Arama sonuçları: *

• Users: Tahster
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tahster

40k-50k arası hangi gaming laptop alınır

arkadaşlar cidden kaliteli fiyatının hakkını veren bir laptop arıyorum
  2. Tahster

Öneri 3000-4000 tl arasi kulaklik onerisi

arkadaslar 3000 4000 tl mikrofonu iyi ses anlaminda uzmeyecek bir kulaklik ariyorum ama tam istedigimi bir turlu bulamadim var mi onerdiginiz bir kablosuz oyuncu kulakligi
  3. Tahster

IOS İphone 16 pro max güncelleme sırasında kapattım kafayı yedi

arkadaşlar ablam iphone 16 pro max almış ve yazılım güncellemesi yaparken yarıda kapatmış büyük bir hata yapıp şimdi telefon açık ama kafayı yemiş vaziyette ekranı dokunmatığı bile düzgün değil telefon kapanmıyorda ve aşırı sıcak vaziyette bunun nasıl çözebiliriz kapanmayan telefonu mac...
  4. Tahster

İPTV nasıl yapabilirim arkadaşlar

televizyonumuzda bir sürü iptv var ama nasıl kurulur edilir nereden bu kanallar bulunur hiç bir bilgim yok youtube baktım ama herkes farklı bir şey demiş anlamadım
  5. Tahster

Gaming laptop önerisi

arkadaşlar üniversite ve iş için 30 35k arası ekran kartının da watt değeri böyle 35 olmasın ki oyun oynarken iş yaparken ekran kartı zorlanmasın cidden watt değeri iyi olacak şekilde öneri yapar mısınız ben biraz araştirdım ama bulamadım
  6. Tahster

Monitör önerisi 27inc

arakdaşlar ortalam 5k fiyat bandında 27 inç ips ekran arıyorum indirimlerde gördüğünüz güzel bir ürün var mı
  7. Tahster

Öneri 16 GB RAM ÖNERİSİ F/P

Arkadaşlar yeni nesil ama fp olacak şekilde 8+8 en kötü 3200 mhz ram arıyorum bu indirim zamanında varsa beğendiğiniz ürünler lütfen gönderiniz 1719965853 kimse önermemiş bişey :/
  8. Tahster

Arkadaşlar oyundayken Windows ana sayfasına dönemiyorum

Arkadaşlar win 11 kullanıyorum sistemimde gayet iyi ama ana sayfaya dönemiyorum yani internette ki tüm seçenekleri denedim pencereli tam ekran, win+d denedim ama olmuyor yardımcı olabilecek var mı
  9. Tahster

ASKERLİK GELİYOR AMA SINAVA GİRDİM

Arkadaşlar geçen gün olan tyt ayt sınavlarına girdim ve bugün baktığımda tecil sürem 21 gün sonra bitiyor bu arada agustosta ise 22 yaşıma gireceğim şimdi şöyle bir sorun var benim kemir erime hastalığım var üstüne daha öncesinde kanserdim ve kullandıgım ilaçlar hem yürümede hemde vucudumun...
  10. Tahster

Öneri RYZEN 5 5600 İÇİN SIVI SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

arkadaşıma sıvı soğutucu almak istiyoruz bütçe 3000-4000tl civarı şimdi bazılarınız gerek yok diyebilir ama aydında yaşıyoruz ve hava şimdiden 40 derece üstüne ev cok fazla güneş aldığı için daha fazla ısınıyor bu yüzden lütfen fiyat performans önerir misiniz ben bir kaç tane buldum bura...
  11. Tahster

Öneri Gaming monitör önerisi

Arkadaşlar 240 hz lps 1ms ekran arıyorum arkadaşım için fiyatı fazla yukarı cıkmayacak sekilde olursa sevinirim ben tam olarak bulamadım galiba bu istediğim özelliklerde seçenek çok yok bütçe 10bin 12bin tl max ama illa ki bu fiyatta olmak zorunda değil
  12. Tahster

Yardım XPG Summoner klavye yazılımı indirmek

arkadaşlar forumlarda baktım ben bulamadım xpg site linkinde yok kaldırmışlar onun yerine https://prime.xpg.com sitesinde buldum bir kaç konu başlığında bulamayan arkadaşlar varmış buradan yazılımı indirebilirler https://prime.xpg.com
  13. Tahster

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5500 ile MSI B550M PRO AM4 DDR4 4600(OC) uyumu hakkında

Arkadaşlar geçenlerde sevgilim bir kuzenine pc toplattı bende baktım ve bir kaç düzenleme yaptım daha iyi olabilirdi ama o bunu istemiş topladığımız barçalar şunlardı Zalman ZM650-GVII 650W AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1E3200C16 8GB (2x8GB) Asus Prime B550M-K AMD B550...
Geri