Arama sonuçları: *

• Users: 3xPower
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 3

Internet Hız Problemı

Herkese selam, Ev halkı internet hızından memnun degıl ben kabloyla baglıyım problem yasamıyorum diğer kullanıcılar video bıle acamıyor modemı yenılemeyı dusunuyorum sızce sorun cozulur mu İnternet hızım download 50 mbps upload 5 mbps Modem turk telekomun efsane modemı kaç yıldır kullandığımı...
  2. 3

F/p Pc Koltuk Önerisi

Agalar min bütçeyle ne alabilirim 2-3-4-5 bin şekilli oyuncu koltuğu olması şart değil f/p bişey bakıyorum
  3. 3

Klavye Önerisi Düşük Fiyatlı

Şöyle ışıklı mışıklı içimi açacak bişey almak istiyorum ama yorumlara bakıyorum tuş basmıyor tuşun üstü siliniyor ıvır zıvır sizce hangisi...
  4. 3

Düşük Fiyatlı Klavye Önerisi

https://www.pttavm.com/kablolu-klavye-q-mini-hadron-hdx-2602-p-563413718?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.10.4 alma pişman olursun onun yerine bunu al diyebileceğimiz bi ürün var mı
  5. 3

Kasa Fan Kontrol Ayarı

Kasada kumandalı fan ve rgb kontrolü var. Kasayı açınca rgb ve fanlar açık olarak başlıyor. Ben bunun kapalı olarak başlatılmasını istiyorum yada en son kapatırken nasıl bıraktıysam öyle başlasın. Bunu yapmak mümkün mü ? Kullandığım kasa POWERBOOST VK-T01B
  6. 3

Millenicom Problemleri

Yıllarca turktelekom kullandık pahalı olması dışında herhangi bir problem yaşamadık ne anlaştıysak o şekilde gitti, milleniyi deneyelim daha ucuz daha yüksek hız vaad edildi alt yapı 70 mbps destekliyormuş 75 verelim dediler tamam dedik 75 diye anlaştık ama ben o hızın yarısını dahi görmedim...
  7. 3

Modem Ayarları Hakkında

Alt yapı 70 mbps kadar destekliyor. Modem 3000 mbps kadar destekliyor. İnternet paketimiz 75 mbps millenicom Kablolu bağlantıda 35 mbps hızı geçemiyorum. Daha önce ttnet 35 mbps paket kullanıyorduk modemde sınır falan mı var anlamıyorum ki ayarı falan var mı bunun
  8. 3

27" VA VS 24" IPS

Lenovoyu 3400 olduğunda almadık acele etmeyelim indirim denk gelir diye zam gelmiş 3600 oldu bu akşam alacam artık bişey 24" ıps olan lenovu mu yoksa 27" va olan viewsonic mi (curved tercih etmiyorum)...
  9. 3

VOK 3060 / VATAN 3060 SIZCE HANGISI ?

Vok 3060 aldim yorumlara bakiyorum vok dandik vatandaki daha iyi diyorlar arada 750 tl fark var vok iptal edip vatandan almaya gerek var mı ? Cidden cok sıkıldım artık stok yakalayamiyorum benim yakaladığımada kotu diyorlar
  10. 3

İtopya Alpha One / Sinerji Wired Mid Hangisi ?

Alpha one rtx 3050 10.600 Sinerji wired mid 3060 12.999 dan siparis verdim Ben genellikle knight oynuyorum, arada forza oynarım onun disinda solid, catia kullanirim Benim kullanim tarzimda aradaki fiyat farkina deger mi karar veremedim 3060 al gec mi Fiyat farkina degmez 3050 yeter mi Ikiside...
  11. 3

Yeni Pc 3050 Sistem Önerisi

Herkese selamlar, Arkadaşlar nvidia ekran kartı olmasını istiyorum. İşlemcide intel tercihim ama amd + nvidiada olabilir. 4 ürünü gözüme kestirdim ürünlerin kendi arasında farkları var sizce fiyatına göre en uygunu hangisi? Ben psu konusunu pek bilmiyorum dandik alınca dalgalı gerilimde...
Geri