Arama sonuçları: *

1. AsusRogStrıx

ASUS VG249Q3A kenarlarda siyah çizgi

Monitörün sağında solunda ve üstünde siyah çizgi var. Çözünürlük 1920x1080. Ayarları kurcaladım ama düzeltmek için bir şey bulamadım. Nasıl düzelir bilen var mı ?
  2. AsusRogStrıx

Yardım Amazon prime üyeliğimi iptal etmeme rağmen para çekti

1 ay önce bugün 30 gün ücretsiz üyelik alıp yaklaşık 5-6 gün sonra iptal etmiştim. Şuan hesabıma girdiğimde üyeliğin 7 ekimde iptal edilecek diyor ama az önce hesabımdan 39 tl çekti. İade vs. nasıl alırım veya alabilir miyim ? 1696712031 Şimdi hesaba bir daha baktım. Üyeliğim iptal edilmiş ama...
  3. AsusRogStrıx

Windows kurarken hata alıyorum

Arkadaşlar görselleri ekledim 1 sata 1 m2 var ikisinide biçimlendirdim ama kurarken böyle geliyor m2 kuruyorum windowsu nasıl yapılır.
  4. AsusRogStrıx

YHT bileti alma hakkında

Arkadaşlar bu iki site arasındaki fark nedir. Birisi sahte mi ? Hangisinden alınmalı ? https://ebilet.tcddtasimacilik.gov.tr/view/eybis/tnmGenel/tcddWebContent.jsf https://bilet.tcdd.gov.tr/
  5. AsusRogStrıx

144 hz monitör önerisi

3600-3700 arası bütçem var max 100 lira aşabiliyorum maalesef var mıdır piyasada ?
  6. AsusRogStrıx

GameBooster 24" GB-2416FF alınır mı ?

https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-24-gb-2416ff-1ms-165hz-hdmidisplayport-freesync-g-sync-va-gaming-monitor-p-45555?utm_campaign=akakce&v=1.12.1 Bu monitör alınır mı arkadaşlar bütçem 3700 kadardı hem bunu buldum ?
  7. AsusRogStrıx

İngilizce öğrenmek için öneri

Arkadaşlar güncel olarak ingilizce öğrenmek istiyorum orta-ileri seviye arası ücretsiz bir kaynak veya youtube kanalı var mıdır ? 10. sınıfım ingilizcem iğrenç seviyede.
  8. AsusRogStrıx

Belge almak için devamsızlık şartı

Arkadaşlar devamsızlık 5 gün olursa mı belge alınamıyor yoksa 5'i geçerse mi alınamıyor ?
  9. AsusRogStrıx

Spora başlamak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var

Arkadaşlar 15 yaşındayım 1.72 boyum 50 civarları da kilom var. Spora başlamak istiyorum çünkü çok sıskayım. Ama bu kiloyla spora gitmek mantıklı olur mu ? Hem kas yapıp hem kilo alabilir miyim ? Ne yersem yiyeyim ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  10. AsusRogStrıx

Windows 10 kurarken hata alıyorum.

Cd ile kurarken böyle bir hata çıkıyor arkadaşlar. Nasıl düzeltilir bu ?
  11. AsusRogStrıx

Vatan ürünü sepete ekleyememe

Arkadaşlar sepete ekleye basıyorum ama hiç bir şey olmuyor. Nedeni nedir ?
  12. AsusRogStrıx

Çözüldü✓ comdlg32.dll bulunamadı hatası

Arkadaşlar bilgisayara güncelleme geldi ve yaptım. Sonrasında bilgisayarı açtım ve Football Manager 2022 girdim ama oyun açılmadı ve bu hatayı aldım. Sonra gideyim dll indireyim sorun çözülür dedim. Sonra baktım ki rar da açılmıyor aynı hatayı veriyor :D Nasıl düzelir bu ?
  13. AsusRogStrıx

16400 tl sistem tavsiye

Max 16000-16400 arası vatandan olacak(zorunlu) sistem önerebilir misiniz. Alışveriş kredisi ile alacağım için bir tl çıkamam.
  14. AsusRogStrıx

Fiziksel ram yetersiz hatası

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum. Geçenlerde pc formatladım ve formatlamadan önce sorunsuz oynadığım Football Manager 2022 yükledim. Format attıktan sonra oyunda bir süre ilerliyorum ve ya kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası ya da " insufficient physical memory extracting may...
  15. AsusRogStrıx

Bu sistem CS:GO kaç fps verir ?

Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 3.33 GHz 64 bit 3 GB RAM NVIDIA GeForce GT 730 Yaklaşık Top. Bellek: 3525 MB Görüntü Belleği (VRAM): 1989 MB Paylaşılan Bellek: 1535 MB Arkadaşlar bu sistem açar mı açarsa da kaç fps verir en düşük ayarlarda çözünürlük düşürerek.
  16. AsusRogStrıx

Taksitli bilgisayar önerisi

Aylık max 1500 TL ödenecek şekilde monitör dahil bir pc bulunabilir mi ? Masaüstü olacak ve genellikle oyun oynanacak
  17. AsusRogStrıx

Çözüldü✓ Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Ses Sorunu

Arkadaşlar Mi True Wireless Earbuds Basic 2 kulaklığa sahibim telefonda kullanıyorum. Kulaklığın sesini fullememe rağmen çok az geliyor. Nedeni ne olabilir ?
  18. AsusRogStrıx

Netspeed kullananlar hakkında

Arkadaşlar internetimi değiştirmek istiyorum TürkNet abartı seviyede bir zam yaptı. Netspeed'de aşağıya linkini koyacağım bir kampanya buldum. Netspeed kullananlar - ve + ları yazabilir mi ? Diğer markalar (Comnet, Millenicom, Gibirnet) hangisi Netspeed yerine tercih edileceğini ve nedenlerini...
  19. AsusRogStrıx

180 TL internet önerisi

Aylık 180 tl ye sıkmayacak bir internet öneriniz var mı.
  20. AsusRogStrıx

Telefon dokunmatik sorunu

Arkadaşlar realme c21y kullanıyorum. Telefonun dokunmatiği son zamanlarda bir anda gidiyor hiç bir şeye basılmıyor ekranı siliyorum düzelmiyor. Sadece kiliti açıp kapayınca geri düzeliyor sonra bi daha bi daha. Nedeni ne olabilir canımı fazlasıyla sıkmaya başladı
Geri