Arama sonuçları: *

• Users: furioza
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. furioza

Yardım Darboğaz mı var ramlerden kaynaklı mı anlamadım

GPU KULLANIMI %88-86'ya düşüyor Herkese hayırlı kandiller gpu kullanımı anlık olarak düşüşe geçiyor fps drop yiyorum işlemci darboğaz gözükmüyor ama farklı driverlar ile denedim sonuç yine aynı sadece rt açınca %98 civarlarında takılı kalıyor oda 25-30 fps oynanmıyor oyun ramleri 2666mhz'de...
  2. furioza

Yardım Anakart önerisi hakkında yardım

Arkadaşlar sorum şu i5 10400f + h410m-k kullanıcısıyım z490 anakart upgradelesem ramlermi 3200 mhz’de kullanabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim b460 veya z490 düşünüyorum
  3. furioza

Yardım Anakart upgrade ne yapmalıyım

Arkadaşlar h410m-k anakartım var argb desteği olmadığı ve ramlerin 2933 mhz sınırı olduğu için upgrade yapmak istiyorum asus h570-plus almak istiyorum 1600 tl fiyata alınır mı görüşlerinizi bekliyorum işlemcim i5-10400f
  4. furioza

Yardım 2060S Furmark Testi değerleri iyi mi?

Sonunda ikinci el güzel bi 2060s bulup aldım macun değişimi yaptım furmarktan pek anlamıyorum değerler iyi midir?yanıtlarsanız sevinirim 🫠 fps değeri 8x msaa da olduğu için düşük sanırım
  5. furioza

Yardım Furmark bu değerler normal mi

Arkadaşlar 33 dakika bu değerler normal mi yardımcı olursanız sevinirim :)
  6. furioza

Çözüldü✓ 3500 TL’ye 2060Super alınır mı? (ikinci el)

Arkadaşlar 3500 tl’ye ikinci el kutulu faturalı gigabyte 2060super windforce alınır mı? lütfen 6600xt 6600 al filan demeyin 😅 kart 5 ay mining görmüş
  7. furioza

Yardım RX 6600 vs RTX 3050 mi almalıyım

Bu konu bi çok yerde var biliyorum ama dlss ve rtx teknolojisini tam detaylı bilmediğim için iki kart arasında kararsız kaldım son noktayı koyup ikinci el 4k bütçeyle almak istiyorum sizce hangi kartı almalıyım seçeneklerin arasında 2060s de var sadece 1080p de oyunlarda tatmin etsin beni...
  8. furioza

Yardım Asus H410M-K RGB desteği

arkadaşlar anakartımda rgb desteği yok sanırım ama alt tarafına (içine) led döşemek istiyorum kasanın içi karanlık ve monitörün ışığı kasaya yansıyor direk nasıl yapabilirim beni aydınlatabilcek varmıdır? Asus Prime h410m-k + olarak rgb desteği yoksa ramler ve kasanın fanları nasıl rgb...
  9. furioza

Yardım Ekran kartı önerisi ikinci el

Nvidia tarafında 4000 tl bütçe ile ne alabilirim ikinci el yardımcı olursanız çok sevinirim
  10. furioza

İkinci el RTX 3050 alınır mı

4000 tl bütçem var 2022’nin aralık ayında zotac veya palit ikinci el rtx 3050 alınır mı işlemcim i510400f
Geri