Arama sonuçları: *

• Users: bado jr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

6-7K bütçe bu 5 kulaklık arasından hangisi tercih edilmeli?

Merhaba 6-7k civarında bütçem var kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bu bütçelerde en çok bahsedilen kulaklıklar olarak bunları gördüm. Hangisini tercih etmeliyim? Bunlar dışında başka önerileriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler...
  2. B

6k bütçe kablosuz gaming kulaklık önerisi lazım hyperx cloud 3s vs hyperx alpha

6k bütçem var kablosuz gaming kulaklık almayı düşünüyorum. Kendim biraz araştırdım hyperx cloud 3s ve hyperx cloud alpha görebildim. İkisinden birini almayı düşünüyorum ikisi arasında tercihim hangisi olmalı? Veya bu bütçede bu kulaklıkların ikisinden de daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var...
  3. B

Max 3000TL bütçe ile kablosuz %75 klavyesi önerisi

Max 3000TL bütçem var kablosuz %75 klavye almak istiyorum bide ek olarak klavyenin ışıkları harfleri aydınlatan şekilde olursa iyi olur karanlıkta görebilmek için ama zorunlu değil. Tavsiye var mıdır arkadaşlar?
  4. B

Max 15-20k bütçe ile televizyon önerisi?

Arkadaşlar dizi, film, maç falan izlemek için televizyon almak istiyorum. Öyle çok iyi bir şey istemiyorum 15-20k aralığında üzmeyecek bir şey olsa yeterli tavsiyeniz var mıdır?
  5. B

RTX 5070 ve 7500F için kaç w psu gerekiyor?

Arkadaşlar rtx 5070 ve 7500f ikilisini kullanmayı düşünüyorum kaç w psu alsam uygun olur acaba? Ben en düşüğünü merak ediyorum yani daha iyi olabilecekleri değil de en düşüğünü söylerseniz iyi olur. Sistem rtx 5070 7500f xpg lancer rgb 2x16 6000mhz cl30 asus prime b650m-k
  6. B

2K bütçe ile alınabilecek en iyi kablosuz klavye?

Arkadaşlar 2k bütçe var attığım 2 klavyeden birini almayı düşünüyorum bu bütçelerde önerebileceğiniz daha iyi klavye var mı acaba? Mekanik falan olması hiç önemli değil tek isteğim kablosuz olsun başkada bir özellik istemiyorum. 2k bütçe ile alınabilecek en iyi kablosuz klavye nedir...
  7. B

Oyuncu koltuğu olarak hawk mı xdrive mı?

https://www.incehesap.com/hawk-fab-v4-gaming-oyuncu-koltugu-fiyati-50886/ https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah https://www.xdrive.com.tr/xdrive-toryum-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim?
  8. B

Max 3k hangi ssd tercih etmeliyim

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN5L6FPK/ref=asc_df_B0CN5L6FPK1734994620000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CN5L6FPK&linkCode=asn&th=1...
  9. B

Kule tipi soğutucu kabloları nereye takılacak

arkadaşlar 2 fanlı kule tipi soğutucu aldım soğutucuyu montajladım ama anakartımda 1 tane cpu fan girişi var 2 fanda da ayrı ayrı kablo var bunu nasıl yapıcam anakart asus prime b650m-k soğutucuda peerless assassin 120 se
  10. B

7500F için en f/p soğutucu

arkadaşlar 7500f için soğutucu lazım ekran kartını falan iyi almak için şimdilik soğutucu ssd gibi parçalarda ucuza kaçıyorum sonradan yükseltirim diye düşündüm o yüzden olabilecek en f/p soğutucuyu önerir misiniz max 1-1.5k falan mesela
  11. B

35k bütçe ile laptop önerisi

arkadaşlar 35k bütçem var linkteki cihazı almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı ben bu bütçede bundan iyisini bulamadım gibi https://www.trendyol.com/hp/victus-16-s0023nt-7z4n1ea-8gb-rtx4060-ryzen-5-7640hs-16gb-ram-512gb-ssd-16-1-inc-fhd-144hz-p-739046709
  12. B

Premiere pro ve photoshop için laptop önerisi

Arkadaşlar premiere pro ve photoshop kullanmak için laptop önerisi yapabilir misiniz? HD-FHD için öneri yaparsanız iyi olur 4k kullanmayı düşünmüyorum. Bütçe 25-40k arası ne kadar ucuz olursa daha iyi olur.
  13. B

Kasanın kendi fanları değiştirilebilir mi?

Kasanın fanlarından 1 tanesinin kablosu lehimlendiği yerden koptu. Ne ışığı yanıyor ne kendisi çalışıyor. Sormak istediğim şey 4 tane yeni kasa fanı alırsam kasanın kendi fanları yerine takıp kullanabilir miyim? Kasanın fanlarının üstündeki kabloların kasayla bir alakası var mı yoksa sadece...
  14. B

Bilgisayarım ne kadar eder?

Arkadaşlar bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder acaba? Asus prime b650m-k anakart Galax rtx4060 8gb oc Ryzen 5 7500f XPG lancer rgb ddr5 cl30 6000mhz 1x16 ram Msi mpg a650bn 650 watt 80 plus bronze güç kaynağı Kingston kc3000 1tb ssd Power boost vk-p3305b mesh kasa (kasanın kendi...
  15. B

Fast boot kapalı ama yinede bilgisayar hemen açılıyor

Arkadaşlar fast boot kapalı ama bilgisayarım açılırken bios tuşlarına basma ekranı gelmeden açılıyor. Ekranda direkt asus yazıyor daha sonra masaüstüne atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
  16. B

2500tl bütçe ile 1tb dram ssd önerisi

Çok bütçem yok 2500tl ile dram bulunan 1tb ssd önerisi yapar misiniz arkadaşlar?
  17. B

Windows 11 format atılmıyor

Arkadaşlar windows 11i usb sürücüye yazdırıyorum daha sonra biostan usb sürücüyü seçip format atmaya çalışıyorum fakat direkt olarak karşıma gelen ilk ekranda install driver to show hardware gibi bir yazı alıyorum çözümünü bilen var mı acaba? 1737270424 hatanın ekran görüntüsü bu arkadaşlar
  18. B

Dolu hdd ve ssd üstüne yeni parçalar takılır mı?

Arkadaşlar ben kullandiğim sistemde ekran kartı, işlemci, ram ve anakartımı satıp yerine yenilerini aldım. Ama ssd ve hdd olarak aynı şeyleri kullanmaya devam ediyorum. Eski parçalarımı satmadan önce format atmadım. Yani hdd ve ssd içindeki her şey eski parçalar takılıyken yüklediğim gibi...
  19. B

2. El anakart satarken neler teslim edilmeli?

Arkadaşlar anakartımı satıyorum ama karşıdaki kişiye neleri teslim edicem tam anlayamadım. Soğutucu takmak için kullanılan aparatı ve anakartın arkasındaki şeyi (ismini bilmiyorum) anakartın üstünde vidalı bıraktım. Anakartı kasaya sabitleyen 4 tane daha ufak vida vardı onları söktüm ama onlar...
  20. B

5K bütçe ile 7500f ve xpg lancer uyumlu anakart tavsiyesi

Arkadaşlar işlemcim 7500F ve ram olarakta xpg lancer diye bir ram kullanıyorum. 5k bütçe ile bu ikisine uyumlu anakart tavsiyesinde bulunur musunuz bu uyum muhabbetlerini doğru düzgün anlayamadım. Ramler expo destekli onu biliyorum. Ramin tam modeli şu...
Geri