Arama sonuçları: *

• Users: flowzen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Trende küçük boy bavul üstte koyulabiliyor mu?

Küçük bir sırt çantam ve küçük boy valizim var dizime kadar geliyor max boyu onu üstte koyabilirmiyim oturduğum yerin merak ediyorum?
  2. F

🏆UEFA Champions League ⚽️ Galatasaray - Ajax ⚽️ 23:00 Tahminlerinizi Konuşalım !

⚽️ Galatasarayımız, Şampiyonlar Ligi’nde 6 puanla şu anda 16. sırada yer alıyor. İlk 24’e kalmak için önemli bir maça daha çıkacak. Sizce temsilcimiz Galatasaray, Ajax deplasmanından galip ayrılabilir mi? 🕙️23:00 🏆UEFA Champions League Ülke puanı için bastır Galatasaray!
  3. F

Motorun tekeri janttan çıktı

Yolda giderken motorun tekeri bir an da janttan çıktı 60 la falan giderken baya bi savruldum tekerlekçiye götürüceğim havası inmiş bisiklet pompası var tek tekerlekçi biraz yakınım da bisiklet pompası ile biraz şişirebilir miyim gider mi?
  4. F

Diş çekildikten sonra sigara içilir mi?

Dişim çekildi bugün sigara içmek istiyorum ama bir şey olur mu?
  5. F

Aknetrent

son bir kaç haftadır saçımı çırptığımda 5 tane falan saç teli dökülüyor ilaçı kullandığımdan mı yoksa genetik mi 18 yaşındayım bu sıralar uyku düzenim çöp ve beslenmem de kötü biraz ilacı 5 aydır falan kullanıyorum ailemin saçı iyi babamın falan neden olabilir?
  6. F

Şarjda mouse ile oynamak pilini düşürür mü?

mouse şarjda oynamak pile zarar falan verir mi pili düşürür mü
  7. F

Lens markası yüzünden gözde enfeksiyon

lens kullanalı 3 yıl oluyor ve ilk aldığımda acuvue marka lens almıştım bir kaç ay kullandıktan sonra gözümde enfeksiyon oluşmuştu ve değiştirmiştim başka markaya geçmiştim ama bir kaç ay önce tekrar acuvue marka lens aldım çünkü aldığım marka bitmişti bir kaç ay sıkıntı yoktu ama sonradan...
  8. F

Bir kaç aya MT25 alıcağım sorum var

2. el de hep MT25 var ama sıfır yok bilmediğim için soruyorum bayiilerde sıfır falan yok mudur MT25?
  9. F

Valorant için mouse önerisi

max bütçem 2K kullandığım mouse 600 tl bir mouse ve max çıktığım rank yüce 1 mouse değiştirmeyi düşünüyorum bu oyunuma ve performansımı yükselticeğini düşünüyorum ama bana gaming mouse lazım 2K 4k hz ya da 8khz
  10. F

Hepsiburada iphone değişim talebi

1 ay önce hepsiburadadam iphone 16 aldım bugün servise gönderdim hepsiburada sitesini inceledikten sonra Servis Raporu ile ürün değişimi , iade yapalıbileceği yazıyor.Eğer serviste ekranım değişirse ben bu hakkımı kullanamıyor muyum yoksa kullanabiliyor muyum?
  11. F

Iphone 16 ekran değişmesi sorun yaratır mı?

bugün servise gittim ghost screen oluyor dedim testlerden hepsinde doğru bir şekilde geçti orda ki kişi hiçbirşey yok dedi ben de uygulamalarda takılınca alt kısımda gölgeleri çıkıyor dedi sonrasında servise gönderelim eğer bir şey varsa ekran değişimi yapalım dedi ben de tamam dedim yazılım...
  12. F

Getcontact premium aldığım halde anonim olarak gözüküyor

numaramı sorgulayanlara baktım anonim olarak sorgulanmış premium aldım yine anonim olarak gözüküyor ama premium alınca anonim olarak gözükmemesi lazım değil mi?
  13. F

Ghost screen iphone hk.

6 ay önceden sorun çıkarsa ayıplı mal oluyormuş çok da uğraşmak istemiyorum iphone 16 telefon çok ilerlerse vermeyi düşünüyorum 6 aydan önce sorun olur mu ?
  14. F

Yeni aldığım iphone telefonumun ekranında ghost screen oldu

Yeni aldığım iphone telefonumun ekranında ghost screen oldu 1 ay bile olmadı ürün değişimi yapar mı apple son serisi
  15. F

Ghost Screen Ekran Resminde Gözükür Mü?

Ghost Screen Ekran Resminde Gözükür Mü? Ekranı ss alıp bakınca ghost screen fotoda gözükür mü?
  16. F

IPhone şarj aletini başka telefonda kullandık

iphone şarj aletimi arkadaşımın telefonunu şarj etmesi için verdim kablosu adaptörü herşeyi orjinal yeniydi herhangi bir sorun olur mu benim telefonum üzerinde?
  17. F

Apple cihaz değişim yapar mı?

iPhone 16 aldım daha 1 ay olmadı ve ekranda ghost screen olayı meydana geldi doğal olarak bende hakkımı arıcağım ki rahatsız ediyor yeni ürün gönderirler mi yoksa parça değişimimi yaparlar?
  18. F

IPhone uygulama ekran izi kalıyor

1 ay olmadı daha iPhone 16 aldım 3 hafta falan önce yeni fark ettim bir uygulamadan çıkınca ekran izi oluyor bir kaç dk sonra yavaş yavaş gidiyor pil simgesi çok çok az görünüyor wifi falan bu iphonelarda normal mi acaba? ekranı yüksekte kullanmıyorum hep ortalarda ya da düşük seviyede
  19. F

Iphone 16 için hangi adaptörü almalıyım?

iPhone 16 Telefonu için hangi adatörü almalıyım? 20W güç adaptörü var appleın ama telefon 25W destekliyor 30W adaptör mü almalıyım appleın?
  20. F

Çok stres ve panigim

18 yaşındayım ilk kez bir kız ile yarın date çıkacağım çok az sohbet ettik ve ben ne yapacağımı bilmiyorum çok stres yaptım nasıl halledebilirim bu işi ben
Geri