Arama sonuçları: *

• Users: furkan32
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

4070 süper görüntü vermiyor

Herkese merhabalar yeni bir ekran kartı aldım ama görüntü vermiyor nedeni ne olabilir güç bağlantısını da yaptım ama olmadı
  2. F

11000 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alınır mı?

Herkese selamlar ekran kartı almayı düşünüyorum Biri 3070 9500 Diğeri 6800xt 11000 Genellikle FPS ağırlıklı oyunları oynicam sizce hangisi uygun hangisini almalıyım
  3. F

Anakart montajı için yardım

Herkese iyi günler dilerim yeni anakart aldım ama nasıl montajı yapicam bilmiyorum yardımcı olur musunuz eski anakartim a620me yeni aldığım a620m hdvi biraz kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
  4. F

Kasa açıldıktan sonra kapanıyor

Herkese selamlar oyunda iken görüntü gitti daha sonra bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman Windows ekranı gelip 1 saniye sonra yine no Signal uyarısı aldım ve şimdi de açmaya çalışırken böyle hata alıyorum
  5. F

Anakart rgb girişi pin sayısı

Arkadaşlar herkese selamlar anakartim a620m e modeli anakartim da 4 RGB girişi var kasam da gamepower warcry onda da 3 giriş var napmam gerekiyor
  6. F

Kasadan bilgisayarı kapatinca kapanmıyor

Birden görüntü gitti ama kasa çalışıyordu sonra monitörü açtığımızda no ddp Signal from hatası aldım ve kasayı tuşundan kapatmaya çalışıyorum ama olmuyor sorun ne olabilir
  7. F

Valorant hesap satın alabileceğim yerler

Valorant hesap satın alicam DC sunucu bilen var mı ya da gamesatis itemsatisdan başka orda bulamadım
  8. F

Alt yapı değerlerim değişiyor

neredeyse çoğu zaman değişiyor sabit kalmıyor internet hızım 35 mbps önceden alıyordum ama şu an alamıyorum 23 destekliyor şu an alt yapı bazenleri de 48,38,25 falan oluyor sonra 23e düşüyor ve yükselmiyor
  9. F

Alt yapı değerlerimm

24'mbps Interim var 35 e çekmek istiyorum alt yapı değerlerim bu şekilde bir sıkıntı olur mu
  10. F

Türk Telekom internet hızı

internet hızımı 24'den 75 yaptım ama 35 üstüne çıkmıştır sorun ne olabilir?
  11. F

75 mbps hızım var ama 25-30 arası gösteriyor

1-2 saat önce internet hızımı attırdım 24'mbpsden 75'e çıkardım ancak hız testi yaptığımda 30 olarak gözüküyor modeme reset attım ve fişini çıkarıp geri taktım bişi değişmedi
  12. F

24 mbps'den 75e yükseltme

Herkese iyi akşamlar dilerim 24 mbps internetim var ve bazen çok yavaşlıyor oyunda iken ping çıkıyor valorant CS gibi oyunlar oynuyorum pingim ara sıra çok fazla çıkıyordu valorant oynuyorum diyelim Frankfurt'da 51 ping sabit alıyorum alt tab yapıp YouTube açıyorum bir şey izliyorum sonra...
  13. F

Şase yapan psu tamir olur mu

Herkese hayırlı cumalar bilgisayar açılmıyordu kısa özet geçiyorum tamirciye götürdüm ve şase yaptığını söyledi tamirci sorunu çözebilir mi? Yoksa başka almaya çalışacam
  14. F

3090 650+80 power supply??

3090 7800x3d 360mm sıvı soğutmalı sistem var high power 850+80 psu vardı ama bozuldu şu an kuzenimde 650+80 var kullana bilir miyim oynadığım oyunlar: fortnite cs GTA 5 valorant pubg Steam
  15. F

Akım korumalı priz önerisi

Arkadaşlar herkese iyi geceler akım korumalı prize ihtiyacım var önerisi olanlar yardımcı olursa
  16. F

Güç kaynağının fişini takınca sigorta atıyor

Herkese iyi günler dünden belli problem yaşıyorum dün hiç bişi yoktu pc açtım açılmadi sigorta attı ve bugün de sorunu anlamaya çalıştım monitörün güç kablosunu takınca monitöre görüntü geliyor ama güç kablosunu takınca sigorta atıyor power: high power 850+80 Gold psu almıştım Max 1 ay oldu...
  17. F

Bilgisayar fişi takınca sartel atıyor

Dün hiç bişi yoktu normal kapattım bugün tam açım derken bilgisayarı açma tuşuna bastım sartel attı ve 3-4 kere böyle oldu açılmıyor sorun ne olabilir Psu: high power 850+80
  18. F

Providyo güvenilir mi?

Soru başlıkta bilenler yardımcı olabilir mi?
  19. F

Troyestore' kulaklık

Troyestore'den kulaklık aldım sol taraftan ses gelmiyordu ve bugün müşteri hizmetlerine yazdım onlarda bana şöyle dedi ama bir türlü razer'a ulaşamadım
  20. F

Razer hypersense v3 kulaklık

Herkese hayırlı sabahlar dilerim hypersense v3 kulaklıgim var oyundayken bir anda sol taraftan ses gitti ve gelmedi sağ taraftan geliyor ama sol taraftan gelmiyor bazı arkadaşlarim belki temas etmiyordur bilgisayarciya götür falan dediler sizce ne yapmalıyım? RGB ışıkları yanıyor 2 tarafta da
Geri