Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayarda durduk yere internet kesiliyor (ethernet)

Bilgisayarda ethernet bağlı kabloda herhangi bir aşınma olduğunu sanmıyorum durduk yere bir anda internet kesiliyor internet gidince ağ sorunları tanılaya basıp aşağıya koyduğum fotoğraftaki ağ bağdaştarıcını yeniden başlat tuşuna bastığımda internet öyle geliyor başka türlü gelmiyor yada...
  2. E

Ayt edebiyat hangi hoca ile başlanır

Merhaba bu sene 2. mezun senem 2 sene de sayısaldan girdim ama artık cidden olmadığını farkettim bu yüzden eşit ağırlıktan gireceğim 200 bin sıralama bana yeterlidir bunun için edebiyat kasmayı düşünüyorum coğrafyam falan iyi zaten tarihimde iyi aynı şekilde edebiyat için hangi hocanın kampına...
  3. E

Garantiden hangi kartı almalıyım

arkadaşlar normal klasik banka hesabı açmak istiyorum kredi kartı olandan değil bir sürü seçenek var uygulamada kart olarak ve adam akıllı açıklamamışlar çok arada kaldım hangi kartı çıkarmam lazım uygulamada gençbonus diye bir kart var ama kredi kartımı emin olamadım 19 yaşındayım ne...
  4. E

3 Tane Laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz

https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4060-8gb-16gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-1204xtr-intel-core-i5-13420h-16-gb-ram-1-tb-ssd-rtx4060-freedos-tasinabilir-bilgisayar-k117-pm-HBC00009MK2VS...
  5. E

Yks sonucum nasıl olur sizce

Ben fazla akıllı birisi değilim açık konuşmak gerekirse mezun senemdeyim ama okula erken başlamıştım o yüzden sene kaybım yok gibi öyle düşünebilirsiniz ilk sene 690k sayısal sıralama yapmıştım bu sene tyt netim 55 küsür Ayt netim 12-14 civarı bir şey gelir 300k barajına girmek istiyorum en kötü...
  6. E

Stean Aileye 1 kişi arıyoruz

Arkadaşlar merhaba steam ailemizde 1 kişilik boş yer var bizde çoğu oyun var ne ararsanız eksik bir kaç oyunumuz var onun için aileye birisini arıyoruz aşağıda yazdığım oyunlara sahip arkadaş varsa bana dc den yazsın ekran açıp bizim kütüphaneyide gösterebilirim DC NİCK=emirhan52 Spiderman...
  7. E

Box Ringli spor salonunu nasıl kiralayabiliriz/bulabiliriz

5 arkadaş 1 saatliğine ring kiralamak istiyoruz bunların özel yerleri oluyormu yoksa arayıp sormamız falan mı lazım İstanbul’da yaşıyoruz bildiğiniz yer varsa söylerseniz sevinirim grup içi tartışma çıktı bizde birbirimizi bi dövelim dedik ringte
  8. E

Fhotoshop yapmayı bilen birisi yardımcı olabilir mi

merhabalar bu sene mezun senem 2 gün sonra msü sonucum açıklancak msü için pek bi hayalim yoktu istemiyordum ama girdim babamın ısrarıyla ve yüksek ihtimalle batırdım babam o sonucu görürse bende batarım yüksek ihtimalle sizden ricam 2024 msü sonucumu atsam fhotoshop ile bana bi 300 puan...
  9. E

Itune ipone veri aktarımı yardım lazım

elimde ki telefonun i cloud şifresini unuttum şifre olmadan diğer telefona her verimi aktarmak istiyorum ama aktarırken iphone i clouda istiyor oda aktarılcak diyor ama ben istemiyorum bu yüzden itunes den yapmak istiyorum itunes den veri geçirirken icloududa diğer telefona geçilmez değil mi
  10. E

Hava Harp Okunur mu ?

