Arama sonuçları: *

• Users: ryzen.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

FC 25 atak ve defansa ayrı tuş atanmıyor

Merhaba dostlar, FC 25 de ben kayma tuşunu "D", şut tuşunu da "a" ile kullanıyorum kontrol ayarlarında şutu a yapınca kayma da a oluyor yani attack değiştirince deffans da değişiyor. bunun sebebi nedir?
  2. R

Bilgisayarım ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba, yeni PC aldığım için eski PC'mi satmayı düşünüyorum parçalar 10-12 yıllık ama güzel kullanılmış (ekran kartı hariç) ederi nedir tek tek yazarsanız fiyat bilgim olur teşekkürler. Not: Ekran kartı fırınlama işlemi gördü ve 1 fanı çalışmıyor (ona rağmen GTA 5 orta ayarda...
  3. R

Öneri Gaming laptop için soğutucu önerisi

Merhaba, laptopuma soğutucu arıyorum önerileriniz neler? RTX3060. R5 5600. Bütçe: 0-800 arası illa al derseniz 1K çıkabilirm.
  4. R

Yardım Lenovo laptop için yardım

1675377684 Merhaba, internette bir laptop buldum fiyatı 5 k 2. El pek anlamıyorum laptoptan max oynuyacağım oyunlar ets2 gta5(düşük ayar) ws ws. Sizce ederi o mu ve alınır mı?
  5. R

Öneri 25k gaming laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba, 25k gibi bir bütçem var yazılım ve oyun için alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. R

Yardım Lenovo laptop iade süreci nasıl işliyor?

Merhaba, MediaMarkt mağazasından Lenovo marka laptop satın aldım bundan yaklaşıl 2 ay önce. Fakan laptopun Power tuşunda daha 2. 3. gününde takılma meydana geldi ben de mediamarkta geri gönderdim servise yollandı ürün. Servisten 20 gün sonra sorun tespit edilemedi şeklinde ürünü tekrar geri...
  7. R

r5 5600 soğutucu önerisi

Merhaba, Ryzen 5 5600 işlemcim oyunlarda (RDR2, GTA 5, FIFA) 90 dereceleri gördüğü için canımı sıkmaya başladı. Şu an stok soğutucu ile kullanıyorum sorum şu, sıvı soğutucu mu yoksa hava soğutucu mu önerirsiniz ve link şeklinde atarsanız daha iyi olur. RTX3060 Ti. Ryzen 5 5600(stok) B450M.
  8. R

Öneri ryzen 5 5600 işlemci soğutucu önerisi?

R5 5600 stok şekilde fazla ısındığı için bir soğutucu almaya karar verdim. Önerileriniz neler? Fiyat aralığı; 0-2K arası. RTX 3060 Ti. Ryzen 5 5600. B450M. KASA= https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-darkflash-aquarius-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,544480702.html
Geri