Arama sonuçları: *

• Users: Arthur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Exvega Oyuncu Koltuğu İndirim Kodu Var Mı?

Arkadaşlar Merhaba, Exvega'nın kendi sitesinden "Exvega Andromeda Yüzüklerin Efendisi Balrog Lisanslı Oyuncu Koltuğu"nu satın almayı düşünüyorum. Genel olarak Exvega markasını ve özellikle Andromeda serisini kullanan var mı ? Sitede kullanabileceğim yayıncı youtuber vb. indirim kodu var mıdır...
  2. A

Yardım Artics Nova 7 Wireless Ekolayzır Ayarı Nasıl Olmalı ?

Merhaba arkadaşlar, Nova 7 Wireless Diablo IV serisini satın aldım. Kullanıyorum müzikte vs gayet memnunum. Ancak Valorant'ta sesler tatmin edici gelmedi uygulama üzerindeki ayarları denedim yine de aynı geliyor. Önereceğiniz bi ayar var mı? Teşekkür ederim..
  3. A

Yardım Asus Rog Strix Delta S RGB Alınır Mı?

Herkese iyi formlar, Başlıkta belirttiğim Delta S RGB modeli sizce piyasadaki muadili olan kulaklıklara kıyasla tercih edilmeli mi? Kablolu olması bir yandan dezavantaj gibi geliyor ancak ses aktarımı gecikme vb. durumları önlediği için gözüme batmıyor açıkçası. Sizin düşünceleriniz nelerdir ...
  4. A

Yardım WD Black SN850 / Seagate FireCuda 530 / Samsung 990 Pro Sizce Hangisi ?

Herkese iyi formlar, Başlıkta belirtilen 1 Tb'lık M.2 SSD'lerden sizce hangisini almalıyım ? Fiyatları ve linkleri aşağıda belirttim. WD Black SN850 -2782 TL...
  5. A

Açıklamadaki Hangi PSU'yu Kullanmalıyım ?

Herkese iyi formlar, Cooler Master MWE BRONZE 650 V2 650W ve Seasonic GX-650 80+ GOLD model PSU'ların ikisi de elimde mevcut. Sisteminde MSI RTX 4070 Ventus 3x ve Ryzen 5 5600x kullanacağım. Gönlüm daha iyi besleyeceğini düşündüğüm Seasonic'ten yana sonuçta GOLD versiyonu ancak PSU...
Geri