Arama sonuçları: *

• Users: bluewiq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bluewiq

Yardım Hyperx kulaklık servis iade kararı

mediamarkttan aldığım kulaklığın mikrofonunda sorun olduğu için 2 ocakta servise gönderdim. buğün yasal 20 iş günü süreci doldu. kulaklığım tamir edilmedi ücret iadesi kararı verdiler. bende ücret iadesini kabul etmeyip kulaklığımı geri istedim. ama sözde servis geri göndermemiş. buğünde arayıp...
  2. bluewiq

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

Öncelikle merhaba arkadaşlar 3 ocak 2024 tarihinde mediamart'tan hyperx cloud 2 kulaklık aldım. kulaklıgın mikrofonunda sorun olduğu için mediamarkt aracılığı ile servise gönderdim. servis iade kararı vermiş. güncel durumda kulaklığın fiyatları 3 katına çıkmış neredeyse bana 1560 tl para iadesi...
  3. bluewiq

Öneri Rebelx yada calitte oyuncu koltuğu alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar 2500/3000 TL arası bir koltuk almayı planlıyorum. Bu marka koltuğu kullanan varmı? Alınır mı?
  4. bluewiq

özel çözünürlük kasma sorunu

Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce 1440x1080 çözünürlük veya 129*x960 çözünürlük ile valorantta akıcı bir şekilde oynuyordum 24.7.1 yaması ile birlikte özel çözünürlükte oyun akıcı gelmiyor tekrardan 24.6.1 sürümüne döndüm ama sorun çözümedi. sanki özel çözünürlüğü seçince ekran 240'tan...
  5. bluewiq

donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması özelliği gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar, windows grafik ayarları bölümündeki donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması özelliği gözükmüyor. işlemci: ryzen 5 5600 ekran kart: rx6000xt
  6. bluewiq

Sıvı soğutucu önerisi

Merhabalar Havalar çok sıcak geçiyor ryzen 5 7500f işlemci için soğutucu almayı planlıyorum. Sıvı soğutucu mu ? Önerirsiniz yoksa kule tipi mi ? Ek olarak rampage sıvı soğutucular nasıldır?
  7. bluewiq

Us polo ayakkabılar nasıldır?

Merhaba arkadaşlar Us polo assn park 3fx almayı düşünüyorum.. önceden bu markadan ayakkabı kullanmış olan varda deneyimlerini söyleyebilir mi?
  8. bluewiq

35k hazır sistem önerisi

Selamlar hazır sistem alacağım 35kya kadar bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. bluewiq

Hazır sistem önerisi

Merhabalar bir hazır sistem alacağım fiyatına göre bu sistem iyi midir ? https://www.gaming.gen.tr/urun/329722/elite-dual4060ti-amd-ryzen-5-7600-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. bluewiq

Öneri İkinci el bilgisayar

Merhabalar İ5 9400f 1050ti 16gbram 165hz ekran klavye mouse kulaklık 15.000tl iyi mi ?
  11. bluewiq

Öneri 1400tl klavye önerisi

1300tl ye steelseries apex 3 tkl alınır mı? Ya da önereceğiniz farklı klavyeler varmıdır?
  12. bluewiq

Öneri Kulak üstü kulaklık önerisi

Güzel bir marka kulaklık almak istiyorum bütçenin biraz üstüne çıkabilirim.
  13. bluewiq

Yardım Kule tipi fan önerisi

Merhabalar Kasam Bitfenix Nova Mesh NSE-300-WWGKW-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Beyaz Mid Tower Kasa https://www.incehesap.com/bitfenix-nova-mesh-nse-300-kkgsk-rp4a-tempered-glass-argb-usb-3-0-atx-mid-tower-kasa-fiyati-60580/ Bu kasaya uygun kule tipi fan önerisi yapar mısınız? İşlemci...
  14. bluewiq

Yardım 3 fanlı ekran kartı için kasa önerisi

Merhabalar bütçe 1.500k mesh kasa bakıyorum. Ekran kartı quick 308 rx6600xt Derinlik : 274 mm Yükseklik : 114 mm Genişlik : 50 mm Örnek: https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-f3101b-usb-30-atx-mesh-rgb-fan-siyah-kasa-p-HBCV00004KF2ER?url_src=and-product-detail Bu kasaya sığar mı? Extra...
  15. bluewiq

Yardım İşlemci önerisi (bütçe sorunu yok ama ekran kartına uyumlu olmalı)

Merhabalar RX 6600 xt kartım var bunun üstüne yeni sistem kuracağım. İşlemci olarak ryzen 7 5700x düşündüm. Bu işlemci fazla mi darbogaz yapar'mi ? Ryzen5 5600 u felanda düşündüm ama almışken ryzen7 5700x mantıklı geldi. Ek olarak ddr5 sistem duzmeyide düşündüm ama yeni bı evre tam oturmalı...
  16. bluewiq

İnternet bağlantı problemi

Selam arkadaşlar, Pazartesi günü normal bir şekilde PC'de oyun atıyordum ve internetim gitti. Akşam bilgisayarıma geçince internet vardı ama ne oyun açıyordu ne Discord vb. hiçbir şekilde kabloluda kullanamıyordum. Bu sorunu video olarak kaydettim konuyla ilğili bir bilğisi olan ya da önceden...
  17. bluewiq

Yardım Bios Pili bitince tarih ilerimi atar ?

İyi günler arkadaşlar, Öncelikle şehir dışındayım kardeşim bilgisayarım acilmadigini söyledi (fotograf ekledim). Bende öncedende oldugu için tarih ve saatin ileriye sardığıni düşündüm. 2/3 defa kapatıp açınca duzeliyordu bu defa düzelme olmadı. Windows gelişmiş seçenekler kısmına girip. Komut...
  18. bluewiq

Bios ram mhz yükseltme

Gıgabyte m450mh anakartimin biosundan ram mhzsinu yükselttim. Kaydedip çıktım tekrar baslattigimda ekran gelmedi.
  19. bluewiq

8 GB ramı 16 GB yapmalımıyım

Selamlar, Sistemime 2. Ram almak istiyorum bı farkı olurmu diye sormak istedim. İşlemci: i5 9400f Gpu: 1050ti 4gb Ram: 8gb Corsair 3200mhz Diğer slota aynı marka ve mhzye sahip ram alırsam ne gibi farklar alabilirim? FPS artar mı?
Geri