Arama sonuçları: *

• Users: ardq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Şuan Fc 26 alınır mı?

Fc 26Standart sürüm alınır mı ultimate team oynayacağım beşiktaş kadrosu kurmak istiyorumda acaba almak için geçmi oldu. Fc 27 mi bekleyeyim.
  2. A

VirusTotal sonuçlarındaki dosya virüslü mü?

virüslümü yoksa indirebilirmiyim https://www.virustotal.com/gui/file/e8f1a46acb6148ef4a7360a989ad169edca8cfb540670ddf1d43e36fb5c15054
  3. A

Razer BlackShark V2 kulaklık pedi nasıl temizlenir?

Razer BlackShark V2 model kulaklık kullanıyorum, gerçekten çok kirlendi. Nasıl temizleyebilirim?
  4. A

Random Hesap Satın Alma

Satın aldım mail değişmiyor fakat telefon numarası eklenebiliyor acaba eklersem sahibi geri alabilir mi gene de.
  5. A

Minecraft Mod Paketi Önerisi

Tek başıma oynayacağım. Sıkmayan mod paketi önerir misiniz?
  6. A

1 TB M.2 SSD önerisi

Ana kartım ASUS 450M-A. 2.500 bin TL civarında M.2 SSD bakıyorum da hangi ürünü önerirsiniz.
  7. A

Maksimum 1000 TL'ye SATA 2.5 SSD önerisi

Oyun oynamak için değil de günlük kullanım için sata 2.5 SSD önerir misiniz? Sistemim özellikleri aşağıda.
  8. A

Laptop touchpad SSD taktıktan sonra çalışmıyor

HDD çıkartıp SSD taktım, bir de format attım SSD'ye 8.1 SL yükledim fakat çalışmıyor touchpad. Intel Serial IO kurunca oluyor fakat kapatinca laptopu ya da uykuya alinca touchpad calismiyor.
  9. A

Fantech EOS Pro Gamepad alınır mı?

bütçem 1.5 2k arası ne önerirsiniz fifa rocket league gta 5 ps üzerinden oynayacağım sizce alınır mı?
  10. A

8Bitdo Ultimate C Bluetooth Controller alınır mı??

Bu fiyata alınır mı? bütçem bu civari max 1.5k birde bu ürün kablolu ve. kablosuz bağlayabilirmuyum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLM5WDHT?smid=&psc=1&coliid=&colid=
  11. A

Rush model PS 3 oyun kolu, oyun oynayışını etkiler mi?

FIFA 23 oynuyorum. XOutput sayesinde bağladım kolu aklıma bir şey takıldı. YouTube'dan FIFA videosu izlerken oyunu oynayan kişiler oyuncuları çok rahat ettiriyor gibi geliyor. Bana ben oynadığımda o kadar iyi hareket etmiyor. Kol çakma olduğu için olabilir mi? F310 alsam ya da orijinal PS4 kolu...
  12. A

Gta 5 Online'da Hızlı Araba Ve Motor Önerisi

Spor model olsun araba hızlı ve yol tutuşu iyi. Birde motor önerirseniz güzel olur hızlı.
  13. A

6600 XT 24.10.27. 01 sürümü nasıl indirilir?

Arkadaşlar ilk başta bu sürücü vardı şimdi sildim 24.10.1 kurdum oyunlarda FPS düşüşü yaşadım bu sürümü nasıl kurabilirim? DDU ile sildim şimdi Windows güncelleştirme yaptım, kendisi driveri indirdi 24.10.27. 01 sürücüsünü nasıl kuracağım peki?
  14. A

Steam Mortal Kombat Eksik Dosya Indirme Hatası

Sonuna geldim indirmenin fakat hata alıyorum, fotoğrafta belli. Dosyaları doğrula dedim 168 dosyanın hepsi doğrulandı diyor fakat sorun çözülmüyor. Steam'den oturumu kapatıp açtım hala düzelmiyor, tekrar yüklemekte istemiyorum 2.3 saat sürüyor ne yapmam gerekiyor. Hatta hepsi indi 100% diyor ama...
  15. A

DDoS saldırısı nasıl anlaşılır?

Birkaç gün önce bilgisayarıma virüs bulaştı temizledim fakat şu an pingim yüksek şimdi oldu normalde hiç yükselmiyordu şimdi yükselmeye başladı. Acaba DDoS mu yiyorum?
  16. A

Steam Profil özet güzelleştirme

Fotoğraftaki iki resimdekini deniyorum ama bir türlü düzgün olmuyor hep yamuk yumuk çıkıyor özette fotoğrafta hepsi mevcut nasıl düzeltebilirim.
  17. A

Warzone nasıl oyananır

Arkadaşlar yeni başladım hangisi silah daha iyi hangisi kullanmalıyım ve Loadout'ları nasıl olmalı? Nasıl daha hızlı hareket edebilirim ve nasıl bıçak atabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  18. A

Minecraft harita kayboldu

Dün açtım haritayı 1.21 bugün girdiğimde direkt haritam yok tek oyunculuya bastığım zaman. Benim orijinal arkadaşımınki korsandı Hamachi giriyoruz ondan dolayı olabilir mi? Ya da nasıl bulacağım haritayı? Saves dosyasında da yok.
  19. A

Amazoon iade nasıl yapılır

Delux m800 pro almışım ultra yerine iade nasıl yapabilirim iade ücreti ne kadar sürer iade etmeye değermi proyu
  20. A

GTA 5 Online 'initializing' ekranında kalıyor

Heisit görevi buluyorum sonra intializing ekranında kalıyor açılmıyor sonra sol üste network hatalı diyor nasıl çözebilirm vodofone kullanıyorum güvenli internette kapalı.
Geri