Arama sonuçları: *

• Users: Wept
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wept

Çözüldü✓ Oyuna giremeden mavi ekran hatası

B450m a pro max ana kart Ryzen 5 3600 Rtx 3060 ti Psu 650 Sorunum bio pilini söküp taktıktan sonra her açılış kapanışsa tarih sıfırlanıyor Ve oyun oynarken (rust) mavi ekran geliyor Oc de yapmıştım zamanında Arada çöküyor bazende 4-5 saat kadar oyanayabiliyorum Varsa tavsiyelerinizi alabilirmiyim
  2. Wept

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu tavsiye

Elimde ryzen 5 3600 var stok fanla sıcaklık boştayken bile 50 60 arası fan tavsiyesi istiyorum sıvı soğutma hariç
  3. Wept

Çözüldü✓ İşlemci voltaj ayarı

İşlemcinin voltaj ayarı şuan otomatik te 1360 volthada falan çalışıyor Kendim mi ayarliyim yoksa oto kalsın mı Ve Kaç yapmalıyım Ryzen 5 3600 Rtx 3060 ti
  4. Wept

Soluk renk sorunu???

Anlamını bilmediğim bi şekilde oyunlar çok sisli veya puslu veya her neyse mesela metro exodus ve god of War gibi Başkalarindan izlediğimde renkler daha canlı gözüküyor monitör lük bir sıkıntımı
  5. Wept

Çözüldü✓ Ekran kartı sığar mı

Rtx 3060 ti sığar mı
  6. Wept

Çözüldü✓ Sinerji bilgisayar güvenli mi?

Rtx 3060 inno 3d alıcam ama güvenemiyorum Sizce güvenli mi?
  7. Wept

Çözüldü✓ Ekran kartı tavsiyesi

Ryzen 5 3600 MSI b450m a pro Max 2x8 ram Bu sisteme ekran kartı tavsiyeniz nedir Sadece rtx serisinden
  8. Wept

Çözüldü✓ Bios güncellemesi

B450m a pro Max Anakarı bios güncellemesi yapmadan ryzen 5 5.nesil kullanabilirmiyim
  9. Wept

Msı b450m a pro Max bios

Başlığa yazdığım anakartın hazır bios u nedir
  10. Wept

Çözüldü✓ Ekrana Görüntü gelmiyor

Yeni anakart aldım her şey eskisinde iyi çalışırken yeni aldığımda çalışmıyor. b450 m pro Max yenisi İşlemcim athlon x4 950 Yardım ederseniz sevinirim
Geri