Arama sonuçları: *

• Users: Atkan37
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım alt tab atınca ekran kapanmaya başladı

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var oyun oynarken tam ekranda alt tab yapınca siyah ekran çıkıp sorun oluşturuyor 3 4 gün önce böyle bir sorun yoktu dün ve bugün bu sorun çıkmaya başladı sorun nedir nasıl düzeltebilirim
  2. A

Yardım Monitör onerisi istiyorum

Merhaba monitör alacağım kendime bütcem 3500 max 4000 e çıkabilirim
  3. A

Yardım 1k ve alti mouse önerisi

Merhaba mouse alacam tercihen beyaz optuk ve laser arasında ki farkı da tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. A

Hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar biraz acele bir şekilde max 17 18k bütçesinde hazır sistem veya toplama pc lazım oyun nadir olarak oynanacak ve çoğunlukla photoshop gibi uygulamalarda kullanılacak pc lazım yardım ederseniz sevinirim
  5. A

Öneri psu önerisi istiyorum

Merhaba ürünler bunlar psu alacam sadece ilk etapta ielrleyen süreçte ekran kartı takviyesi yapicam işlemciyi darbogaz yapmayacak bi ekran kartı alıcam ona göre psu önerirseniz sevinirim. bütçe fark etmez
  6. A

Öneri mouse önerisi varmı?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye-p-HBCV000002C0G4?url_src=and-product-detail kendime bu klavyeli aldım beyaza tutkum var beyaz bi mouse almak istiyorum hem kaliteli hemde FP ürün bilen varmı çok FPS oyunu oynayan birisi degilim...
  7. A

Çözüldü✓ Arkadaşıma pc topluyoruz destek istiyorum

Arkadaşıma pc toplamaya başlıyoruz amd tabanlı olacak ilk etapta apu sistem yapmak istiyormuş ryzen 5 5600G ve 2 tane ram ve psu alacak psu ve ram önerisi istiyorum
  8. A

Yardım pc önerisi istiyorum

max fiyat 4k olacak sekilde pubg yi kaldıracak bi sistem istiyorum da önerisi olan varmı acaba
  9. A

Öneri Bluetoothlu kulaklık önerisi olan varmı

kendime normal günlük hayatta kullanmak için Bluetoothlu kulaklık alıcam telefon için bütçe max 500 tl bilgi verirseniz sevinirim
  10. A

Yardım Bu ekran kartı nasıl alınir mı

https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx-6650-xt-nitro-gaming-oc-11319-01-20g-128-bit-gddr6-8-gb-ekran-karti-p-HBCV00003BXL14?url_src=and-product-detail Arkadaşlar bu alınır mı ona göte hemen alicam da
  11. A

bu ekran kartı alınır mı

https://www.hepsiburada.com/sapphire-11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx6600-gam-8gb-gddr6-p-HBCV00000U5VD3?magaza=Gen%c3%a7er+Gaming&url_src=and-product-detail . bu ekran kartını alim mi ryzen 5 5500 msi b450m anakart var
  12. A

m2 önerisi verebilecek varmı

simdi m2 siparisi vericem ama hangi modeli verim fiyat performans olarak MLD nin 500GB lık m2 sini buldum MLD22M300P13-500 modeli 3300 okuma yazma değeri 3100 650 tl bi fiyatı var alim mi sizce
  13. A

işlemci önerisi istiyorum da

Elimde msi B450M - A pro max anakart var. İşlemci olarak ryzen 5 5500 veya ryzen 5 4500 düşünüyorum sizce almayı mıyım ve ekran kartı da önerir misiniz ekran kartta max 6k bütçem var. Anakartı 1 sene önce aldım daha hiç açma fırsatım olmadı hiç kullanılmadı
Geri