Arama sonuçları: *

1. K

Jbl 510bt bağlantı sorunu

2 yıla yakın bir süredir jbl 510 bt kulaklığını kullanıyorum. Son birkaç gündür telefona çok zor bağlantı kuruyorum. Ve kulaklık kafamdayken ufak bir hareket sonucunda bağlantı kopuyor. Bu iki olayın sebebi nedir var mı bilgisi olan?
  2. K

Bu Kuponları Nasıl Kullanabilirim?

Amazonda herhangi kategoriden bir ürün sipariş verin 125 Tl kupon kazanın kampayasından 2 tane kupon kazandım fakat kullanamadım. Var mı nasıl kullanıldığını bilen sepet tutarı veya belirli kategoride mi geçerli kupon çözemedim olayı.
  3. K

Samsung M34 şebeke sorunu

1 hafta önce Samsung m34 satın aldım. Telefonla konuşurken ses karşı tarafa çok kötü gidiyor, sesim anlaşılmıyor ve genellikle sesim robotikleşiyor. Simi başka telefonda deneyince sorun düzeliyor. Ne yapılabilir yardımcı olabilecek var mıdır?
  4. K

Samsung A35 alınır mı?

Hediye almak için telefon bakıyorum. Markası Samsung olmalı A35 almayı düşünüyorum önerir misiniz? Herhangi bir kronik sorunu vs var mıdır? Telefon günlük kullanım için alınacak bataryası kötü olmasın yeterli
  5. K

Tansiyon Aleti Önerisi

Uygun fiyatlı bozulmayacak tansiyon aleti önerisi olan var mı acaba?
  6. K

Laptop için ssd önerisi

Laptop için 1 tb sata 3 ssd lazım önerisi olan var mı acaba Arkadaş bunu bulabilmiş https://m.n11.com/urun/hi-level-elite-hlv-ssd30elt1t-25-1-tb-sata-3-ssd-2032601?magaza=tng#
  7. K

Hepsiburada kargo iptali

Hepsiburada kargoda iptal yaptım sipariş iptal edildi yazıyor ama yarın sonuçlanacağını söylüyor. Kesin iptal oluyor mu daha önce deniyen var mı?
  8. K

9500 Tl altı laptop önerisi

Var mı önerisi olan linktekini bulabildim https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C5HNRD4M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  9. K

F5 tuşunun ışığı kapanmıyor

İlk defa böyle bir şey oldu Sesi açsam da gitmiyor ışık Fn tuşu da işe yaramıyor Kapatmanın yolunu bilen var mı acaba?
  10. K

Uçuş hakkında tavsiyesi olan

Yarın uçağa bineceğim tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Birkaç sorum olacak Kaç saat önce olsam yeterli olur? (2-2,5 saat önceden gitmeyi planlıyorum) Check-in işlemini online mi yüz yüze mi yapmalıyım bi farkı var mı? Koltuk seçme hakkında tavsiyeniz var mı?
  11. K

Steelseries mouse ışığını nasıl kapatabilirim

Rival 3 kullanıyorum bi süredir steelseries gg uygulamasını kullanmayınca unuttum rgb nasıl kapatılıyordu tarif edebilecek var mı?
  12. K

Iphone 13 ile se takas yapılır mı?

Iphone 13 kullanıyorum. Satıp bir süreliğine 2. El 11 vb telefon alma niyetim var nakit ihtayacından. Se 2020 + 25 bin Tl teklif edildi sizce mantıklı mı? Telefonu gündelik kullanıcam. Diğer bir sorum ise telefon elime çok küçük gelir mi kullanan var mı?
  13. K

Iphone 13 ne kadara satılmalı

Kullandığım iphone 13’ü satmak istiyorum bana minimum ve maksimum fiyat söyler misiniz ne kadar eder telefon? Detaylar; 18.11.2023’e kadar garantisi vardır Ürün Apple mağazasından alınmıştır ve faturası vardır. Pili güncel olarak %86’dır. Bütün aksamları çalışıyor. İlk alındığı günden itibaren...
  14. K

Iphone icloud yedekleme hakkında

Telefonumu değiştireceğim bu yüzden 50 gb icloud aldım ve bilgilerimi yedekliyorum. Gizlide ki fotoğrafları yedekliyor mu acaba kesin bilgisi olan var mı?
  15. K

Garanti Bankası Hakkında Düşünceleriniz

Yeni banka kartı çıkartmak istiyordum. Garanti bankasının yeni müşterilere olan kampanyalarını gördüm iyiye benziyor. Banka nasıl önerir misiniz acaba?
  16. K

Paparadan midasa para gönderme

Böyle bir şey mümkün mü acaba? Deneyen veya bilgisi olan var mı? Paparadan midas uygulamasına para göndermek istiyorum tabi oluyorsa
  17. K

Banka Kartı Tavsiyesi

Hangi bankadan almalıyım sizce? Aradığım özellikler; Halka arz satın alabilme Havale, eft komisyon oranının düşük olması Çoğu yerde şubesinin olması yani rahatlıkla atm bulup para çekebilmek için
  18. K

Ön lisans dgs sınavı

İlk senenin sonunda dgs sınavına girebiliyor muyuz acaba internette kesin bir şey bulamadım?
  19. K

Hp victus laptop şarj almıyor

Hp victus 5600h 3060 modelini kullanıyorum. 3 hafta önce aynı sorundan dolayı laptopu garantiye yollamıştım kısa süre içinde yapıp gönderdiler. Yazılımsal bir sorun olduğu söylendi. 2 haftaya yakın sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat şu an yine aynı durum oldu. Laptop şarj almıyor pil...
  20. K

Hangi üniversiteyi önerirsiniz

Tyt sıralamam 340 bin. Bilgisayar programcılığı okumak istiyorum. Zor olduğunu bilsemde ileride dgs ile mühendisliğe geçme hedefim var. Devlet üniversitelerini sıraladım. Hangisini önerirsiniz? Trabzonda yaşıyorum bu yüzden ktü de okumamı önerenler oluyor siz ne dersiniz. 2 yıllık bölüm için...
Geri