Arama sonuçları: *

• Users: antiKoR71
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. antiKoR71

🔥İndirim Vodafone geçiş tarifelerinde ekstra indirim...

Daha önceki geçiş tarifelerine ek olarak yaklaşık 50TL/Ay daha indirmiş. 20GB : 196TL 30GB : 245TL 60GB : 343TL (Daha önce 392TL/Ay idi. Ben de 2 gün önce geçtim. 🫣) Link: Vodafone Geçiş Tarifeleri
  2. antiKoR71

🔥İndirim Hattını TT mobile taşıyanlara ve yeni hat alanlara ek 3 aylık 50GB 1000dk 1000sms

Hattını TT mobile taşıyanlara ve yeni hat alanlara tariflerine ek 3 aylık 50GB 1000dk 1000sms hediye. LİNK
  3. antiKoR71

🔥İndirim Under Armour Erkek Charged Commit TR 4 Antrenman Ayakkabısı 1.920,98TL

Merhaba, Amazon 'da : 1.920,98TL https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZX7BW5H?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1 Resmi Sitesinde : 4.390TL https://www.underarmour.com.tr/erkek-ua-charged-commit-tr-4-antrenman-ayakkabisi-siyah-1/?integration_beden=46 Beden ve renkler mevcut...
  4. antiKoR71

Türk Telekom Yüksek Hızlı Fiber Deneyimi hk.

Merhaba. Bugün sabah Türk Telekom dan telefonuma gelen mesaj üzerine 100mb fiber olan hattım 1000mb olarak 14 günlüğüne ücretsiz yükseltildi. Sizlerde Twitter ve Facebook üzerinden Türk Telekom a yazarak bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Ayrıca devam etmek isterseniz de böyle bir imkan...
  5. antiKoR71

🔥İndirim HepsiBurada 'da SPIGEN ve ANKER Sepette NET %30 İNDİRİM (Aksesuar Kılıf Vs.)

Satıcısı HepsiBurada 'da SPIGEN ve ANKER markalı aksesuar ve kılıf gibi ürünlerinde sepette NET %30 indirim mevcuttur. HEPSİBURADA - ANKER HEPSİBURADA - SPIGEN Ben bunu sipariş ettim.
  6. antiKoR71

Philips Belirli Ürünlerde Ücretsiz Garanti Uzatma...

Merhaba. Satıcısı her kim olursa olsun. Garanti süresi devam eden Philips marka belirli (içeriği belirtilmemiş ama 😅) ürünlerinizi websitesine kayıt ederek ürünleri ücretsiz olarak garantisini uzatabiliyorsunuz. Ben yaz başında almış olduğum traş makinesinin garantisi 24 ay iken şuan kayıt...
  7. antiKoR71

Yardım MSI MAG FORGE 100R LED SORUNU...

MSI MAG FORGE 100R kasanın ledleri artık çalışmıyor. Fanlar aktif ama ledleri hiçbir şekilde yanmıyor. 2022 yılı Aralık ayında alındı. Vatanbilgisayar 'a götürsem garanti kapsamında fanları yada led kontrol kartını değiştirirler mi?
  8. antiKoR71

TEMU ilk siparişim. Tavsiye ederim...

TEMU 'dan ilk siparişimi aldım. 17 günde elime geçti. İlk siparişim bir akıllı saatti. Yaklaşık 24 saattir kullanıyorum ve çok memnunum. Vaat ettiği bütün özellikleri çalışır durumda. Saatin premium bir hissiyatı var. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Hatta ikincisini almayı...
  9. antiKoR71

Yardım SANDİSK ULTRA 3D NAND 2TB SSD 5000TL???

