Arama sonuçları: *

• Users: Torintosa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Torintosa

Yardım Güç kaynağım bozuldu bilgisayarım açılmıyor

Merhaba arkadaşlar olayı kısaca anlatmam gerekirse bundan 2 gün önceye kadar hiçbirsorun yoktu sonra evde kısa zamanlı bir elektrik kesintisi yaşantı ve bu kesintiden sonra bilgisayarımı birdaha açamadım kasanın düğmesine nekadar bassamda lakin hiçbirşekildr tepki yok ne fan çalışıyor ne ekran...
  2. Torintosa

IOS Iphone 11 cihazıma nasıl ipa kurabilirim ?

Merhaba arkadaşlar telefonuma capcut proyu yüklemek istiyorum ipa olarak iniyor telefonuma nasıl ipa uygulamaları kurabilirim. (jailbreak olmadan tabikide)
  3. Torintosa

Öneri Hikayesiz Oyun önerirmisininiz ?

Merhaba hikayesiz yada hikayesi çok önemli olmayan bir oyun önerir misiniz? açık dünya olabilir mesela tüm önerilere açığım sallayın gitsin. He birde sistemim : Rx6400 | Ryzen 3 1200 | 16gb ram
  4. Torintosa

Yardım X-Men izleme sırası nedir ?

X-Men izleme sırasını söylermisiniz
  5. Torintosa

Multi Theft Auto oynanırmı ?

Sorum kısa ve öz Multi Theft Auto yani kısaltmasıyla MTA oynanırmı ? siz oynadınızmı düşüncelerinizi beklerim
  6. Torintosa

Trendyol express,siparişim ne zaman gelir?

Merhaba dün trendyoldan evime yakın bir pudo noktasına bir ürün sipariş ettim. Bugün kargoya verildi sizce yarına gelirmi yoksa pazar olduğundan pazartesiye sarkarmı ?
  7. Torintosa

Klavye ve Mouse önerir misiniz??

Merhaba arkadaşlar toplam harcamalarım için yaklaşık 1200tl bütcem var belki 100tl falan arttırabilirim duruma bağlı olarak. Bana mekanik gaming klavye ve gaming mouse önerir misiniz?. Amazonda olursa ve sonraki gün teslimatı olursa eksrta iyi olur çünkü şehir dışında cıkacağım.
  8. Torintosa

Çok daha ucuza FC25 oynayamayı keşfetmiş olabilirim ?

Öncelikle merhaba şimdi dün geceden beri düşündüğüm birşeyi aktarmak istiyorum sizlere, biliyorsunuz ea playi olanlar fc25 in 10 saat denemesini oynayabiliyor bende şöyle bir düşündüm bir ea hesabı üzerinden 1 aylık abonelik alsam o 10 saat bittikten sonra farklı bir hesaqp acıp ordanda abonelik...
  9. Torintosa

Yardım Apex Legends kollamı yoksa klavye mouse ilemi oynanır ?

Merhaba, öncelikle şunu söyliyim fps türü oyunlarda genel olarak çok becerikli bir insan değilimdir hatta şuana kadar hayatım boyunca hiç düzenlü olarak fps savaş oyunu oynamadım (bir iki kere falan girmişimdir valorant). Ve artık bu işe bir son verip Apexe başlamayı düşünüyorum ama bi sorun var...
  10. Torintosa

Fortniteda tüm kostümlerle oynayabilirmiyim ?

Fortnide da tüm kostümlerle ücretsiz olarak oynaycabileceğim deneyebileceğim bir mod varmı yada farklı bir yol. Çünkü oyuna para yatıramam
  11. Torintosa

Çözüldü✓ Telefonumu nasıl mikrofon gibi kullanabilirim ?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarda Fivem gibi oyunlarda mikrofon açmam gerekiyor ama kulaklığım veya mikrofonum yok acaba telefonumu bir yazılım aracılığıyla mikrofon gibi kullanabilirmiyim. Ne bilim belki bir uygulamayla falan.:blobdance:
  12. Torintosa

Yardım Linuxta Oyun oynanırmı ?

Merhaba Bilgisayarıma Linux kurmaya karar verdim acaba windowstaki epic gamesi ve steami linuxta çalıştırabilirmiyim.Çünkü iki platformdada oynadığım birçok oyun var.
  13. Torintosa

Rdr 2 Online sebepsiz yaşanan patlamalar ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim uzun süredir rdr 2 online oynuyorum ilk kez böyle bir olay yaşadım. Atımla bir yere yolculuk ediyordum sonra birden bire hemen arkamda patlamalar olmaya başladı ben nereye gitsem patlamalarda arkamdan geliyordu. Sonra patlamalar kesildi bende ne...
  14. Torintosa

Öneri 15-16K ya kadar Telefon önerir misiniz? ?

Merhaba arkadaşlar normalde Samsung S9 plus kullanıyorum fakat baya eskidi ve pili bozuldu oyüzden ikinci el telefon almak istiyorum maksimum bütçem 15-16k Android veya iphone farketmez her türlü öneriye açığım.
  15. Torintosa

Minecraft intikam almalıyım

Selam arkadaşlar aternos üzerinden 4-5 sanal arkadaşlarımla beraber bir minecraft sunucusu kurduk 2 gün oynadık ama üçüncü günde maden kazarken sebepsiz yere banlandım discorddan falanda yazdım ama benle dalga geçtiler kısacası toxiclediler bene şimdi onlardan intikam almak istiyorum oyunu...
  16. Torintosa

Yardım Far Cry 6 Oyun Açılmıyor

Oyunu başlattığımda siyah ekran geliyor birsüre sonra masaustune geri atıyor oyunu ubisoft launcherdan oynuyorum(Oynayamıyorum).Procces Monitor ile log kaydı aldım nasıl buraya atacağımı bilmiyorum ama bilen birisi varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  17. Torintosa

Öneri Marveldan Film önerir misiniz? ?

Merhaba arkadaşlar boşuna önerilmesin diye izlediklerimi yazim. Marvel Avengers serisi Spiderman serisi (şu animasyon olan dışında) Madame Web Antman 2015 Iron man serisi Kaptan Amerika Serisi Hatırladıklarım bukadar bunların dışında fikirlerinizi yazabilirsiniz.Mümkün oldukça yeni önerirseniz...
  18. Torintosa

Öneri 0-500Tl mouse önerisi

0-500tl arası oyun için kullanacağım mouse onerirmisiniz ? 500 en son cıkabilecegim rakam oyuzden mümkün oldukca ucuz onerirseniz sevinirim.
  19. Torintosa

Windowsun yanına macOS nasıl kurulur ?

Bu konuda yeterince bilgiye sahip biri varsa discord üzerinden veya buradan bana yardımcı olabilirmi. Discord : kaax1504
  20. Torintosa

IOS Şifresini unuttuğum telefonu açamıyorum !

Direk konuya gireceğim uzun süredir evde duranve kullanılmayan iphone6s cihazı vardı benimde kullandığım telefon bozulunca mecbur bu telefonu kullanmaya karar verdim ve haliyle cihazın şifreyi bilmiyorum çok saçma nedenlerden dolayı telefonu sıfırlayamıyorum bu nedenlerin ilki cihazın home...
Geri