Arama sonuçları: *

• Users: eraydd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

İsim ve Soy isim gizli bir şekilde ibana para gönderilebiliyor mu?

Merhabalar, başlıkta yazdığım şey mümkün mü? Farklı bi ibana para yollayacağım fakat ismimin ve soy ismimin tam olarak gözükmesini istemiyorum. ATM'den kartsız işlemlerle karşı ibana para yüklerken de TC girdiğim için açıklama kısmında gözüküyor.
  2. E

Lenovo Legion R25F-30 Alınır mı?

6000TL'ye kadar monitör arıyorum bu iyi mi?
  3. E

32-33 bin tl ile sistem önerisi

merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi bu kadar bütçeye önerdiğiniz sistemleri atabilir misiniz
  4. E

35000TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçem bu kadar. Valorant, GTA, hikayeli oyunlar. her türlü oyun için sistem önerebilir misiniz?
  5. E

Çözüldü✓ Ddddddddddddd

şu sistemi 11000TL'ye almak mantıklı mı? bütçem bu kadar
  6. E

Lise stajından muafiyet veya naylon staj mümkün mü?

12. sınıf meslek lisesi AMP öğrencisiyim. Bu zamana kadar sene boyunca staj yaptım ve son 3 ay kaldı. Fakat işletmemde kendi okuduğum meslek ile alakalı hiçbir şey görmüyorum ve mobbinglere maruz kalıyorum. Bu tarz sıkıntılardan dolayı büyük ihtimalle bu hafta işletmemden ayrılacağım. Aynı...
  7. E

Philips Oneblade Qp2824 için traş bıçağı

Philips Oneblade Qp2824 tıraş makinesine sahibim yedek tıraş bıçağı linki atabilir misiniz? https://www.amazon.com.tr/Philips-OneBlade-QP220-50-Yedek/dp/B0795W624R/ref=sr_1_1?sr=8-1 Bu uygun mu mesela
  8. E

YKS diploma notu 11-12. sınıf sayılmıyor mu?

Merhaba, 12. sınıfım ve bu sene ilk defa YKS'a gireceğim. OBP ile alakalı bir sorum olacak. Yıl sonu notlarım 9. sınıfta 63,5. 10. sınıfta 67,2. 11. sınıfta 81,6. 12. sınıfın ilk dönemi 80. Fakat ÖSYM sitesindeki başvuru kayıt bilgileri kısmında diploma notum 67,5 olarak gözüküyor. sebebi nedir?
  9. E

Vikingpin.com güvenilir mi?

3650VP Lazım bu siteyi gördüm en ucuz
  10. E

Ön yükleme yapmak nedir?

Merhaba, bir uygulamayı açarken hata alıyorum ve uygulamanın sahibi aynen şu şekil yaparsam sorunumun çözüleceğini söyledi. "yea so you have custom os restart your computer while clicing shift later go to boot and turn it off" ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
  11. E

Windows Fotoğraflar uygulaması donuyor

Şu lanet uygulamayı sadece videoları kırpmak için kullanıyordum ama son formattan beri donmaya başladı. Açtığım gibi bilgisayarda başka bir şeye basamıyorum, donuyor kalıyor. Bir süre sonra düzeliyor. Düzeldikten sonra da kırpma işlemini zar zor yapabiliyorum. Sorun gidericiyi, silip yüklemeyi...
  12. E

MSI MAG 275F Monitör ayarları nasıl yapılır?

Başlıkta gördüğünüz monitörü yeni aldım ama monitörün arkasında parlaklık ayarını yapabileceğim bir tuş yok. driver falan da bulamadım
  13. E

MSI MAG 275F Alınır mı?

27" monitöre ihtiyacım var. FPS oyunları ve hikayeli oyunlar için https://www.itopya.com/msi-mag-275f-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698 uygun mudur? alınır mı?
  14. E

Türk Telekom akşamları bilgisayarda internet hızı yavaşlıyor

Merhaba, 4-5 gündür akşam vakitleri internet hızı düşüklüğü yaşıyorum. 19 gibi başlıyor gece yarısına kadar sürüyor. 50Mbps'lik internet hızı 10'dan aşağılara düşüyor. Fakat telefondan speedtest yaptığımda normal geliyor. Mesela şu an bilgisayarda her şeyi kapatıp test yaptığımda 8mbps geliyor...
  15. E

ViewSonic Omni VX2728J 27" alınır mı?

27 inç 6000TL'ye kadar monitör lazım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2728j-27-0-5-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,185551667.html Bu alınır mı?
  16. E

1700TL'ye kadar klavye, mouse ve mousepad önerisi

Başlıkta gördüğünüz gibi 11 kasım'a özel belki fiyatlar düşer diye bu fiyata güzel bir şeyler gelebilir diye düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum
  17. E

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

26k bütçem var. yarın vatan R5 7500F-4060'lı bi sistemi koyar ve ben de alırım diye düşünüyorum ama sınırlı sayıda stok olacağı için sistemler saat kaç gibi düşer sizce?
  18. E

Haqqus gen xx alınır mı?

https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 Merhaba, normalde geçen ay alacaktım ama bazı sıkıntılar yüzünden alamamıştım. Şimdi özelleştirme olarak SSD'yi 1tb, PSU'yu MSI 550W yaptım. Farklı bi özelleştirme tavsiye eder misiniz? Bi de peşin alacak bütçem olmadığı için 12 ay taksit yaptım ama...
  19. E

Lumberjack finster 4FX sneaker trendyoldan alınır mı?

https://www.trendyol.com/lumberjack/4m-finster-4fx-erkek-spor-ayakkabi-a101497740-beyaz-p-799573644 Lumberjack sitesinde 1800TL iken trendyolda 1200TL. Daha öncesinde trendyoldan ayakkabı vs. almadığım için konu açayım dedim. Orjinal midir? alınır mı?
  20. E

Eski erişemediğim Instagram hesabımı nasıl kapatabilirim?

Eski hesabımın adını değiştirmek ve içindeki utanç kaynağı şeyleri silmek için ya girmek ya da kapattırmam gerekiyor. Ben şifrelerimi genellikle benzer yaparım ama Gmail'i hatıralamıyorum. Gmail adresini hatırlarsam şifreyi çok rahat bulurum. Şu yıldızlı kısmı öğrenme imkanım var mı? Eğer yoksa...
Geri