Masaüstü bilgisayar için bu ssd alınır mı? Fiyat uygun mudur? Görüş ve önerilerinizi rica ederim. Link resim üstüne tıklarsanız çalışıyor... Amazonda ki kullanıcı yorumları linki...
  10. antiKoR71

❌İndirim Bitti! Vatanbilgisayar indirim koşun... 22.999TL

Link: Vatan i5 3070 Tİ
  11. antiKoR71

🔥İndirim ⚠️⚠️⚠️ Haegs Ultralight Katlanır Büyük Kamp Masası 369.90TL

Merhaba. Yazın geldiği şu günlerde herkese lazım olacak hafif ve büyük boy kamp masası. Boyutları: Boyut - Açık: 73 x 53 x 50 cm (UxGxY). Boyut - Katlanmış: Uzunluk x Çap: 73 x 6 cm (UxG) Ağırlık: 1,1 Kg Taşıma Kapasitesi: 25Kg Kumaş: Yırtılmaz 600D oxford kumaş Ürün Link Haegs Ultralight...
  12. antiKoR71

🔥İndirim INSTREET ve FLO 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI

Merhaba. Saat 20:00 ile 24:00 arasında seçili ürünlerde 1 ALANA 1 BEDAVA kampanyası vardır. Kampanyadan yararlanmak için aynı üründen farklı numara yada renkten sepete eklemeniz yeterli olacaktır. Kışa hazırlık lazım değil mi? 🥰 FLO MAĞAZASI INSTREET MAĞAZASI Linkler yukarıdadır...
  13. antiKoR71

❌İndirim Bitti! (SON SAATLER) TURKCELL & GSM Operatörünü Değiştirmek İsteyenlere Kampanya

Merhaba. Bende taahhütüm biteceğinden dolayı operatörü değiştireceğim için kampanya peşindeydim. Ve TURKCELL uygun bir tarife çıkarmış. Bugün itibarı ile geçiş yaptım. Link TURKCELL GEÇİŞ Paket İçeriği: Her yöne 1000DK 250SMS, 20GB her yöne internet Ücret: 152 TL/Ay
  14. antiKoR71

📣 STEAM TÜRKİYE 'DEN ÇEKİLİYOR. BÜYÜK ZAMLAR YOLDA...📣

Merhabalar, Dünya'nın en çok kullanılan dijital oyun dağıtım platformlarından biri olan Steam, Türkiye'den çekilme kararı aldı. Platform, 20 Kasım'dan itibaren uygulamadan Türk Lirası ile olan satışları kaldıracak. Satışlar söz konusu tarihten itibaren dolar üzerinden yapılacak. Böylelikle...
  15. antiKoR71

Vodafone Gsm Operatörünü Değiştirmek Isteyenler Kampanya Için Son 14 Saat

Merhaba. Bende taahhütüm biteceğinden dolayı operatörü değiştireceğim. Ve bulduğum en uygun kampanya burada. Faydalanmak isteyenler için. Link VODAFONE GEÇİŞ
  16. antiKoR71

🔥İndirim HepsiBurada HepsiGamer İndirimleri....

Buyrun Link https://www.hepsiburada.com/dv/hepsigamer-indirimleri
  17. antiKoR71

GT2 PRO / F PRO / 13T ve S23FE hangisi ve neden?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/860341-873950-892246-899244/realme-gt-2-pro-256gb_poco-f5-pro-512gb_xiaomi-13t_samsung-galaxy-s23-fe-256gb/ SAMSUNG S23 FE 256 GB??? REALME GT2 PRO 256 GB??? XİAOMİ 13T 256GB??? POCO F5 PRO 512 GB??? Sizce hangisi ve neden o olmalı???
  18. antiKoR71

Android LANSMAN olan SAMSUNG S23 FE alınır mı?

Bütçe max 25k idi. Ama henüz piyasaya çıkan Samsung 'un S23 serisi FE modeli alınır mı? 256GB depolama alanı ile? ~26k ücreti var. https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s23-fe/?integration_color=Graphite&integration_hafiza_romboyutugb=256 Bu da bütün özellikleri...
  19. antiKoR71

İki̇nci̇ El Si̇stemim Ne Kadar Eder?

Bu sistemi ne kadara satmalıyım? Görüşlerinizi alabilir miyim? HEPSİNİN GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR. DAHA 9 AYLIK MAKİNEDİR...
  20. antiKoR71

🆘🆘🆘 İKİNCİ EL SİSTEM FİYATI???

Bu sistemi ne kadara satmalıyım? Görüşlerinizi alabilir miyim? HEPSİNİN GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR. DAHA 9 AYLIK MAKİNEDİR...
Geri