Arama sonuçları: *

• Users: bilall2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor

Ram hz yükselttim hic bir türlü monitöre bios dahil hic bir goruntu gelmiyor bios pilini cikarttim bekledim sonra taktim duzelmedi baska monitorde denedim yine duzelmedi lütfen yardım edin
  2. B

KABLO NET MODEM NERDEN BULURUM

Oturduğum binada turk telekom alt yapısı var ama port yok eski düzen acik mavi mavi telefon kablosundan cekiyorlar Bu yüzden alt yapısı portu oldugu icin kablo nete gecmeyi dusunuyorum fakat onlarda modem kiralıyorlarmış bu yüzden satın almak istiyorum internettennbaktım ama bulamadım nerden...
  3. B

Bu sistemi topladım siyah ekran

İnce hesaptan bunu aldım dün windows 11 yükledim lolü alt yapıp alta alırken siyah ekran veriyor hic icime sinmedi iade ediyim mi İade edip intel sistem almayı düsünüyorum bu sisteme 50 bin verdim
  4. B

50 bin tl intel sistem önerisi

Bütce max 50 bin tl intel sistem tavsiyesi istiyorum
  5. B

Bu sistem parcaları uyumlu mu? siparis gecicemde acil bilgi ?

İnce hesaptan sistem topladım ekran kartini sonradan degistiricem suanlik iyi oyuzden olumsuz yorum yapmayin lutfen Sadece psu bu sisteme yeterli olurmu vs bunları bilmek istiyorum sogutucu kasaya otururmu gibi
  6. B

Bu şekilde alıyorum tamam mı?

Buna bir ram ekleyi alabilirim sorun varmı parçalarda ?
  7. B

Bu sisteme değermi ? 44Bin TL

Net yorum bekliyorum
  8. B

40000 TL Sistem: RTX 4070'li Olsun Lütfen

Cok fazla kafam karıştı Ryzen 5 7500f B650 ana kartlı 4070 bir sistem önerir misiniz .?
  9. B

Max 41-43 arası sistem önerisi!!

Net bir sistem tavsiyesi istiyorum konu açmaktan sıkıldım....
  10. B

Dünkü sistemi iptal ettim !!!

Bu sistem ile degistirecegim arkadaşlar kafam Allak bullak oldu ve fiyatıda yazıyor net bir şey söyleyin artık yalvarırım 3 gündür olmayan beynim yandı yahu
  11. B

Yeni sistem aldım alırım Hayırlı olsun

Güzel oldumu sizce sipariş verdim lütfen moral bozmayın.
  12. B

Bu sistem nasıl alınır mı?

Bu sistem nasıl bu fiyata iyi mi? net yorum lütfen
  13. B

Karar kıldığım sistem max bütcem.

Mönitörüm Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS https://www.gaming.gen.tr/urun/320154/nova-4060ti-amd-ryzen-5-7500f-asus-dual-geforce-rtx-4060ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-thermalright-sogutucu-hediyeli/ Bunu almayı düşünüyorum uygum saglarlarmı...
  14. B

27Kya sistem alınır mı?

Bu fiyata bu sistem alınır ya lütfen net olun kafam allak bullak oldu sabahtan beri
  15. B

Dragon 5-a Net alınır mı? ?

26 Bin tl bu sistem bana gayet uygun geldi artık altı üstü yok şu bu aramayacağım alınır mı? sistem lütfen net cevaplar yazın msı bilesenleri var bana güzel geldi 1708156759 G
  16. B

SADECE KASA ALACAĞIM

Max 25 bin Tl bütçem var ve taksit ile alacağım bu sistem iyi mi?
  17. B

İNCEHESAP GAMİNG GECESİ Sistem

Zodiak Silver Alınır mı arkadaslar Şuan fiyatı 23 bin tl İndirim ile kac tl gelirse alınır bilgi verin lütfen 1708101242 Guncel
  18. B

Hotmail hesap bloke kaldirma

Şifremi unutmuştum bi hesabım buraya kayıtlı diger hesabımıda hatırlamiyorum bunun çözümü yokmu lütfen kafayı yicem
  19. B

Bilgisayarıma RAM takviyesi yapıcam

Bilgisayarım'da Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000 MHz DDR4 Var bunun yanına Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz DDR4 Alsam sorun yaşarmıyım?
  20. B

lenovo g24-20 ayarları lütfen

Bugün teslim aldım monitör çok güzel ama parlaklık ayarını fln çözmedim uygulamasınıda indiremedim napmaliyim?
Geri