Arama sonuçları: *

• Users: SkyKhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Epic Games Hesabım Ve Clientten sıkılmam

Epic Games İstemcisinden cidden sıkıldım hesabımı ederinde satabiliceğim biyer varmı. içinde kaliteli oyunlar dolu.
  2. S

Epic Games Hesabımı Satmakta Zorlanırmıyım

Epic Games Hesabımda Baya Kaliteli Oyunlar Var Ve Satmak İstiyorum Nerden Satabiliri.
  3. S

Windowstan bezdim linux fortnite

Windowstan fena halde bezdim ama linuxta fortnite çalışıp çalışmadığından emin değilim bilgisi olan varmı. Veya önereceğimiz fağıtım varmı
  4. S

Çözüldü✓ Takasa sizce gerek varmı

sahibinden üzerinden bir mağza ile dell g15 3060 12700h ımla acer nitro 16 7800hs 4070 takasına 21000 tl farkla anlaştım sizce mantıklımı
  5. S

Yardım İnternet kesintisi mi başladı

İyi formlar arkadaşlar internet olduğu halde çalışmıyor modemde ışık yanıyo her şey düzgün ama bağlanamıyorum. Steam bile 30 dk dır açılamadı türknette bi sorunmu var
  6. S

Epic Games YeniAy Yılı İndirimi

Yeni Ay Yılı İndirimi EpicGameste Ne Zaman Başlayacak Bilen Varmı
  7. S

Çözüldü✓ Nitro R9 Vs Dell G15

Beyler dell g15 12700h 16 ram 3060 cihazımı verip üstüne 25 k verererk acer nitro r9 7940hs 32ram 4070 2kekran alınır mı? sizce 1737117442 bilen yokmu
  8. S

Laptobumu Yükseltemk İçin Takas Etmek İsitiyorum

İstanbul İçerisinde Değerinde Laptıbumu Takas Edebiliceğim Biyer Varmı Üst Cihazla Farkını Vererek
  9. S

Farem Pcmin Açılmasını Geciktiriyor

Bilgisayarıma Kablosuz Faremin Alıcısı Bağlı İken Açtığımda 17 Saniyede Açılıyor Alıcıyı Çıkardığımda 3 Saniyede Açılıyor Nasıl Düzeltebilirim. Farem Bios ta düzgün çalışmadığından touchpedi kullanmam gerekiyo biosta fare çalışmıyo aynı zamanda
  10. S

Geforce experience kurulum işlemi hazırlanıyorda kalıyor

1698860422 Çözümü Bilen Yokmu 1698860933 Help Meee
  11. S

Çözüldü✓ ASUS ROG Strix G17 G713QR-K4048W Model Leptop alınır mı?

Almanyadan Bu Bilgisayarı Almayı Düşünüyorum Ama Kararsız Kaldım Vergi İadesiyle 25K Gibi Bi Fiyata Daha İyi Bi Laptop Alabilirmiyim.
Geri