Merhaba arkadaşlar 1000-2500 TL arası kablosuz beyaz oyuncu mouse gerekiyor. temu'dan vs. istemiyorum garantili ve sağ el ergonomisi iyi olan bir ürün almak istiyorum şuan itopya'da Glorius model I 2 kablosuz var bunun dışında tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.
Biliyorum biraz garip bir konu bu foruma göre ama her yerde fake öneriler var yine eninde sonunda en güvendiğim foruma yazmak istedim 😄
Kullanıpta önerebileceğiniz sakal serumu var mı? Sakallarım gürleşsin istiyorum..
Uzun süredir kablosuz mouse fiyatlarını kovalıyorum... 600 tl bandında dolaşıyordu genelde demin gördüm kargoyla birlikte 305 tl falan oluyor. Sensörü falan iyi sanırım, ihtiyacı olan alabilir. Yalnız makro uygulaması yok...
Büyük ihtimalle hatadır ama bi denenebilir...
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/samsung-galaxy-a54-5g-8gb-128-gb?seller=2501&color=1010527&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.24.4
1680464070
%90 indirim yazıo
Ürünün güncel fiyatı 25.499 tl 8 GB Ram ekleyince 26k civarı oluyor vatanda sürekli %5 indirim kodu diye bir şey çıkıyor sayfayı ziyaret edenler bilir o kodla birlikte 8 GB ram + Laptop 24,763 tl yapıyor bence çok iyi fiyat bilgisayar hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar aktarabilir mi...
Fiyatına göre çok iyi stoktaki mağazalardan sadece Antalya Özdilek Park AVM görünüyor kendi şehrinizdeki mağazayı arayıp stok sorabilirsiniz varsa alınır çok iyi fiyat bence Ram 1x8 şeklinde HP sitesinden baktım
Laptop ihtiyacım var uzun süredir araştırıyorum 3060'lı bir ürün alıp çekilmeli miyim yoksa 4000 serisini mi beklemeliyim? dlss 3 teknolojisi rtx 3000 serisinde olmayacağı söyleniyor o yüzden her almak istediğimde geri adım atıyorum.. sizin fikirleriniz neler?
Casper Excalibur bildiğimiz gibi çok kötü bir seri bunu biliyoruz ama bu yeni bilgisayar (G870) hakkında pek bir yorum göremedim birkaç video izledim hoşuma gitti kronik problemleri var mı bilmiyorum bilenler tecrübesi olanlar yazabilir mi?
Arkadaşlar yakın zamanda Laptop ve Monitör alacağım. Baktığım laptoplarda display port çıkışı olmadığını gördüm hdmı ile de 120 hz alındığını öğrendim. Bu nasıl çözülebilir? Bilgili arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim.
Acaba 1x8 mi yoksa 2x4 mü? 1x8 ise 8 gb daha alınıp kullanılabilir gibi başka sitelerde baktım göremedim bu fiyata bilenler ekran özelliklerini sRGB oranını vs yazabilir mi?