Arama sonuçları: *

• Users: Cakrash
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Goodbyedpi çalışmıyor

ne yaptıysam başaramadım açtığımda tüm interneti kesiyor çözümünü bilen var mı?
  2. C

İnceleme Lenovo loq 15IRX10 inceleme

fazla detaya girmeden yüzeysel olarak bahsedeceğim 3 usb 1 type-c girişi var ve 1 type-c girişi daha olsa daha iyi olurdu Ürünün özellikleri rtx 5060 i7-13650hx 12gb ram (kendi 2x16gb ramimle değiştireceğim) 512gb ssd (yanına kc3000 taktım) 144hz %100srgb ips ekran batarya 60wh (çok düşük) 2 m2...
  3. C

Sahibinden ürün iadesi hakkında

Sahibinden üzerinden pg ile laptop almıştım gelen ürün ile görsellerde ki gibi değildi 8 den fazla piksel saydım ölü pikselde değil hasar alması sonucu oluşmuş iade ettim satıcı 3 gündür kargoyu almıyor ulaşılamıyor yazıyor sahibindene yazdığımda ise kargo size geri gelirse almayın diyor ama...
  4. C

Maono pd200x alınır mı?

Bu mikrofonu almayı düşünüyorum ses kaydı konusunda nasıldır? https://www.n11.com/urun/amc2-neo-ve-pd200x-canli-yayin-mikser-seti-siyah-70523764?magaza=sescibaba
  5. C

Laptop teknik servis önerisi

laptopun güç tuşu bozulmuştu garantiye gönderdim asusun servisi rezalet olduğu için bakmadılar bile akrabalar aracılığıyla tamire gönderdim yapamadı üstüne anakarta zarar verdi bildiğiniz teknik servis var mı üni açılmadan halletmeye çalışıyorum yer Bursa
  6. C

EXVEGA vesta 2025 oyuncu koltuğu alınır mı?

soru başlıkta ki gibi normalde 6k nın üzerine pek çıkmayı düşünmüyordum ama bunu görünce alıp almamak arasında kaldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0CX9G6JNG?tag=akakceprime-21&th=1
  7. C

5-6k bütçe oyuncu koltuğu önerisi

https://xprime.com.tr/xprime-neo-kumas-oyuncu-koltugu?Renk-Se%C3%A7imi=Siyah https://www.xrancer.com/oyuncu-koltugu?sira=URUNFIYATIORJINAL&sayfa=1 bu ikisini buldum xrancerde hangisi daha iyidir bilgim yok bu fiyat bandında en iyisi hangisidir
  8. C

TTNET aradı modem değişimi için aradı anlattıkları doğru mu?

wifi5 vc220-g3u modem var wifi6 modeme geçiş yapın modeminiz eski falan dediler kitlemeye çalıştıklarını düşünüyorum yok alt yapı çalışması yapıyoruz (yersen) 1 gigabit internet fiber h a geçiş yaparsa modemi kullanamazsınız modem kiralamanız gerekir diye diretti dedim tarife belli fiber h...
  9. C

Yeni setup parçalar nasıl ve parça tavsiyesi

Normalde amd nin yeni seri işlemcilerini bekleyecektim haziranda duyurulacakmış çıkacakta fiyatları düzelecekte derken 2027 başlangıcını/ortasını bulur diye o topa girmekten vazgeçtim birkaç parça seçtim bazılarında kesin bir şeyde karar kılamadım listem ve ekleme sebeplerim işlemci...
  10. C

Aj179 pro şarj standının pini içe göçtü

görselde ki pin içeri göçtü nasıl çıkartabilirim vida veya tırnaklı kısım bulamadım içini açmak için
  11. C

Zoko Father kasa ve DF twister dx480mm sıvı soğutma alınır mı

İnstagramda karşıma çıktı normalde aerocool p500c deepcool lp360/thermalright frozen warframe pro(alacağım dönem hangisi daha ucuz olursa) alacaktım ama bu dikkatimi çekti dx360mm modeli performans konusunda testlerde başarılı gözüküyor...
  12. C

Asus garanti rezilliği

Güç tuşu çalışmadığı için garantiye gönderdim sökmüşsünüz diyip geri göndereceklerini söylediler vatan bilgisayarda ram taktırmıştım kendimde ssd eklemiştim böyle bir şey yapma hakları var mı?
  13. C

İnternet sağlayıcısı önerisi?

13 gün sonra taahhüt bitiyor en iyisi ve en ucuzu hangisidir altyapı 87 mbps destekliyor
  14. C

Asus tuf a15 laptop asus logosunda takılıyor

Laptop düne kadar sağlam çalışıyordu uyumadan önce kapattım şimdi açmaya çalıştığımda bu ekranda kalıyor açılmıyor çözümü nedir?
  15. C

Iade/değişime eksik ürün gönderdim

merhaba m1 v5 klavyemin çift tıklama ve kasasının tam oturmama sıkıntısı vardı bende ggtrye yolladım şehir dışından yeni gelmiştim laptopu masaya dizerken usb çoklayıcı da ki dongle ile bakıştım dongleyi içine koymayı unutmuşum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum iade/değişim sürecim nasıl...
  16. C

Laptop Power Tuşu Sorunu: Geçici Çözüm Önerileri

laptopun power tuşuna 30 kere basınca bile açılmamazlık yapabiliyor şansa bazen açılıyor bazen açılmıyor ekran gidince basılı tutmam gerekince işte o an tam işkence oluyor aktif olarak kullandığım için yaz tatili gelmeden garantiye de yollayamıyorum geçici bir çözüm lazım
  17. C

Mchose gx87 max hakkında

arada sırada kendiliğini saniyelik kapatıp açıyor oyunda can sıkan bir durum kablo değiştim sorun devam ediyor başka bir bilgisayarda deneyeceğim kullanan veya daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı? birde mchose gx87 max qmk/via için hangi programı indirmem gerek
  18. C

Thermalright Burst Assassin 120 SE vs Thermalright Assassin X 120 V2 Plus

arkadaşım hava soğutma almak istiyor bu iki model arasında kaldık işlemci 5 7600 iyzico ve parolapara kampanyalarıyla alıcak https://www.gaming.gen.tr/urun/566644/thermalright-burst-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  19. C

Temuda satılan 4K webcam exhqdr incelemesi

ürünü 1k kredi iadesi ile 600tlye aldım biraz kullanma şansım sıkıntıları var arada usb algılamıyor ya da bana gelen üründe sıkıntı var düzeltilmeyecek bir sıkıntı tak çıkarla düzeliyor kapaklı olması güzel kapağında dokunmatik tuşlar var ışığı ve ışığın parlaklığını ayarlayabiliyorsunuz 3 modlu...
  20. C

Ön kasa fanı değişimi hakkında yardım

Arkadaşım kasasının ön fanını değiştirmek istedi ama eski fanlarla yeni aldığı fanların girişleri farklı olduğu için yapamadı anakartı msi a620 sys_fan1 slotuna takıp denemesini önerdim ama yapmadı konu açmamı istedi Tekli olan eski 4 lü olan yeni
Geri