Arama sonuçları: *

• Users: TheUmuR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TheUmuR

Yardım Driver güncelleme için yardım

Bilgisayarım Casper Nirvana S500 Silver normalde driverlar ile ilgili bir probem yoktu fakat battlefield 1 oynamak istediğimde aşağıdaki hatayı aldım ve güncellemek istedim ama kendim çözemedim ne yapmalıyım
  2. TheUmuR

Öneri Merhaba 1300 tl bütçem var ve sadece video gibi şeyler için bellek aramaktayım

Başlıktada belirttiğim gibi merhaba 1300 tl bütçem var ve sadece video ve benzeri şeyleri depolamak için bellek aramaktayım fakat usb bellek mi yada başka daha avantajlı bir yolu var mı bilememekteyim. Okuma yazma hızı çok önemli değil ben tıkladığımda kasma donma olmadan videoyu açıp izletsin...
  3. TheUmuR

Şu kara cuma bitmeden indirime girmişsse kendime pc toplamak isterim

Merhabalar durum başlıkta belirttiğim gibi artık laptopdan bıktım ve kendime Pc toplamak istiyorum kasa için bütçem yaklaşık 20k bunun biraz daha üstüne çıkabilirim
  4. TheUmuR

Hell Let Loose için takım arkadaşı bulma

Hell Let Loose için türk takım arkadaşı bulmak istiyorum ama oyun türkiyede hiç popüler olmadığı için türk oyuncu bulmak çok zor ben oyuna yeni başladım ve beraber oynamak isteyen varsa öğrenmek isterim
  5. TheUmuR

Playstation 5 için tv önerisi

aynı bahsettiğim gibi playstation 5 için tv önerisi lazım odama asacağı çıkabilceğim maks bütçe aylık taksit süresi fark etmez fark etmez. Taksidi 1500 3000 tl arası olmalı ve bu konu başka bir başlığa giriyorsa özür dilerim değiştiririm
  6. TheUmuR

yazın nerede çalışabilirim 16 yaşındayım

(bu hangi konuya giriyor bilmediğim için diğere tıkladım yanlış başlıksa şimdiden özür dilerim) Yukarıda da belirttiğim gibi yazın çalışmak istiyorum ve 16 yaşındayım maalesef iş tecrübem yok lütfen freelance falan demeyin çünkü en azından sabit gelirli bir iş istemekteyim yazın çalışıp...
  7. TheUmuR

Maksimum sınırı 15000 tl oyun için vb. şeyler için tetefon önerisi

Başlıkdada belirttiğim gibi 15000 tllik bi telefon arıyorum hadi mak 15500 15700 falan olur ama oda zor oyun için falan kamerasıda fena olmayan bi model telefon arıyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
  8. TheUmuR

maksimum 10000 - 11000 tl arası oyun için bir telefon arıyorum

isteğimi başlıktada belirtdim maksimum verebileceğim fiyat bu umarım yardımcı olabilirsiniz ek olarak şarjı biraz uzun dayanıp hızlı bir şarja sahip olursa mükemmel olur
  9. TheUmuR

League of legends Chat sorunu

hocam benim sorum lol oynuyorken takım arkadaşlarımın yazdıklarını göremiyorum bi işaret mesajı falan geliyor ne yapmalıyım
  10. TheUmuR

Gamebillet güvenilir mi?

Şansa intde dolaşırken gamebillet diye birşeye denk geldim fiyatları steamden daha uygun fakat güvenilir mi
  11. TheUmuR

Steam 5 kartlı oyun kaç kart düşürür

Steam 5 kartlı oyun kaç kart düşürür ona göre kart kasmak bazı oyunlar alacağım
  12. TheUmuR

idle master sorunu ne yapmalıyım

steamde idle masterda kartları çıkartılmamış bazı oyunlarım vardı onların kartlarını çıkardım ve sattım fakat şuan kütüphaneye girdiğimde oyunlar yüklememe rağmen yüklenmiş gözüküyor alan yememiş olarak gözüküyo belki açar diyerek birini açmaya çalıştım ama açılmadı oyunlar öylece duruyo ne...
  13. TheUmuR

İdle masterda kesin kara geçirecek oyunlar

steamde idle masterda kesin kara geçirecek oyunlar var mı varsa nedir şuan 6 oyunlar arkada kendi kasıyor ama çok bulamadım şun steamde birkaç kartla beraber 30 tl var hangi oyunları alam
  14. TheUmuR

13K monitor klavye dahil pc

Başlıktada belirtiğim gibi 13k max 15k 16k monitör klacye dalhil pc önerisi lazım
  15. TheUmuR

Çözüldü✓ taşınabilir hdd ve usb çoklayıcı

başlıkta belirtiğim gibi taşınabilir hdd ve usb çoklayıcı lazım bütçem 573 tl ne önerebilirsiniz laptop için lazım
  16. TheUmuR

Çözüldü✓ NVİDİA SİSTEM önerir misiniz 20k bütçem var

nvidia bir sistem kurmak istiyorum ve 20k bütçem var monitör ve kasa dahil sistem önerebilir misiniz
Geri