Arama sonuçları: *

1. Lathspell00

25k bütçeye 4k televizyon önerisi

Dizi film izlemek için 4k TV alacağım bütçe 25k. Samsung LG gibi markalar olursa sevinirim.
  2. Lathspell00

Telefoncudan yurtdışı iPhone alıp kaydettirip kullanmak mantıklı mı

Arkadaşlar iPhone almayı düşünüyorum. Türkiyeden düz 15 modelini almak istiyordum. Bunun yerine telefonculardan kapalı kutu sıfır yurt dışı 14 pro max ya da 15 pro max alıp 20k daha ödeyip kendi adıma kaydettirip kullanmak mantıklı mı. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum satma gibi bir amacım...
  3. Lathspell00

S23 vs iPhone 13-14-15

Arkadaşlar eski bir xioami telefon kullanıyorum. iPhone almayı düşünüyordum fakat S23 de çok mantıklı duruyor. iPhone 13-14-15 arasında aşırı büyük farklar yok ve ekranı 60 Hz. Daha önce hiç iPhone kullanmadım. Uzun ömürlü bir telefon istediğim için iPhone düşüyordum ama S23 kafamı çok...
  4. Lathspell00

Modem internet ışığı kırmızı yanıp sönüyor

Eve fiber internet bağlandı. 24 saat içinde internet gelir dediler hala gelmedi. Arayüzden baktığımda bana gönderilen kullanıcı adı şifre girilmiş gözükmüyor. Müşteri hizmetleri modemi resetleyince otomatik olacağını söyledi denedim ama olmadı. Arayüzden kendim manuel kurulum denedim ama hala...
  5. Lathspell00

Hangi soğutucuyu tercih etmeliyim?

Arkadaşlar bu iki soğutucudan hangisini tercih etmeliyim? R5 5600 b450m k2 dark flash pollux mesh kasa...
  6. Lathspell00

ID-COOLING SE-224-XTS Kasama uyumlu mu?

Arkadaşlar gamegarajdan aldığım hazır sistemimde pollux mesh kasa var. İşlemci r5 5600. Ana kart b450m k2. Linkteki soğutucu uyumlu olur mu? https://www.gelbura.com/id-cooling-se-224-xts-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET16092909514
  7. Lathspell00

SSD , HDD montajı yardım

Arkadaşlar Sata ssd veya harddisk alacağım. Kasayı açıp baktım PSU nun ön kısmında kızaklı yer var sanırım resimdeki gibi ama sabit bir yer. İçinden HDD veya SSD montajlamak için kızak çıkmadı. Diski alınca direkt oraya koyarsam bir sıkıntı olur mu? Uyumlu mudur?
  8. Lathspell00

Çözüldü✓ Sata ssd önerisi 1500 tl

Arkadaşlar 1 TB sata ssd almak istiyorum. 500 gb m2 var ama yetersiz gelmeye başladı oyunlar sığmıyor. Anakartım b450m k2 . Bütçe 1500 TL.
  9. Lathspell00

1500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar max 1500 TL kablosuz kulaklık arıyorum. Logitech g435 ve hyperx cloud core arasında kaldım. Bunlardan hangisi daha iyi. Başka önereceğiniz bir kulaklık var mı ?
  10. Lathspell00

R5 5600 sıcaklık değeri normal mi?

Arkadaşlar hazır sistem aldım. Oyun performansından memnunum ama sıcaklık değeri böyle. Stok fan kullanıyorum. Boşta 45-55 derece arasında çalışıyor. Warzoneda yüksek ayarlarda 83 derece gördüm en yüksek bu değer normal mi?
  11. Lathspell00

İnno3d RTX 3060 kartta Geforce RTX ışığı yanmıyor?

Arkadaşlar hazır sistem aldım her şey sorunsuz çalışıyor. Ekran kartındaki Inno3d yazısında ışık var ama Geforce RTX yazan kısımda ışık yok bu normal mi?
  12. Lathspell00

Gamegaraj 3060 sistem alınır mı?

Arkadaşlar bu sistemi işlemciyi r5 5600 yapıp almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mı? https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/
  13. Lathspell00

Gamegaraj Darkflash kasa ve PSU lar nasıldır?

Gamegarajdan 3060 sistem alacağım. Darkflash marka kasaları ve PSU ları var. PSU ları AIGO üretiyormuş. Sıkıntı oluşturur mu bu kasalar PSU lar kaliteli mıdır. Bir de PSU lar diğer parçalara zarar verir mi verirse garanti kapsamına giriyor mu?
  14. Lathspell00

Game garajdaki Darkflash marka PSU'lu kasalar alınır mı

Arkadaşlar game garajdaki 3060 lı sistemi almayı düşünüyorum. Game garaj dark flash marka kasa ve PSU kullanıyor. PSU ları AIGO üretiyormuş. Bu kasa ve PSU sorun çıkarır mı güvenilir midir?
  15. Lathspell00

Hangi sistemi önerirsiniz?

Arkadaşlar bu sistemlerden hangisini önerirsiniz. İşlemci ve ekran kartından biraz anlıyorum ama kasa ve PSU'lar hakkında bilgim yok. Daha sağlam ve uzun süre götürecek sistem öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz. Bütçem max 15000 . Taksitle alacağım için vade farkı çok uçmayan bir site olursa...
  16. Lathspell00

Max 15000 TL hazır sistem önerisi

Arkadaşlar max 15000 TL'ye RTX 3060'lı sorun çıkarmayacak bir sistem arıyorum.
Geri