerdiler
  5. B

Kargoyu en ucuz nasıl gönderebilirim

Arkadaşa bir şey göndereceğim (kırılabilecek bir şey değil) küçük bir şey dolapta letgo da vs hangisinde ucuz biliyor musunuz
  6. B

Kuzenim steamdan hiç oynamadığım oyunlardan 100 150 başarım almış

Kendince bana hediye olarak böyle bir süpriz hazırlamış 3 oyunda bütün başarımları almış bir programdan (kendi çapında) sizce hesaba bir şey olur mu yapabileceğim bir şey var mı
  7. B

Yardım Xbox' a giriş yapamıyorum

oturum aç a bastığımda siyahlık geliyor sonra gidiyor yardımcı olmak isiyen kişilere video olarak atabilirim xbox oyunlarına girebiliyorum herhangi bir sorun olmuyor fakat oturum açılmadığından sadece yüklü oyunları ea play gibi yerler üzerinden oynayabiliyorum Not: Riotun bütün...
  8. B

Öneri kendi kasamı satıp uzay montaj sistem yapmak istiyorum

Merhaba iyi forumlar, hazır sistem olarak asus gt301 li bir sistem satın aldım kasayı satıp uzay montaj yapmak istiyorum kasanın parasını başka şeylerde değerlendirmemin çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum şu an, sizce bunu yapmalı mıyım artıları ve eksileri sizce nelerdir düzenli...
  9. B

eski hard disk te system 32 kurulmuş

eski hard diskimi bilgisayara takmak istediğimde başlatılamamış olarak gözüküyor diski hiçbir şekilde başlatamıyorum sürücülerde bir sorun olabilir diye düşündüm bir ay önce sorunsuz çalışıyordu pc de bu hard diski kullanma şansım var mı sizce çalışabilir mi tekrardan
  10. B

rdr 2 manüel kayıt dışında asla kaydetmiyor

yaklaşık 40 saattir oynuyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım her yolu denedim olmadı manuel kayıt etmeyi unutuyorum yada başka bir kaydın üzerine yazıyorum kaydetmiyor hiçbir şekilde yardımcı olabilecek var mı
  11. B

Bu sistemi bu özelleştirmelerle kullanabilir miyim sizce

İyi forumlar birkaç haftadır pc bakıyorum fiyat perfonmas olarak bir tane güzel fp sistem buldum birkaç özelleştirme yaptım sizce alınır mı doğru özelleştirmeleri yapabilmiş miyim https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=38817 işlemciyi 5600 yapıp COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L...
  12. B

hard diskim çalışmıyor

İyi akşamlar birkaç yıldır sorunsuz kullandığım hard diskim sabah uyandığımda bilgisayarı açtığımda şu yazı önüme çıktı ve biosa attı please dell or f2 to enter UEFI BIOS setting hard disk çalışıyor gibi duruyor ses vs her şey normal gibi pc açıkken taktığımda da gözükmüyor yardımcı...
  13. B

Yardım Witcher 3 grafikleri sonladıktan sonra açılmıyor

witcher 3 ü bir süredir oynuyorum oynarken grafikleri sonlasam acaba nasıl olur dedim yeni güncelleme ile beraber kasacağını düşünmüştüm ama hiç oyuna girmeyeceğini sanmıyordum sonlar sonlamaz oyundan attı tekrar giriş yapamıyorum sistemim; rayzen 5 5600 asus rx 6800 oc yardımcı olursanız çok...
  14. B

Bilgisayarım çalışıyor fakat herhangi bir tepki vermiyor

bilgisayarımın fanları vs her şey normalde çalıştığı gibi fakat görüntü vermiyor kabloları kontrol ettim hepsi düzgün
  15. B

rayzen 5 5600 kule tipi soğutucu önerir misiniz lütfen

İyi forumlar umarım iyisinizdir son zamanlardaki şartlara rağmen Kasımın ortasına doğru hazır sistem satın aldım o günden buyana bütçe oluşturmaya çalışıyorum yaklaşık 800 tl bütçem var beni uzun süre götürecek ağır oyunlar oynuyorum onlarda da idare edebilecek soğutucular önerir misiniz ben...
  16. B

rayzen 5 5600 için kule soğutucu önerisi

iyi forumlar umarım iyisinizdir birkaç aydır rayzen 5 5600 kullanıyorum stok fanla e kule soğutucu önerme şansınız var mı uzun süre kullanmak istiyorum almışken
  17. B

rayzen 5 5600 ü soğutabilecek bir kule soğutucu önerir misiniz

rayzen 5 5600 kullanıyorum 4 aydır oyunlarda 80 derecelere çıkıyor ve uzun süre yeni işlemci alamayacağımdan dolayı uzun süre kullanmak istiyorum işlemcimi bana f/p bir soğutucu kaldıysa önerir misiniz benim bulduğum bu soğutucu var f/p olarak...
  18. B

Öneri pc kulaklığı sporda kullanılabilir mi sizce fikrinizi belirtir misiniz ?

İyi akşamlar steelseries arctis 1 satın aldım yaklaşık 1.5 ay önce maalesef dün kulak üstü kulaklığım bozuldu idarelik spor salonunda kullanılır mı sizce bu kulaklık mikrofon ve ek kabloyu çıkararak
Geri