Telefon kapalıyken 2 saatte %3-%4 şarj gidiyor arka planda one uı 3 saat calışmış pil koruması açıktı kapattım. Sistem uı de 2 saat civarında kullanıyor
Sebebi nedir
öncelikle merhabalar gta 5 de grafik ayarlarıyla oynamama rağmen fullde olsa ortada olsa onlineda yer yer fps 50 lere düşüyor bi anda sorun ne olabilir max95 falan oluyor
r
Şu 2 kule tipinden birinu almayı düşünüyorum hangisini almam daha doğru olur https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ VS...
Dostlar nvidia friver guncellemelerinde hızlı kurulum olarak kurup güncelliyorum 1 seneden beri bu şekilde eski suruculeri kendi temizliyormudur yoksa benimmi silmem gerek
beyler bende deathader v2 mini ve razer kraken x3 x kulaklık ve mouse var bunların driverları karısık oluyo razer sitelerinde bulamadım normalde takınca ekrana cıkması lazım fakat cıkmadı pc yi demin formatladım yardımcı olurmusunuz
beyler 12100f 3060 kart var 12 gb gta 5 ayarları nasıl olmalı uzaktakı binalar yuklenirken goruyorum pixelleri ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
gta da giderken bina golgeleri agac calılar vb. ya da uzaktan gelen araclar sonradan render oluyor bunun ayarı falan varmı sorunu cozemedim
12100f i3 3060
arkasalar bu vidodaki gibi texture lar yukleniyor bu sekilde ekran kartı 12 gb gta 2 gb kullanıyor sorunu nasıl cozerim texture lar gec yukleniyor sistem videodaki gibi 12400f de aynı
1683470274
12100f bende var
Beyler 3060 12100 sistem 650 w power kasayi acarken beyaz ışıklar cikmaya başladı neden oldugunu coemedim nerden geliyor bilmiyorum isik cunku degisiyor ledlerden olabilirmi kasanin