Arama sonuçları: *

• Users: lostideas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Öneri Sony WH-1000XM5 İçin Konfor Çözümü (Diğer Kulaklıklar İçin de Uygulanabilir)

Sony WH-1000XM5 İçin Konfor Çözümü Not: Diğer Kulaklıklar İçin de Uygulanabilir Sony WH-1000XM5, ses ve gürültü engelleme konusunda çok başarılı olsa da uzun kullanımda kulaklarımı acıtıyordu. Bazıları daha uzun sürelerde sorun yaşamayabilir ama ben bir saatten sonra kulaklarımın acımaya...
  2. L

Öneri ANLAŞILABİLECEK DİLDE VE ALINABİLECEK FİYATTA OYUN SUNULMALI

YEREL FİYATLANDIRMA VE TÜRKÇE DİL DESTEĞİ TİCARİ AKIŞ AÇISINDAN TABİİ BİR GEREKLİLİKTİR, EĞER FİRMALAR ÜLKEMİZDE SATIŞ YAPMAK İSTİYORLARSA... Bu konuda ifade ettiğim basit ve gerçekçi, gayet makul bir yaklaşımım var: Eğer firmalar bir ülkede (bu örnekte ülkemizde) satış yapmak istiyorlarsa...
  3. L

Öneri Nvidia İçin Cevap belli, Yeni Seri Değil, En Üst Versiyon Olması Daha Önemli!

NVIDIA EKRAN KARTLARI İÇİN CEVAP BELLİ, YENİ SERİ (4000, 5000) OLMASI DEĞİL, EN ÜST VERSİYON (..90) OLMASI DAHA ÖNEMLİ! Not: Bu önemli tespit, özellikle en üst düzey PC donanımı olanlar için tam manasıyla geçerlidir. Bu konuda arada kalacak bir durum yok. 3090'ı bırakıp 4080 alma gibi vahim...
  4. L

Oculus Quest 2'den Quest 3'e Geçiş Yapmaya Değer Mi?

Oculus Quest 2'den Quest 3'e Geçiş Yapmaya Değer Mi? Arkadaşlar, şu an öyle çok detaylı ve teknik bilgiler vererek bir inceleme mahiyetinde değil, sadece bu konudaki düşüncemi ve temel mantığı paylaşmak istiyorum. Elimde Rift 1 varken Quest 1 çıktı ve ürün tanıtımlarında bu çıkan yeni ürünün...
  5. L

Google Meet 24 saat kullanım için bir kişinin ücretli üye olması yeterli mi?

Google Meet hakkında bir türlü cevabını bulamadığım bir sorum var. Ücretsiz kullanım sınırı olan 60 dakikadan daha uzun, yani 24 saate kadar görüşme yapabilmek için ücretli kullanıcı olma şartı var. Yalnız burada netleştirilmemiş bir durum var. 100 kişiye kadar davet edebiliyorum. Peki ben...
  6. L

Gamepass Rezaleti̇ Ve Saçmaliği!

GAMEPASS REZALETİ VE SAÇMALIĞI! Xbox Gamepass PC, güya üst üste güncelleme yayınlıyor sorunları çözmek ve performansı arttırmak için! Ve bakın en son ne hale gelmiş ibretle görün. En son Atomic Hearts oyununu birkaç saat oynadıktan sonra hiçbir şey yapmadan PC'yi kapatıp açtıktan sonra oyunun...
  7. L

İnceleme Tamamen Gerçek Dışı Bir Söz: "Oculus Quest 2 8K'yı Destekliyor!"

Tamamen Gerçek Dışı Bir Söz: "Oculus Quest 2 8K'yı Destekliyor!" Arkadaşlar, benim detaylı tetkiklerim ve denemelerim sonucunda iyice kanaatim geldi ki, gerek 4K ve özellikle gerekse "8K video desteği" ifadesi tamamen bir aldatmacadan ibaret bir kandırmacadır ve gerçek dışıdır. (Bu ifadeyi 8K...
  8. L

Dünyanin En Problemli̇ Oyun Platformu Programi Xbox Game Pass Pc !!!

DÜNYANIN EN PROBLEMLİ OYUN PLATFORMU PROGRAMI XBOX GAME PASS PC !!! Oyun yüklemenin, başlatmanın ve hatta güncellemenin akıllı almaz derecede problemli ve sinir edici olduğu ve sayısız sorunla dolup taşan ve defalarca oyunu silip dosyaları sıfırlamasıyla ve oyunu başlatırken aptalca oyun...
Geri