Arama sonuçları: *

1. The Revival of Wisdom

3080ti'dan 9070 XT'ye geçilir mi?

Merhaba, Aşağıda güncel sistemimi paylaşıyorum. Soru şu: 3080ti'ı 15-20k arasına satıp (Anladığım kadarıyla güncel piyasası bu şekilde kartın) 30-35k gibi bir bütçe ile RX 9070 XT'ye geçilir mi? AMD'yi açıkcası hiç bilmiyorum. PC'yi çok yüksek oranda oyun için kullanıyorum. Ama oyun...
  2. The Revival of Wisdom

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

Merhaba herkese. Palit Gamerock 5080 OC modelini 64k'ya satın aldım. İmzamda'ki sistemi değiştirmeden aldım. Sadece İmzamdaki ekran kartı yerine 5080'i koyduğumu düşünün yani. Monitörüm 165hz 2k. Kartı aldım almasına ama hata mı ettim diye hala düşünüyorum. Önümdeki 4-5 sene Ekran kartı derdim...
  3. The Revival of Wisdom

5080 Sistem için Ekran Kartı Önerisi

Merhaba, Bilgisayarımın ekran kartı, anakart, ram ve cpu'sunu güncelleyeceğim. Ekran kartı dışında tüm parçaları seçtim ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Bütçemi biraz aştığı için 60k'nın üzerine çıkamıyorum ekran kartında. Palit 5080 buldum bu bütçeye uyan. Ama bu bütçeyi aşan bir...
  4. The Revival of Wisdom

5070ti/5080 GPU 5800x3D CPU'da Bottleneck Yapar Mı?

Sistemim imzamda mevcut. 3080ti'dan upgrade yapmak istiyorum. Yeni bir CPU alabilirim aslında. Ama alırsam, yani DDR5'e geçersem soket değişeceği için hem ram hem de yeni anakart da almam lazım. O yüzden aklıma şu geldi. Sadece 5070ti yahut 5080 alsam, güncel sistemim ile bottleneck yaşar mıyım...
  5. The Revival of Wisdom

Sizin İçin En Başarılı Albüm

Merhaba, Aslında olay basit, içerisindeki size göre kaliteli şarkı bulundurma oranı en fazla olan albüm/albümleri soruyorum. Benimki açık ara Rise Against'in 2006 çıkışlı The Sufferer & The Witness albümü. Başarılı ve kaliteli bulduğum şarkıları kırmızı nokta ile markladım. 14 parçadan 11...
  6. The Revival of Wisdom

Sennheiser Accentum vs Momentum 4 vs KZ SK10 Pro vs Nothing Ear 2

Merhaba, Kulaklık almak istiyorum. Şu an güncel olarak Edifier X3S ve KZ ZSX Terminator kulaklığım var. Daha iyi ve TWS yani kablosuz bir şey arıyorum. Odyofil değilim ama her çeşit müziği dinlediğim için dengeli bir kulaklık ihtiyacım var. Ödemeyi taksitle yapacağım için bütçem 15.000 TL'ye...
  7. The Revival of Wisdom

GPU, RAM, Board ve CPU Önerisi

Merhaba, 2023 başında 3080 TI'lı sistem toplamıştım. Güncellemeyi düşünüyorum. Değiştirmek istediğim parçalar GPU, CPU, Board, RAM ve belki Monitör (Monitörü belki 2. monitör olarak tutabilirim emin değilim). Değiştirmek istediğim parçaları satacağım. Piyasayı bilmiyorum bu yüzden ne kadar para...
  8. The Revival of Wisdom

Yangında Kasanın Her Tarafına Kurum Girdi. Nasıl temizlenir?

Merhaba, Geçtiğimiz günlerde apartmanım yandı. Benim eşyalarımda bir zarar yok. Üst katta oturuyordum. Ama camım açıktı. O yüzden evin her tarafına kurum girdi. evi dip köşe temizlettim ama temizlikçiler PC Kasasına dokunmadılar elektronik aksam diye. Bu kasayı kurumdan arındırmam lazım. Elimi...
  9. The Revival of Wisdom

Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP037 MUX Switch Var Mı?

Başlıktaki Laptopta MUX Switch olup olmadığını merak ediyorum. Varsa alacağım. Bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz?
  10. The Revival of Wisdom

HP Victus 15-FA1054NT Mu Yoksa Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP037 mi?

