Arama sonuçları: *

• Users: UniqueMort
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Yardım Klavyeye harici Knob eklenir mi

Alacağım klavyede knob tuşu yok ve knob tuşuna çok alışmışım. Klavyeye herhangi bir yoldan knob tuşu ekleme olasılığı var mı?
  2. U

Bilgisayar çok geç açılıyor

Merhaba arkadaşlar, Bir türlü anlamadığım bir problemim var. Bilgisayarı ilk açtığımda ekrana görüntü gelmiyor ve ilk açılıştaki bip sesi gelmiyor. Daha sonra arkadan Power Supply'in dügmesini kapatıyorum, açıyorum ve bilgisayarı gerçekten çok uzun süre kendi halinde bırakıyorum. Ardından...
  3. U

Yardım Bufferbloat testinde A+ aliyorum ama Low Latency Gaming kısmında ünlem var

Superonline 1000mbps internet ve TP-Link Archer BE230 | BE3600 Çift Bantlı Wi-Fi 7'yi modem olarak kullanıyorum. Ne yazık ki OpenWrt desteklemiyor. DNS sunucusunu daha düşük ping veren 8.8.8.8 olarak degistirdim, sorun yine cozulmedi. Low Latency Gaming sorununu nasıl çözebilirim. Oyun kısmında...
  4. U

Yardım Yeni pc topladığım için eski sistemimi satıyorum? Ne kadar eder

Deepcool cg 540 / 650w Samsung 990 pro 2tb heatsink Intel i5 12400F Msi Ventus 2x 3060ti Thermalright Peerless Assassin 120 IRDM Pro 3600mhz 8x4 ram Asus Prıme B660M-A D4 anakart
  5. U

3D Render ve yazılım için toplayacağım sistem nasıl?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGQ9PL3G?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 https://www.sinerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-xtreme-5-7000mhz-cl32-ddr5-ram-pvx532g70c32k-p-52442?utm_campaign=akakce&v=1.41.8...
  6. U

95k ya bu sistem alinir mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/666444/yalcin-hafizoglu-amd-ryzen-7-9700x-tray-galax-geforce-rtx-5080-1-click-oc-16gb-32gb-ram-2tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-nvidia-geforce-now-ultimate-1-aylik-hediye-borderlands-4-hediyeli/ Yazilimciyim 3D, Animasyon gibi seylerle ugrasiyorum. Bu butcede bu sistem...
  7. U

65k ya sistem tavsiyesi

Kodlamayla uğraşıyorum. Anakart ve işlemci benim için çok önemli. 4x32gb ram ve çok iyi bir işlemcisi olan bir bilgisayar dizmek istiyorum. AMD veya İntel hangisi daha iyi bir seçimse o olsun. Ekran kartı benim için çok önemli değil. Hangi parçaları almalıyım? Öneride bulunursanız çok memnun...
  8. U

Öneri Ses Karti + IEM Kulaklik Onerisi

4000TL butcem var. Ses karti fiyatlari hakkinda en ufak fikrim bile yok. Ikisi 4000TL butceyi gecerse sadece IEM kulaklik alabilirim. Ses karti icin ayri bir butce ayiririm. Onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim
  9. U

Öneri Lenovo legion r25i 30 alınır mı?

6k bütçem var. Bu monitör alınır mı? Önerirseniz çok mutlu olurum
  10. U

Öneri 1000TL kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

Sadece müzik ve video için kullanacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
  11. U

Öneri AKKO MONSGEEK FUN60 Max vs Madlions MAD68

Sizce özellik bakımından hangi klavyeyi almaliyim? akkonun keycapsleri hoşuma gitmedi ama farklı keycapslerle halledilir diye düşünüyorum
  12. U

EA FC 25 Uzman evosu 88 gold Messi'ye basilir mi

Bir Messi kartim olsun istiyorum bu evoyu basmak mantikli olur mu? Youtube kanallarina baktim da bu kart hakkinda yorum yapan yok Duran top+ Plase+ teknik+ trivela, cabuk adim, keskin pas, tiki taka oluyo
  13. U

110k bütçeye olabilecek en iyi sistem tavsiyesi

Kodlamayla uğraşıyorum. Anakart ve işlemci benim için çok önemli. 4x32gb ram 2 tb ssdli ve çok iyi bir işlemcisi olan bir bilgisayar dizmek istiyorum. Ekran kartı benim için çok önemli değil. Hangi parçaları almalıyım? Öneride bulunursanız çok memnun olurum(Anakart en iyisi olursa sonradan...
  14. U

Yardım EA FC25 ps5 kolu ayarı

Ps5 kolundaki tek düğme ayarını nasıl değiştirebilirim bütün hareketleri X tuşu ile yapıyor normale dönmesini istiyorum. Rivals oynarken sorun yoktu Squad Battle a geçtiğim zaman böyle bir hata ile karşılaştım
  15. U

Diploma ve transkript cevirisi icin yardim

İlk defa yapacagim icin cok bir bilgim yok. En ucuz ve resmî nasil cevirtebilirim veya kendim yapabilir miyim? yardimci olursaniz cok sevinirim
  16. U

Pasaport ucreti hakkinda

Yurtdışındaki üniversitelere başvuru yapmam için pasaport şart. Sistem 02/01/2025 tarihine randevu verdi. Şuan ödeme yaparsam 2024 fiyatları ile ödeyebiliyorum 2025 yılı için zamlanmış fiyat ödeme seçeneği çıkmıyor. Randevu tarihi 2025 olduğu için harçların farkını talep ederlermi ?
  17. U

Mavigadget com guvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba; mavigadget diye bir siteden ürün almak istiyorum, güvenilir midir?
  18. U

Yardım Lolde makro kullanmak ban sebebi mi

Sadece Irelia oynuyorum, artik Q basmaktan serce parmagim agrimaya basladi. Irelia oynamayi birakmak istemiyorum asiri zevkli ama parmaklarimin da agrimasini istemiyorum. klavyemin Q tusuna nasil makro atayabilirim? Q tusuna 1 kere bastigim zaman 3 defa q tusunu algilasin buyucu minyonlari...
  19. U

Pasaport hakkinda yardimci olur musunuz

Bordo pasaport'a basvuracagim yarin 17 yasindayim 2024 Mart ayinda Acik liseden mezun oldum. islem nasil surecek 10 yillik pasaport alabilecek miyim yardimci olursaniz cok mutlu olurum.
  20. U

Çözüldü✓ Paketim Aras kargodayken tekrar gumruke geri mi gonderildi

Ben mi yanlis anladim bir yardimci olur musunuz
Geri