Arama sonuçları: *

• Users: fahri can
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fahri can

Ayt matematik kaynak önerisi

Merhabalar ayt matematik de az çok temelim var bu sene bıyıklı matematikten ilerlemeyi düşünüyorum ve elimde 345 ayt matematik soru bankası var, konuyu takip ederken 2.kaynak olarak bir soru bankası daha almak istiyorum aklımda miray var sizce hangi soru bankası almalıyım
  2. fahri can

Nevşehir Kapadokya üniversitesi ybs nasıldır

Merhaba Nevşehir kapodakya üniversitesi YBS bölümünü tercih edeceğim tam burslu olarak geliyor bu üniversite hakkında pek fazla yorum yok bir yerde bir yorum gördüm tam burslu olarak almıyorlarmış %100 fiyat olarak dönüyormuş veya kontejan dışı mı ne kalıyormuşuk bilen arkadaşlar varsa yardımcı...
  3. fahri can

Huawei fit 2 mi xiaomi wacth s1 active mi

2 saat arasında kaldım birisi bi yardımcı olsun hangisi daha iyidir
  4. fahri can

Matematiği Geliştirmenin Yolları

Merhaba arkadaşlar, matematiğe onca zaman ve onca kitap çözmeme rağmen yine yapamıyorum. Mert hocanın TYT kampını izliyorum sonra teste geçiyorum malum 2024 YKS sınavına gireceğim ve zaman kısıtlı, ondan teste geçtikten sonra da öylece kalıyorum. abi ondan sonra o testte tüm video çözümlerini...
  5. fahri can

Android Poco X3 pro mu omix x700 mü

Merhaba Omix X700 250GB 8RAM veya POCO X3 Pro telefon alacağım sizce ikisinden hangisi daha iyi pocomu yoksa Omix mi, arada kaldım yardımcı olur musunuz?
  6. fahri can

tyt matamatik için kanal önerisi temel olmayanlar için

merhaba bu yaz tyt matamtik çalışacam ort net 0-10 arası çok kötü temelim var ve geliştirmek istiyorum bundan dolayı hangi youtube kanali hoca ile ile gidebilirim ilerliyebilirm kimisi mert hoca kimisi bıyıklı kafam tamamne karıştı temel seviye olarak sizce hangisi mert hocamı, rehber matamatik...
  7. fahri can

49 tl ye veya 100 tl ye win11 pro alınır mı?

merhaba ben yeni bilgisayarıma win 11 i usb den yükledim, fakat windows 11 etkinleitir yazısı var ve onun gitmesini istiyorum ve bu hepsiburada trendyolda falan satılan win11 pro 50 tl 150 tl ye satılanlar güvenilrimi
  8. fahri can

kablosuz kulak içi kulaklık

400 tl bütçe kulak içi kablosuz kulaklık alıcam ama ne alıcağımı bilmiyorum yardımcı olmusunuz 400 TL'ye en iyi kulaklık nedir
  9. fahri can

lenovo Tasarruf Kipi nedir?

merhaba lenovo vantege de Tasarruf Kipi ne işe yarar, bunu açınca %79 da kalıyor ama int %60 diyorlar, o sırada şarzda kullanmak mantıklımı
  10. fahri can

kablosuz kulak içi kulaklık 400tl altı

ses kalitesi güzel olsun mikrofonu iyi olsun sağlam olsun 400 tl ye alınabilecek en kaliteli kulaklık önerir misiniz?
  11. fahri can

Qcy T13 Bluetooth 5.1 Kulakiçi Kulaklık alınır mı?

Qcy T13 Bluetooth 5.1 Kulakiçi Kulaklık alınır mı? sizce bu fiyata başka varmıdır güzelinden
  12. fahri can

400 tl altı kablosuz kulak içi kulaklık

400 tl altı kulak içi kulaklık dokunmatik olsun sesi güzel olsun. başkada bir isteğim yok bide sağlam olsun
  13. fahri can

Öneri 12bin tl Laptop önerisi varmı

Ekranı 15.6 inç ıps %100Srgb, klavye aydınlatmalı, parmak izi sensörü ve ram yükseltilebilir Bir laptop arıyorum 12500 TL ye varmı
  14. fahri can

Acer swift 3 alınır mı?

https://ty.gl/ma1dgntbui Sizce bu alınır mı? sadece ders film vb medya tüketimlerde kullanacam. Başka alınabilecek varmı
  15. fahri can

freedos laptop a nasıl win 11 yüklerim

freedos laptop a nasıl win 11 yüklerim
  16. fahri can

Yardım 13bin tl laptop önerisi

13 bin tl ye laptop önerisi sadece gündelik hayatta kullanılacak ders ve film gibi medya tüketimi ekran renk doğruluğu iyi olsun donanımı iyi olsun beni uzun süre idare etsin yeder uzun şarjz falan
  17. fahri can

lenovo laptop alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-15-g3-acl-amd-ryzen-5-5500u-16-gb-512-gb-ssd-15-6-fhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-21a40038tx-p-HBCV0000318DUM bu laptop nasıldır sadece günlük işerde kullanıcam ders, netflix vb. beni uzun süre götürmesini istiyorum.
Geri