Arama sonuçları: *

• Users: Scheriff
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scheriff

Yardım GameSir Nova 2 Lite alınır mı?

Hall Effecte sahip olan bir gamepad arayışına giriştim. Gamesir'ün çok fazla önerildiğini gördüm. GameSir Nova 2 Lite'ın arka Trigger tuşlarını ayarlayabiliyor olmamız ve hall effectli olması ilgimi çekti. Alanlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
  2. Scheriff

Kule tipi soğutucudan gelen fan tıkırdaması

Önceden de kule tipi soğutucu aldım ve aynı tıkırdama sesleri geliyordu. Şimdi Gametech freezer 2.4 Hd versiyonunu kullanıyorum ve ön tarafındaki fan tıkırdama yapıyor. Fanı tuttuğumda fark ettim bu sorunu. Önceki Soğutucumun kendi kendine fanı kırılmıştı ve anlamadığım şey normalde fanlar...
  3. Scheriff

Xiaomi Mi Router 4 A Giga, OpenWRT için hala en ucuz seçenek mi?

Bu modemi alıp içine OpenWRT + Zapret kurmak istiyordum ama internette 2021 öncesi modelinin bu iş için daha iyi bir seçenek olduğunu gördüm, o yüzden alırken tereddüte düştüm. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Edit : Asus RT-AX53U modelini alıp usb ile içine openwrt yükledim. Sorunsuz bir...
  4. Scheriff

Youtube arayüzü mü değişti?

Hesap değiştikten sonra böyle oldu? arayüz mü değişti benle alakalı bir şey mi?
  5. Scheriff

tek ekrandan, ekran görüntüsü almak.

Çift monitör kullanıyorum PrintScreen tuşuna basınca iki ekranın görüntüsünü alıyor, bazıları Lightshot kullan öyle al dese de tek tuşla tüm ekranı almaya çalışıyorum, bir ara çözümü buldum fakat şu an bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  6. Scheriff

Xbox game pass save'ini epic hesabına aktarmak

Epicten Snowrunner'ın 4. yıl paketini aldım fakat oyunu gamepasste çok oynadım aktarma yapma şansım var mı?
  7. Scheriff

Denuvo ne zaman sıfırlanıyor?

Like a dragon oynamak için hesap aldım fakat çok fazla giriş olduğundan denuvo cooldown'a giriyor, ne zaman sıfırlandığını bilen var mı?
  8. Scheriff

Heyet raporu alamamak

Silahlı özel güvenlik kartı çıkartabilmek için heyet raporu almaya gittim fakat 2023 yılında psikiyatriste gidip tedavi başlattığım için raporum reddedildi. Kurs yöneticisi ile konuştuğumda tedaviyi sonlandırıp başka hastaneden alabilme şansımın olduğunu söyledi, bu konuda yardım edebilecek biri...
  9. Scheriff

Snowrunner'ı beraber oynayacak arkadaş arıyorum.

Gamepassten oynuyorum, Michigan ve Alaska haritalarını bitirdim. Yeniden başlarım sorun olmaz. Gamepass Nick = Scheriff59
  10. Scheriff

Windows başlarken ses gidiyor!

Steelseries Sonar uygulaması açılırken ses bir süreliğine gidiyor, uygulama ses kalitesini arttırdığından silince kulaklığı tam performansında kullanamıyorum. Nasıl düzeltebilirm?
  11. Scheriff

Param güvende ile Kulaklık satma.

Kulaklığı mı satmak için Sahibindene koydum. Bir alıcı çıktı, para konusnda anlaştık ve siparişi verdi. Ürünü kargolayıp göndermesi kaldı. Önceden okuduğum şeyler yüzünden biraz önyargılıyım oturduğum İl yüzünden elden alan kişi çok az, hatta yok gibi. Kargolamadan önce ne yapmalıyım. Yardım...
  12. Scheriff

Gamepass DLC sorunu.

Fotoğrafta görüldüğü gibi DLC'ler gamepass sahibiyseniz otomatik eklenmesi lazım Fakat bir türlü ayarlayamadım, Oyunda DLC sekmesine giriyorum burda görülen DLC'ler hariç her şey var. DLC Sorunu yaşayıp düzelten varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.
  13. Scheriff

jahreinin oynadığı oyun ne?

14. Scheriff

Gamepass'de DLC görünmüyor.!!!

Yakuza : Like a Dragon indirdim, baya oynadım fakat sonra bir şeyi fark ettim. YouTube'da izlediğim videolarda fazladan 2 tane class vardı fakat kendi oyunumda bulamadım. Baya araştırdım fakat bir sonuç çıkmadı, Gamepass'e bakıyorum Legendary Hero Edition var diyor fakat oyunda gözükmüyor...
  15. Scheriff

Öneri PSU içeren kasa önerisi

Kasam ve PSU'm biraz sorun çıkartmaya başladığından değiştirmeye karar verdim. R5 5600 & RTX3050 Ekran kartım var, ilerde ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Vento Kasa / BITFENIX 600W 80 Plus Bütçe aşağıyı yukarı üstte gösterdiğim kasalarınki kadar.
  16. Scheriff

İhbar Tazminatı hakkında yardım

Bordro'da yazan ihbar tazminatı yatar mı?
  17. Scheriff

R5 5600 ve RTX 3050?

Şubat ayında RTX3050 Aldım, fakat işlemcim R5 1600AF'dı buyüzden darboğaz yaşadığım oldu. Sorum şu R5 1600'ü satıp R5 5600 Almalı mıyım.
  18. Scheriff

Ekranda çıkan siyah kareler

Sorunum başlıkta yazdığı gibi bazı zamanlar anlık olarak siyah bir kare çıkıyor sonra gidiyor, çoğu zaman Chrome'dayken oluyor.
  19. Scheriff

Televizyonda PS5 Açmak

Kumandayı kullanmadan Dualsense ile televizyonu açmak mümkün mü?
  20. Scheriff

TCL 43P635 Alınır mı?

Amazonda gördüm ve televizyon ihtiyacım var, Bütçem 10000-12000 arası.
Geri