Arama sonuçları: *

• Users: LuzZy58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Yardım Laptopun İşlemcisini değiştirmek istiyorum

Merhaba Lenovo IdeaPad 100 15-İby Var hem ram hemde işlemcimi güncellemek istiyorum rami buldum ama işlemci bulamadım bildiğin bir işlemci varmidir
  2. L

Yardım Ets 2 direksiyon yamuk

Herkese merhaba ben evde kendime direksiyon seti yaptım yani gaz fren direksiyon oyuna girdim her şey güzel hassasiyeti kisinca olmuyor arttirinca olmuyor birde yaptığım direksiyon düz olsa bile oyunda yamuk yani terse donuyor örnek benim direksiyon düz oyunda sağ ama direksiyon yani ne yapıcam...
  3. L

Geforce now 0xC192000E sorunu çözümü

Geforce now da oyunumu oynamaka isterken bir anda hata verdi hata kodu ise bu:Oturumunuz başlatılırken sorun çıktı yeniden deneyin 0xC192000E
  4. L

Yardım Lenovo IdeaPad 100 15 ibd var

Lenovo IdeaPad 100 15 ibd var satmak istiyorum 2 GB ram Intel Celeron n2840 ekran kartı 250 GB SSD
  5. L

Yardım Minecraft Kurulan Bir Bağlantı sorunu

internal exception java.io.ioexception kurulan bir bağlanti ana makinenizdeki yazilim tarafindan iptal edildi 1674234673 sorun bu arkadaşlarımla minecraftta giriyorum ama bu hata oluyor 1674234693 tekrar girdikten sonra etraf yuklenmiyor
  6. L

Ortalamam 70.0357 teşekkür aliyor muyum?

7.sinifa gidiyorum ortalamam 70.0357 tessekur alabiliyormuyum merak ettim arkadaşımla iddia girdim tessekur alabiliyormuyum 1673965511 kimse neden bakmıyor...
  7. L

Yardım Türk Telekom İnternet ve dsl ısıgi ya miyor

Türk Telekom İnternet ve dsl ısıgi yanmjyor her şeyi denedim olmadi
  8. L

Sunum hazırlamak istiyorum

Hocamïz 7 bölgeden araştırın diyordu bende yapıcam ama 3d yapmaya çalışın dedi bende PowerPointdrn yapmak istemiyorum sanki RE ile başlayan 3d sunum yapma uygulaması vardi
  9. L

Yardım Redmi 9T Sürekli donuyor

Redmi 9T Cihazım Var ama örnek Instagram'da fln girip reels izleyince donuyor
  10. L

Yardım Surface Pro 2 Açılmıyor

Merhaba Arkadaşımda surface Pro 2 var açılmıyor diyor arada sırada açılıyormuş açılınca sesi fazla cıkıyormus yardımcı olursanız sevinirim 1673296741 Kimsemi çözüm bilmiyor
  11. L

Yardım Laptopu açtım şifre girme ekranında kaldi

Laptopu Açıp oyun oynicaktik ama Windows 10 şifre ekranında kaldi yardımcı olursanız sevinirim 1672939204 Yeniden Başlattim Olmuyor
  12. L

Unturned Oynanacak seviyedemi

Arkadaşımla unturned görecektik ama benim PC çöp olduğu için fps değerlerine alisigim 1672781176 Fotoğraf yok ama söyleyeyim 3 fps 1672781186 Bence iyibir değer 1672781984 Kimse Bakmıyor neyseki aliskiniz
  13. L

Minecraft etraf gözükmüyor

minecraftda etraf beyaz gözüküyor ama fps uçuyor
  14. L

Pes 23 mobil PS 4 beraber oynama

pes 23 oynicaz ben ver arkadaşımda mobil diğer arkadaşım PS4 beraber oynayabilirmiyiz
  15. L

Arkadaş olacak varmı hiç yok çünkü.

Arkadaş olacak varmı hiç yok çünkü hiç yok hepsi çirkinsin diyor. 1671657629 cevap vermesseniz üzülmem çok üzdüler beni :(
Geri