Arama sonuçları: *

• Users: Haşmetli
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Haşmetli

2000tl tws kulaklık önerisi

2-2.5k para var en iyi alabileceğim kulaklık hangisi olur bütün önerilere açığım
  2. Haşmetli

Bluetooth kulaklık önerisi

Samsung saatim ve telefonum var bunlarla beraber samsung kulaklık alama çok gerek var mıdır? Bütcem 2k civarıdır. Eğer kulaklık konusunda samsung gerekli değilse galaxy buds3 muadili hangi kulaklık önerirsiniz? (mevcut kullandığım QCY T13 ANC)
  3. Haşmetli

Gamegaraj laptop ısınma sorunu

gamegaraj slayer 7xl 3050ti laptop var donanım olarak i7 11800h ve 3050ti var. Dün termal macun değiştirdim mx-4 kullandım çok da güzel sürdüm anlatılanlar gibi. ekran kartı furmark2 testinde max 72derecede harika çalışıyo ama işlemciyi cpu-z den stres test yaptığımda 95 97 derece görüyor. içini...
  4. Haşmetli

Size sorum var Aula olmasaydı...

Forumları ele geçiren milli klavye Aula F75 olmasaydı hangi klavyeyi tercih ederdiniz ve neden ? Övmeye gelince övebiliyorsunuz bunu da cevaplar mısınız lütfen ? (Aula düşmanı değilim sadece merak ediyorum.)
  5. Haşmetli

Havit vs gamepower ???

Aklımda 2 tane klavye var birisi Gamepower sense https://app.hb.biz/8JWs16BTmIfa Havit gamenote Kb884L https://app.hb.biz/L3JVVMd01C5S Hangisi daha iyi olur performans olarak aula f75 demeyin artık başka önerilere açığım
  6. Haşmetli

Yardım 1000-2000 TL arası klavye önerisi

Aula F75 harici klavye önerisi istiyorum arkadaşlar kusucam artık her yerden f75 çıkıyo. Ajazz ak820 pro Gamepower eva 7 Aigo a87 Havit gamenote KB884L Aklımda bu 4 model var hangisini tercih etmeliyim veya extra önerileriniz neler olur? (Tercihen sessiz switchler olsun)
  7. Haşmetli

Yardım 5A Şarj Kablosu Önerisi

Merhabalar Geçen Hafta S24+ aldım sonradan da samsungun 65w şarj aletini aldım ama telefonun 45w alması için 5A kablo gerekliymiş ve telefonla gelen kablo 3A olduğunu öğrendim. Bana 5A kablo öneriniz neler olur lütfen yardımcı olun.
  8. Haşmetli

Samsung Galaxy S24 FE vs Xiaomi 14T

Merhabalar 2 cihaz fiyat olarak yakın ama hangisini tercih etmek daha mantıklı olur acaba kararsız kaldım https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/958540-963426/xiaomi-14t_samsung-galaxy-s24-fe-256gb/
  9. Haşmetli

Win11 GeForce Experience Açılmıyor

Merhabalar yaklaşık 2 hafta önce windows 10 dan windows 11 e geçtim ve o günden beri çoğu programda çalışmama problemi çıktı ve hibit ile uygulamaların bazılarını silip tekrar yükleyince çoğu sorun düzeldi. Fakat Geforce Experience ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Bununlar ilgili aynı sorunu...
  10. Haşmetli

Yardım Laptop ram cl16 ve cl22

Laptopda crucial marka BL8G32C16S4B kodlu 8gb cl16 3200mhz 1.35v 2 ram vardı birisi bozuldu. Buna eşdeğer bir ram nerden bulabilirim? bunun yerine cl22 ram kullansam çok performans düşüşü yaşar mıyım? veya 1.35v ram yerine 1.20v ram kullansam voltaj yüklemesi yapar mı?
  11. Haşmetli

Öneri Lenovo Y Legion Kulak üstü kulaklık 369TL

Merhabalar Lenovo Y Legion isimli kulaklığı gördüm şuanda bir yerde 369 TL Türkiyede incelemesi neredeyse yok. Birkaç gün içinde elime ulaşıcak deneyinlerimi yazarım buraya. Özellikleri şöyle 50mm neodiyum sürücüleri var Pedleri kumaş 7.1 değil stereo bir kulaklık Bağlantısı tek 3.5mm jak...
  12. Haşmetli

Lenovo Y Legion Kulaklık

https://www.hepsiburada.com/lenovo-y-legion-stereo-kulakst-gaming-kulaklik-p-HBV00000JFY2D?magaza=WebdenAl&url_src=and-product-detail Bu kulaklık alınır mı? Çoğu zaman 7.1 surround özelliğini gömüyorlar. O yüzden stereo kulaklık almayı düşünüyorum. Farklı bi öneriniz var mı acaba?
  13. Haşmetli

Rampage RM-K3 alınır mı?

Şuanda itopyada 369TL alınır mı? Alınmaz ise 500 ü geçmeyecek şekilde öneri yapabilirmisiniz.
  14. Haşmetli

Yardım JBL Quantum 100 nasıldır

Çok fazla ışıklı kulaklık seven birisi değilim, hem telefon hem de bilgisayarda oyun ve müzik için kullanacağım aklımda JBL Quantum 100 vardı. Sizce alınır mı? En fazla 150TL fazla fiyat olacak şekilde öneriniz ne olur?
  15. Haşmetli

Max 800TL ye hem gaming hem de günlük kullanım için kulak üstü kulaklık

Max 800TL olacak şekilde (belki biraz geçebilir) hem gaming hem de günlük kullanım için kulak üstü kulaklık önerisi istiyorum ışıkları
Geri