Arama sonuçları: *

• Users: MotoJet234
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MotoJet234

Hangi vergisiz telefon daha iyi

Vergisiz fiyatı 4-5k olması lazım bu fiyata hangi vergisiz telefon en iyisi olur
  2. MotoJet234

Dünya düz olabilirmi

örnek olarak pilotlar normalde dümdüz ve Fit kaybetmeden yani yükseklik kaybetmeden dümdüz gidiyorlar ama dümdüz giderlerse uzaya çıkarlar mantıken uçağı hafif hafif aşşağıya doğru eğmeleri gerekir nasıl oluyor bu
  3. MotoJet234

Optimizasyonu iyi olan oyun önerisi mobil

Çar Parking oynuyorum ancak optimizasyonu çok kötü iphone 7de bile kasıyor optimizasyonu iyi olan araba oyunu önerisi
  4. MotoJet234

battlefield 1 oyunsal sorun

oyunda sürekliölüp dirilme var daha 1 kurşun sıkamadan ölüyoruz 1 defa doğunca maxs 1-2 kişi alıyoruz sonra tekrar ölüyoruz anlamıyorum benmi beceremiyom yada silahlarda hasar farkımı var 4-5 kurşun sıktığım adam arkasına dönüptek atıyor bu oyunda taktikmi var ne var
  5. MotoJet234

CS GO İNTERNET SORUNU ÇÖZÜM

İnternetteki bütün çözüm videolarını izledim hiçbir çözüm bulamadım sonra internet turkcell superbox normalde iyi bir değer veriyor altaki gibi ama cs go da 110 ping len devam ederken birden 600 pinge kadar çıkıyor maçın 10 dakikasının 3 dakikası böyle geçiyor ve internette indirme hızı pc de...
  6. MotoJet234

Turkcell süperbox ilk ay kaç gb

150 gb internet aldık aylık ilk ay bildiğim kadarıyla 500 gb mıydı?
  7. MotoJet234

samsung galaxy a52 alınır mı??

bu telefonu vergi indiriminden dolayo alacağım ama redmi 10yada redmi note 10s var bunlardan samsung galaxy a52 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir telefondur samsıng galaxy a52
  8. MotoJet234

samsung galaxy A52 vergi indirimine girer mi?

ilk başta xaomi note 11s almak istiyordum ancak vergi indirimine girmiyor bu yüzden redmi 10s lere baktım ancak ekran hz 60 hz bu yüzden galaxy a52 daha mantıklı geliyor ama vergi indirimine giriyormu yada daha belli olmadımı
  9. MotoJet234

6000 tl telefon önerisi

4gb RAM 64 GB hafıza 60hz ekran kamerası güzel uzun yıllar götürecek tasarımı devasa kamera olmayan yada tasarımı güzel bir telefon
  10. MotoJet234

Gtx 1650 sorunu normal mi

Forza 4 oynuyorum ultra ayarlarda 60fps sabit olarak performansı yüksek ama görüntüde beyaz pixel yırtılmalar var köşelerde mesela arabanın içindeki kamerada direksiyonun kenarları beyaz yada tavanın yani beyaz pixel yırtılmalar var ve uzaklar sulu boya gibi gözüküyor bunların hepsi normalim...
  11. MotoJet234

7500 tl telefon önerisi

Batarya olarak 5000 mah RAM olarak 6 en az depolama en az 64 GB ekran hz 90 yada 120 kamerası güzel şekil bir telefon
  12. MotoJet234

Futbol neden değişti sanki

futbolda eski zamanlarda Roberto carlos gibi efsane vuruşlar var milli takımlarda çök iyi çalım atabiliyorlardı ronaldonun 2009 daki uzaktan ve neredeyse sahanın ortasından var ama şimdi baktığımızda böyle şutlar böyle çalımlar hiçbir oyuncuda yok ceza sahası çizgisinden anca vurabiliyorlar yani...
  13. MotoJet234

Telefon önerisi 7-8k

Telefonun RAM kapasitesi en az 6gb depolama 64. Veya 128 telefonun markası Samsung olmayacak xaomi oppo gibi markalar kamerasında güzel olursa edası olur
  14. MotoJet234

Hangi gamepad alınır öneri

Kablosuz markası önemli değil kaliteli driver kolay kurulumu olsun bütçe 500 tl tanesi kolun
  15. MotoJet234

Mesaj gözüküyormu bakarmısınız

Konuyu yükseltmeye rağmen mesela 1dk önce çözülmesi zor bir soru soruyor anında 7 8 cevap alıyor ben kolay bir soru sorduğumda cevap yok konuyu yükseltmeme rağmen bu sitede bilmediğimiz bişey mi var level falan yada bizmi yanlış kaldık usta
  16. MotoJet234

Xaomi note 11s mi note 11 mi

Bütçe kısıtlı 7.5 K bu ikisinden hangisi yada başka önerebileceğiniz telefon varmıdır.ekran hz 90 yada üstü
  17. MotoJet234

İphone 7 ekranda hasar varmıdır

İphone 7 de babaci oynarken sinirden telefona hayvan gibi yumruk attık sonrasında içim acıdı ekranında hasar varmıdır belkide 1690809243 Sizce hasar olup olmadığı nasıl anlaşılır
  18. MotoJet234

Mesaj görünmüyoru alo

Birader hiçbir mesaj gösterilmiyor mı konuyu yükseltiyorum bilmediğimiz birşeymi var level falan 1690526263 Niye kimse mesaja cevap vermiyo basit soruya bile
  19. MotoJet234

Samsung a52 mi xaomi redmi note 11mi

Hangisi olabilir size göre daha iyi olan yada sahiplenen 1690525922 Bence xaomi note 11 daha iyi kardeşim 1690525965 Xaomi al kimse yazmamış ama olsun
  20. MotoJet234

Ucuz Lego önerisi 2023

Lego technic yapmak çok güzelde bu fiyatlar uçuk fiyatta Çin’den alşexpresten alayım diyorum gelmeyenleri var önerebileceğiniz site veya link varmıdır
Geri