Arkadaşlar, yurt dışı 16 Pro almayı düşünüyorum. Bu telefonu 8+8 ay kullandıktan sonra kayıt yaptırmak şart mı oluyor? Bir 8 ay daha kullanamıyor muyum? yeni bir sim kartı alıp 8+8 ay daha kullanabilir miyim ?
Arkadaşlar anestezi bölümü okuyup saç ekimi hemşiri olmak istiyorum bi arkadaşım ortalama kazançları 70 k dedi ama pek inandırıcı gelmedi bilgisi olan bi arkadaş beni bilgilendirebilir mi
Arkadaşlar oyunda 350.Gündeyim klanım 3 seviye namım 1000 den fazla ama silvind in yanına gidince evlenmek için çıkan diyaloglar çıkmıyor ne yapabilirim bunun için bi mod varsa önerirsiniz sevinirim
1706878987
Artı olarak 2 tane kalem var
Ben 16 yaşındayım 10 yıldır epilepsi var bende tam ilacı birakacakken yine azdi benim hatam yüzünden eğer epilepsi hastalığım geçer ise askerliğe gidebilir miyim ve ehliyet alabilir miyim
Arkadaşla multiplayer da oyuna giriyorum 5 dakika sonra sağ üstte bir şey dönüyor ve oyun sunucu bağlantısı hatası veriyor çözümü ne dir ? Lütfen cevaplar mısınız
Arkadaşlar chapter 4 teyim hangi silahı almalıyım tabanca olarak ya da tüfek olarak midnight var su an bir de revolver almıştım galiba ne alabilirim şu an 3000 dolarım var ya da nereden bulabilirim bur videosu var mi ya da yerini söyler misiniz