Arama sonuçları: *

• Users: crowley58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

“AM4’ten AM5’e Geçiş: CS2’de 400+ FPS Hedefleyen Ryzen İşlemci Önerileri”

“Merhaba arkadaşlar, AM4 sistemimden AM5 platformuna geçmeyi planlıyorum. Ekran kartım mevcut (7700 XT Sapphire Pulse) ve CS2 oynarken 400+ FPS elde etmek istiyorum. İşlemci seçimi konusunda kafam biraz karışık; hangi Ryzen AM5 işlemcisi bu hedefe ulaşmada daha avantajlı olur? Şu ana...
  2. C

Xmp yi açınca pc restart atıyor yardım

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar Ramlerim 2100 mhz de çalıştığını fark ettim bios a girip xmp yi acınca 3600 oluyor fakat kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyip pc restart atıyor Anakart Modeli - msı b550m bazooka işlemci ryzen 5 5600x ram - vangance corsaır rgb 3600 8x2gb ddr4 ram...
  3. C

Xmp açılınca pc restart atıyor yardım

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar Ramlerim 2100 mhz de çalıştığını fark ettim bios a girip xmp yi acınca 3600 oluyor fakat kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyip pc restart atıyor Anakart Modeli - msı b550m bazooka işlemci ryzen 5 5600x ram - vangance corsaır rgb 3600 8x2gb ddr4 ram...
  4. C

Anakart şeçimi yardım

Arkadaşlar merhaba herkese pc topluyorum anakart durumda kararsız kaldım ekran kartı ve kasayı aldım işlemci ryzen 5 5600 için anakart hangisini şeçmeliyim Ekran kartı : Gainward 8gb rtx 2060 super İşlemci : ryzen 5 5600 Kasa : abkon core mesh h450x Ram : ? Ssd : ? Anakart : ? Teşekkürler...
  5. C

Arkadaşlar 8500 Tl ye bu sistem alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar sistem şu şekilde En kötü ihtimalle bu sistemi alıcam Ama ryzen 5 5600 ile mevcut işlemciyi Değiştirmek istiyorum sistemle uyumlu olur mu ? Teşekkürler System Manufacturer: MSI System Model: MSI Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~3.4GHz Memory: 16...
  6. C

12000 TL Toplama Sistem Önerisi

Merhaba değerli arkadaşlar ben dubaide yaşıyorum hayatımda ilk defa kendime bilgisayar toplama fırsatım olucak yıllarca donanım arşivi fiyat performans videoları izleyip hayal kurmuştum sanırım artık gerçekleştirebilecem sizlerden ricam amazondan topluycam sanırım yurtdışında olduğum için daha...
Geri