Arama sonuçları: *

1. R

Gamermarkt icra ve dava tehdidi

2024 eylül tarihlerinde gamermarkt üzerinden hesap satmıştım. Hesaplar geri çekildiğine dair bana ulaştılar. Bende geri çekmediğimi belirttiğimde bana ; Siz veya bir başkası çekse dahi satıcı sorumludur diyerek işlem başlatacaklarını söylediler. Bende araştırmam sonucu bu icraya 1 hafta içinde...
  2. R

adobe siyah ekran hatası

adobe uygulamaları anlık siyah ekran veriyor geri geliyor ancak sürekli tekrarlıyor
  3. R

rtx 4090 nasıl tam güç alırım

merhaba öncelikle r9 7950x3d ve 4090 oc sistemim var güçlü oyunlar dahil online düşük güç oyunlarda ekran kartım 2k 300hz monitörümde %40 50 arası kullanıyor ve naparsam yapayım artmıyor test videolarında her oyunda nasıl 90+ kullanım alıyorlar valorant cs2 gibi oyunlarda bile yardımcı olursanız...
  4. R

düşük güç kullanımı rtx 4090

merhaba call of duty warzone oynarken grafik ayarlarım 2k extremede olmasına rağmen sadece %40 %50 civarı güçte çalışıyor ve 100-120 arası fps alıyorum ancak monitörümden dolayı daha yüksek fpse ihtiyaç duyuyorum ve aynı sistem ve ayarlarda test videosunu izlediğimde 90 95 civarı bi kullanımda...
  5. R

Razer Synapse Yükleme Sorunu

Razer cortex synapse ile beraber indi ancak çalışmadı bende dosyalar arasından sildim şimdi ise internet üzerinden indirmeye çalıştığımda bağlantı hatası veriyor hiçbir şekilde uygulamayı yükleyemiyorum bilen var mı acaba klave ve mouse için ortak uygulama
Geri