Arkadaşlar merhaba, 3080ti Desktop sistemim var ama portable bir Laptop almak istiyorum. 3080ti ile 2K'da aldığım performansa yakın bir performansı 1080p'de almak benim için yeterli. AI üzerinden resim üretimi yapamk (Stable Diffusion) ve oyun olarak da sadece Araba Yarışı (Forza Horizon 5 ve...
  11. The Revival of Wisdom

4080-4070ti vb. 2K Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendime bir Laptop almayı düşünüyorum. Sadece Tekken 8, Mortal Kombat 1 ve Forza Gibi oyunları ultrada 2k da, Ray Tracing gibi ayarlar açıkken sorunsuz oynamak istiyorum. (4080'e gerek var mı bu istediklerim için bilmiyorum. Belki daha düşük bir şey de kurtarır...
  12. The Revival of Wisdom

10-15k Arası Bütçem Var, Alınabilecek En İyi Telefon Ne Olur?

Merhaba, Redmi Note 6 Pro kullanıyorum ve telefon SOS vermeye başladı artık. Telefon değiştirmekten nefret etsem de başka çarem yok gibi. Önemsediğim şeyleri söyleyeyim. Öncelikle Batarya, Bataryasının mAH değerinin yüksek olması önemli, işim gereği çok telefon kullanıyorum ve şarjının çok...
  13. The Revival of Wisdom

Xigmatek Zest Kasa Fanlarının RGB'si Çalışmıyor

Merhaba. Kasamın kontrolcüsü bozuk. Çalışmıyor. En başta sorunun ondan olabileceğini düşünmüştüm. Ama daha sonra aklıma şöyle bir şey geldi. RGB kontrolü kasa içinde değilde kontrolcüde olan Kasalarda Kontrolcü sadece RGB türü ve rengini değiştirmek için kullanılmıyor muydu? (Bundan önceki...
  14. The Revival of Wisdom

Ekranın Donup, Ses'in Loop'ta Kalması Hk.

Merhabalar, birkaç ay önce yeni sisteme geçtim. Anakart değiştirmediğim için format atma gereği duymadım. Eski sistemimde de ara ara yaşadığım bir olay tekrar başıma geldi yeni sistemde de. İnternette takılırken bir anda ekran dondu, arkada çalan ses kendini loop'a aldı. GPU'dandır diye...
  15. The Revival of Wisdom

Tekken 8 2K Ultra İçin Tahmini Sistem Gereksinimleri

Merhaba herkese, Ben oyun konusunda vaktimin çoğunluğu Tekken oynamakla geçiren biriyim. (Tekken 7'de 6500 saatim var mesela) Belki bilenleriniz vardır, Tekken 8 tanıtıldı geçen aylarda, şuan alpha sürecinde. Bende daha geçenlerde sistemimi güncelledim. 1080p'den 2K'ya geçtim. Oyunun yapımcısı...
  16. The Revival of Wisdom

60000 TL'lik sistem. Sizce Parasına Değmiş mi?

Merhabalar. Tam 60000 TL'ye PC düzeneğimi komple değiştirdim (Anakart hariç). Size parçaları yazacağım. Fiyat tam olarak 60598 TL tuttu. Sizce değmiş mi yoksa bu fiyata fazla mı? Monitör: Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü - 7438 TL Board: MSI B550 Gaming Edge WiFi...
  17. The Revival of Wisdom

Ryzen 7 3700x vs Ryzen 7 5800x3D

Selamlar arkadaşlar. Bu konuyu aslında açmayacaktım ama şöyle bir sohbet yaşadım bir arkadaşımla. Aşırı saçma geldi, o yüzden sizin de fikrinizi almak istedim. Bende halihazırda suprim x 3080ti ve Ryzen 7 5800x3d var (Board: b550 gaming edge wifi) İşlemcimi benim anakartım için alınabilecek en...
  18. The Revival of Wisdom

xDrive 15'Li koltuğun sağ tarafında kırışma

Selamlar, koltuğu alalı 1 hafta kadar oldu ama sanırım güneşi çok yediğinden sağ kısmında bir kırışıklık meydana geldi (belki aldığımda böyleydi, fark etmedim). Bu büyük bir sorun mudur? Yahut ilerle büyük bir soruna evrilecek kadar yayılabilir mi? Nasıl giderilir? Bilen var mı?
  19. The Revival of Wisdom

XIGMATEK ZEST Fan Alımı Hakkında

Selamlar, halihazırda bende 1 adet Xigmatek Zest kasa mevcut. Bu kasanın on kısmına 3 adet, ızgarasına 1 adet ve alt kısmına ise 2 adet Corsair SP120 120mm fan alıp takmayı düşünüyorum. Kasa destekliyormuş bu sayıları. İnternette bakmıştım. Lakin şuan normalde Kasanın önünde 2 adet 200mm'lik fan...
  20. The Revival of Wisdom

Adata XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B Anakartıma olur mu?

Selamlar, Başlıkta görüldüğü üzere Adata XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B aldım kendime. MSI MPG B550 Gaming Edge Wifi Anakartım var. Bu anakartta bu ssd'den tam randıman alabilir miyim?
Top Bottom