Arama sonuçları: *

• Users: dogu22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Gpu cpu fan vb değerleri ayarlama ve kontrol etmek için program ihtiyacı

Merhaba arkadaşlar sistemi 1 ay önce topladım, tüm ürünleri kendim seçtim ve uygun olduklarını düşündüm bağlantıyıda kendim yaptım bazen fanlar gereksiz açılıyor gibi hissediyorum ve acaba en iyi halinde kullanıyor muyum parçaları emin değilim, sistem parçalarını yazacağım tecrübelerinize göre...
  2. D

Oyuncu koltuğu önerisi 10k bütçe ile

Merhaba arkadaşlar 10k bütçem var hiç tecrübem yok oyuncu koltuğu konusunda herkes farklı bir şey söylüyor her markayı övende gömende çok bana yardım ederseniz çok sevinirim.
  3. D

Merhaba arkadaşlar sisteme bir bakabilir misiniz?

Kendi bilgilerime ve araştırmalarıma göre bir sistem buildi yaptım fakat ne gibi sorunlar ve ya uyumsuzluklar çıkar emin değilim bilgili ve tecrübeli birileri bana yardım ederse çok sevinirim yakın fiyatlarda ve ya daha ucuza daha iyi ürünler varsa da onların önerisini duymak isterim. EKRAN...
  4. D

ACİL yardım 4070 ti süper fiyatına zotac 4080 super buldum ikinci el

Merhaba Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi galax rtx 4070 ti super sıfır fşyatına ikinci el zotac 4080 super Trinity Black Edition buldum sizce ikince el olması sorun yaratır mı arkadaşın dediğine göre 25 eylül 2024 te vatan bilgisayardan hazır sistem olarak alınmış vatan garantiliymiş
  5. D

İşlemci konusunda yardım eder misiniz fiyat performans

Merhaba arkadaşlar sizlerden yardım rica edeceğim 2k bir sistem düşünüyorum ddr5 am5 üzerine kurmayı planlıyorum lakin işlemci konusunda çok kararsız ve bilgisiz durumda kaldım. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7700x-sekiz-cekirdek-4-50-ghz-kutusuz-fiyati,2120928843.html...
  6. D

RTX 4000 serisinde bir sistem tavsiyesi istiyorum.

Merhaba arkadaşlar 35000-45000 arası bütçem var ddr5'li amd işlemci üzerine 4000 serisi bir ekran kartlı sistem tavsiyesine ihtiyacım var bilginiz var ise yardımcı olursanız sevinirim 2k monitörde önerebilirsiniz bu tarz bir sistem için
  7. D

3060'lı bir kasa ve 2 k ekran önerisi varmı?

Merhaba arkadaşlar 1060 ekran kartım var artık oyunları daha iyi grafiklerde oynamak istiyorum ama fiyatlar insanı yoruyor temmuz ayında kasayı ve ekranı değiştirmek istiyorum öneriniz var mıdır ? Olabilecek en iyi fiyat performans sistem ne olur? Şimdiden teşekkürler. Bütçe 20.000₺ - 25.000₺ arası.
Geri