Haftaya msü var malum biliyorsunuz Şuan netlerim hava harp tutturacak kadar yüksek meslek olarak pilot olmayı çok isterdim ondan sonra da bilgisayar veya yazılım istiyordum ama ayt netlerim çok kötü yks de başarabileceğimi düşünmüyorum sizce msü den hava harp okunur mu daha önce okuyan...
  11. E

Bakkallarda multinet geçiyor mu?

direk sorum başlıkta yazdığı gibi multinet bakkallarda geçiyor mu
  12. E

Paypal kullanan var mı aranızda

Merhaba geçenlerde valorant hesabımı satmaya çalışırken ceza yedim olayda biraz saçma bana satıldı maili gelmedi bende klasik bekliyordum adam almış 24 saat geçmiş haberim yok zamanında hesabı teslim edemediğim için 75 cent ceza yedim ne kadar yapıyor 25tl mi ne ödeme olarak sadece paypal kabul...
  13. E

Rockstar hesabım çalınıp çalınıp duruyor

geçen ay ayın 17 sinde rockstarr hesabım çalıundı telefondaydım bi anda mail geldi 2 tane e posta şifre değişti aynı anda saliselik direk desteğe yazdım hallettik hesabımı geri verdiler bugün sabah yine aynı şekilde hesabım çalındı bilgileri bi ben biliyorum şifre falanda çok değişik deneyerek...
  14. E

Paypal dekont no yu nereden bulabilirim

Paypal dan bir sitenin e postasına ödeme yaptım adamlar kanıt için dekont no gibi bişey istiyorlar 17 haneli mi neymiş nereden bulabilirim ödemenin olduğu sayfada öyle bir şey yazmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
  15. E

Say 200k meslek öneri

Merhaba mezun senemdeyim mezun senemde olmama rağmen Şuan tyt de 60 net yapıyorum leş gibi ayt daha da leş gibi ve sınava 4 ay kaldı ne yapacağımı bilmiyorum sayısal 200 K hedefim ama oralardan bile bir yer tutturacağıma şüpheliyim sizce yazılabilecek İstanbul içi 200k güzel yer varmı aile...
  16. E

Tabii rezilliği yardım lazım

tabii den öyelik açtım yaklaşık 3 hafta oluyor ayın 2 sinde üyelik bitiyor üyeliğimi dün iptal etmeye çalıştım para çekmesin diye tekrar üyeliğimi iptal ettirmiyor dedim sorun siteliktir bir sorun vardır akşam tekrar bakayım dedim akşam tekrar denedim ne kart bilgileri sildiriyor ne abonelik...
  17. E

Ayt matematik netlerimi nasıl arttırabilirim

ayt fenler genel olarak çalışınca video çözüm izleye izleye halloluyor şuan olarak her branşta en kötü 8 doğrum oluyor matematikte 4 doğrum oluyor mezun senem ve bu çok kötü şuanlık için acil olarak matematiği halletmem lazım dershaney gidiyorum dersler idinliyorum iyi güzel ama soru çözmeye...
  18. E

Duvarda Garip Bir Böcek Gördüm

duvarda kurt gibi aynı değişik sülüğümsü bir şey vardı diliyle hareket ediyordu bildiğiniz dilini çıkarıp ilerleyip geri sokup geri çıkarıyordu videosunu da çektim atarım az sonra bir fikriniz var mı ne olduğu hakkında tedirgin oldum
  19. E

Easysmx x15 alınır mı

https://tr.aliexpress.com/item/1005006533038973.html bu gamepadin x20 modeli daha güzel ama bir kaç yere baktım üretimi durdu yazmışlar forumlardan falan gördüğüm kadarıyla o yüzden x15 e bakmayı düşündüm adam akıllı bi kol alayım diyorum bütçem 2k bu kol vergi cart curtla beraber 1.400 tl...
  20. E

Bilgisayarda steam oyunları için gamepad

https://amzn.eu/d/1w41hqT Şöyle bi gamepad buldum 1k Amazon prime a özel hoşuma gitti bu tür gamepadleri steamde vs kullanabiliyorum değil mi sallıyorum resident evil 2 de yaklaşık 1.5 K ya veya üstüne az da olsa çıkabilirim
Geri