Merhaba üniverste öğrencisiyim hem okulda kullanmak için hem de bazı fm gibi oyunları oynamak için beni uzun süre götürebilecek bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba masaüstü PC'm var. Okula götürmelik slayt, ders çalısmak, film, müzik vs. için laptop arıyorum. Pili iyi gitsi,n ekran kalitesi iyi olsun, FM gibi düşük oyunları da açsa yeter. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Merhaba cs gibi fps oyunlari icin kablolu kablosuz farketmez 1500 tl civarinda mouse ariyorum. Elim 17cm palm tutusa yakin tutus seklim. Biraz kucuk orta boy mouselari tercih ediyorum daha cok onerilerinizi bekliyorum.
Merhaba cs2 cod tarzı oyunlar için mouse önerisi arıyorum(palm grip) . Attack Shark x3 üm double click sorunu yapmaya basladı beni rahatsız etti. 2k bütçede beni uzun süre götürebilecek mouse istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba arkadaslar uzun süre oyun oynuyorum. Çok dandik bi sandalyem var sırt ağrısı yapıyo belli bir süre sonra. 1000 tl civarı rahat bi koltuk arıyorum önerilerinizi bekliyorum...
Herkese merhaba yakın zamanda logitech g305ten darmoshark m3 4k ya geçtim. Elime çok büyük geldi ve diğer mousun rahatlığını vermedi ve darmosharkı sattım.G305 boyutlarında(belki azıcık daha büyük) güzel bir mouse arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhabalar yakın zamanda kuba tk 03 motor almaya karar verdim. Hayatımda ilk defa binceğim motor olacak. Bu motor için ekipman önerilerinizi almak isterim.
B ehliyetle kullabılabilen 50cc motor arıyorum okula gidip gelme amaçlı. İlerki zaman motor ehliyeti de almayı düsünüyorum ayrıca. Hangi motoru tercih etmeliyim sizce ?
Kuba Space 50 Pro İlan No: 1118427200
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-kuba-space-50-pro-1118427200/detay...