Arama sonuçları: *

• Users: Burak61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

S23 one uı arka planda 3 saat calisiyor

Telefon kapalıyken 2 saatte %3-%4 şarj gidiyor arka planda one uı 3 saat calışmış pil koruması açıktı kapattım. Sistem uı de 2 saat civarında kullanıyor Sebebi nedir
  2. B

3060 - 12100F GTA 5 ONLİNE DÜŞÜK FPS

öncelikle merhabalar gta 5 de grafik ayarlarıyla oynamama rağmen fullde olsa ortada olsa onlineda yer yer fps 50 lere düşüyor bi anda sorun ne olabilir max95 falan oluyor r
  3. B

Razer kraken v3X kafa bandını bulamıyorum

Merhaba razer krakenv3X kullanıyorum kafa bandı soyulmaya başladı internette bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. B

Çözüldü✓ Hangi kule tipi daha performanslı

Şu 2 kule tipinden birinu almayı düşünüyorum hangisini almam daha doğru olur https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ VS...
  5. B

Çözüldü✓ Nvidia driver guncellemesinde eski suruculeri kendi temizliyormu?

Dostlar nvidia friver guncellemelerinde hızlı kurulum olarak kurup güncelliyorum 1 seneden beri bu şekilde eski suruculeri kendi temizliyormudur yoksa benimmi silmem gerek
  6. B

CS 2 BENDE GOZUKMUYOR AMA VARDI

BEYLER CS 2 LOBİDE VARDI BENDE GUNCELLE DEDİM İNTERNET SIKINTILIYDI İPTAL ETTİM SİMDİ NASIL YUKLERİM CS 2 Yİ BULAMADIM 1693771743 CIKMIYOR LOBİDE
  7. B

Çözüldü✓ razer synepse deathader v2 mini bulamıyorum

beyler bende deathader v2 mini ve razer kraken x3 x kulaklık ve mouse var bunların driverları karısık oluyo razer sitelerinde bulamadım normalde takınca ekrana cıkması lazım fakat cıkmadı pc yi demin formatladım yardımcı olurmusunuz
  8. B

Pc acikken kendi kendine ekran kapanip aciliyor

Pc acik dururken kendi kendine ekran acilip kapaniyor belli aralikla yapmıyor değişiyor surekli anlamadım nedenini ne olabilir
  9. B

gta 5 grafik ayarları nasıl olmalı 3060 12100f

beyler 12100f 3060 kart var 12 gb gta 5 ayarları nasıl olmalı uzaktakı binalar yuklenirken goruyorum pixelleri ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  10. B

gta 5 de dokular ilerideki araclar sonradan yukleniyor

gta da giderken bina golgeleri agac calılar vb. ya da uzaktan gelen araclar sonradan render oluyor bunun ayarı falan varmı sorunu cozemedim 12100f i3 3060
  11. B

gta 5 texture sorunu

arkasalar bu vidodaki gibi texture lar yukleniyor bu sekilde ekran kartı 12 gb gta 2 gb kullanıyor sorunu nasıl cozerim texture lar gec yukleniyor sistem videodaki gibi 12400f de aynı 1683470274 12100f bende var
  12. B

gta 5 de anlık fps dususu+ drop yiyorum

gta 5 de anlık fps im dusuyor ve drop yiyorum nedeni ne olabilir 1 saniye falan
  13. B

kaspersky da abonelik iptalı nasıl yapılır

kasperskyda kayıtolmadan kart bilgilerimi girip 30 gun deneme aldım sımdı ıptal etmek istiyorum ne yapmalıyım lutfenn
  14. B

Bazen Kasayı Açarken Beyaz Işık Çıkıyor

Beyler 3060 12100 sistem 650 w power kasayi acarken beyaz ışıklar cikmaya başladı neden oldugunu coemedim nerden geliyor bilmiyorum isik cunku degisiyor ledlerden olabilirmi kasanin
  15. B

steam cs de topluluk hata veriyo ne yapmalıyım

beyler steamde topluluk pazarında kasa satıcaktım bu hatayı veriyor ne yapmalıyım
  16. B

12400f E Sivi Sogutma Oneri̇si̇ 3k Gecmeyen

12400F SIVI SOGUTMA ONERİRMSİNİZ AGALAAR
  17. B

ARKADAŞLAR NVIDIA SRUCUSU SONRASI FPS DUSTU

FPS DUSTU ESKİ DRİVER GECTİM YİNE COGUNLUKLA AYNI
  18. B

Nvidia yeni sürücü performans düşüşleri

Beyler yeni sürücü den sonra performans düştü son 2 sürücünun sorunu bu ne yapayim 1679734972 3060 12100f
  19. B

Elektrik gitmis pc hi acinca beyaz bir ışık yandi 1 salise

Beyler grce elektrik gitmis gelmis pc yi sabah actim 1 saniyelik falan beyaz ışık yandı bu ne olabilie
  20. B

beyler nvidia guncellemesi sonrası fps dustu

beyler yeni surucude fps dustu sanırım cogu kişide aynı sorun var oyunlarda denk geldigim kadarıyla
Geri